Dolgozz leadó nélkül Svájcban a legnagyobb luxusban a francia-német-svájci hármashatáron

Basel és Neuenhof svájci városokba működő exkluzív erotikus üzleteinkbe kínálunk legális erotikus munkát 18 éven felüli igényes lányoknak a lehető legjobb feltételekkel! Nemzetközi csapatunk van és professzionális svájci tulajdonosok, akik a legjobb hirdetéseket készítik neked.

Korrekt üzleti modellt kínálunk leadó nélkül, azaz minden bevétel tisztán a tiéd, csupán a belépési díjat (100 CHF) kell naponta fizetned, hogy az üzletben dolgozhass! 

Svédasztalos korlátlan étel-ital kínálatunk van és igényes apartmanokban ingyenes szállás! Az egyik legnagyobb előnyünk hogy nálunk 3 ország vendégeit fogadhatod egyszerre (francia, svájci, német vendégek)! 

Kereseti lehetőség a csillagos ég!

Alapvető angol vagy német nyelvtudás feltétel! Magas árakon dolgozhatsz és sem az árakból sem az extrákból nincs leadód! Más helyekkel ellentétben nálunk 0 azaz semmilyen kiadásod nincs, mivel ingyenes a szállásod és a teljes ellátásod is!

Erotikus munka NEUENHOF-ban

erotikus munka zürich

Zürich melletti nagyvárosban profi hirdetésekkel vár rád Svájc egyik legexkluzívabb üzlete ahol a munka igazából egy luxus nyaralással ér fel! Hatalmas medence + jakuzzi + szaunák + minőségi étel és ital ingyenesen, gyors wifi és rengeteg gazdag vendég! 
Neuenhof, ahol a legjobb luxus erotikus munkát kínáljuk hatalmas medencével, igényes bútorokkal, magas árakkal és rengeteg törzsvendéggel a belvárosban! Nem vagy kötelezve semmilyen extra szolgáltatásra, de ha extrázol az a TE tiszta pénzed itt is. Natúr francia nem kötelező!
Alapvető nyelvtudás szükséges, mivel a vendégekkel kommunikálnod kell valahogy, hiszen egész napjukat itt töltik és a kedvelt lányokhoz, hetente 5-6 alkalommal is visszajönnek. Külön luxus szállás wifi-vel + étel és ital itt is ingyenes.

Erotikus munka BASEL-ben

erotikus munka basel

Basel város a francia-svájci-német határon helyezkedik el konkrétan a város közepén, így 3 gazdag ország vendégei látogathatnak Téged sok-sok pénzt elköltve. Francia nyelvtudás előny de nem feltétel.
Maximum 15-20 lány dolgozik és mindenki kiválóan keres! Itt sincs kiadásod, minden bevétel tisztán a tiéd! 
Svájc egyik legjobban pörgő városa, ahol 3 ország vendégei koncentrálódnak és többszörözik meg vendégeid számát. Belvárosi könnyen megközelíthető üzlet, ahol ‘partyzás’ közben kereshetsz rengeteg pénzt!
Svájci + német + francia oldalakon profi hirdetés + újság + Blick + magazinok.
Luxus bútorok, exkluzív árak, barátságos csapat és recepciós vár rád!


Kiutazás repülővel és vonattal Baselbe vagy Zürichbe, illetve a szokásos magánbuszjáratokkal Budapestről a hét több napján tudsz kiutazni, segítünk leszervezni.

Min. 1 hétre is jöhetsz, vagy akár hónapokra, természetesen a munkavállalási engedélyt azonnal a megérkezésed után intézzük ingyenesen.

Profi képek nem feltétel, érkezés után készítünk rólad a hirdetéshez megfelelő képeket és dolgozhatsz arc nélkül is!

Telefonszám: +41787212662

Viber / WhatsApp

E-mail: [email protected]

Angol, Német, Magyar, Román nyelven!

basel elite babes erotikus klub
basel elite babes erotikus klub
basel elite babes erotikus klub
basel elite babes erotikus klub
basel elite babes erotikus klub
basel elite babes erotikus klub
basel elite babes erotikus klub
basel elite babes erotikus klub
basel elite babes erotikus klub
basel elite babes erotikus klub