Ismerd meg a Cityeroticjobs munkaajánlatát Svájcban, Zofingen városában, és szokj hozzá a nyugodt, gondtalan élethez!


LISA VAGYOK A TULAJDONOS, 15 ÉVE VEZETEM ÜZLETEIMET SVÁJCBAN!
Magamról annyit, hogy nagyon szeretem a munkám, magam csinálom a hirdetéseket és a szervezést, ezért tudom mindig garantálni Neked a legjobb keresetet.
Mivel 15 éves tapasztalattal rendelkezem az erotikus munka világában, sokan ismernek már. Zofingen városában, félúton Zürich és Basel között Aargau kantonban helyezkedik el az üzletem.

Itt semmi sem kötelező❗Csak az számít, hogy magadat add!
Számomra a legfontosabb, hogy jó szervizt biztosíts vendégkörünknek, és ápolt külsővel, drogmentesen dolgozz! Hisz Neked, és nekem is az-az érdekem, ha minél több törzsvendég legyen. A lányok bejelentését szintén én intézem személyesen, ezért biztos lehetsz benne, hogy legálisan dolgozol.
 Nálam 40% leadó van az árakból és ezen kívül semmi kiadásod sincs! 
Félreértés ne essék, ez nem az a hely ahol dohányfüstben kell ülnöd órákon keresztül, és a vendégekkel kell inni reggelig, hogy pár frankot keress.
Full szerviz nélkül, nyugodt munkakörnyezetben tudsz pénzt keresni nálam!
Az erotikus munka 100%-ban legális Svájcban, amit én magam intézek helyetted, hogy teljesen biztos lehess benne, hogy minden rendben van a papírjaiddal.
A kereseted várhatóan min ********** CHF hetente (1 millió Ft felett), vagy akár ennél is több, és mindez már a te pénzed.
Ez mind tőled függ! Rengeteg vendég van, ezt azonnal látni fogod ha megérkezel, nálam nem kell aggódnod, hogy napokig ülsz a semmire! A lányok többsége nem ment még haza 1 millió forint alatt egy hét után!
➡ Rengeteg hirdetést adok fel neked az interneten és az újságban is, valamint a recepciósunk kezeli a telefonokat, takarít, és fogadja a vendégeket. Az összes hirdetésedet természetesen én fizetem! A Klub nyitva tartása: 11-23
BIZTOS ANYAGI HÁTTÉRRE VÁGYSZ, HOGY NE KELLJEN KÉTSZER MEGGONDOLNOD MIRE KÖLTÖD A PÉNZED? VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT MÉG MA ÉS JELENTKEZZ HOZZÁNK!Garantálom Neked, hogy nálunk jól fogsz keresni, mindezt barátságos csapatban, a legkedvezőbb kondíciókkal. Ha még kérdésed van, keress bátran!
cityeroticjobs svájci club svájci erotikus
cityeroticjobs svájci club svájci erotikus
cityeroticjobs svájci club svájci erotikus
cityeroticjobs svájci club svájci erotikus
cityeroticjobs svájci club svájci erotikus

NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET!CSATLAKOZZ HOZZÁNK ÉS DOLGOZZ A LEGJOBB FELTÉTELEK MELLETT SVÁJCI TULAJDONOSSAL ÉS A LEGMAGASABB ÁRAKKAL.
WhatsApp-on és Viberen is tudsz jelentkezni:Lisa:  ********** E-Mail címem: ********** bluewin.ch