Egyedi erotikus munkaajánlat Németországban - szexmentes munkával is tudsz sokat keresni, sőt!

#napi kifizetés #extrák a lányoké #százalékos rendszer, nem tudsz minuszba menni sosem #német tulajdonos

A Wellness Paradies minden igényt kielégítő masszázs stúdiója igazán jó lehetőség, ha olyan erotikus munkát keresel, ahol maximális biztonságban luxus körülmények közt tudsz pénzt keresni! Profi és tapasztalt német tulajdonos várja érkezésed, akkor is ha nincs tapasztalod még a masszázs munkák terén!

Tökéletes választás azoknak a magyar lányoknak is, akik régóta gondolkodnak erotikus munkákon, de nem mernek "mindent bevállalni", mivel itt ténylegesen csupán masszázsról van szó! 

Rengeteg törzsvendégünk van, aminek köszönhető a magas kereset, ehhez azonban a legfontosabb, hogy a hozzánk jelentkező lányok megfeleljenek a következő elvárásoknak:

  • Őszinteség
  • Empátia
  • Kedvesség
  • Pontosság (terminek és munkaidő betartása)
  • Tisztaság
  • Csapatmunka
  • Jó kommunikációs készség (elég az alap német nyelvtudás is, ha tudsz kedvesen beszélgetni a jól fizető vendégeiddel)

A Wellness Paradise nem volt sosem bordély ház és nem is lesz az - mi egy jó hírnévnek örvendő masszázs stúdió vagyunk! Ennek megfelelően várjuk a jelentkezéseket is!

50:50% rendszer - az extrák a tied! Kifizetés naponta!

Az erotikus masszázsnak a lényege az érintés és a kisugárzás, azért érkeznek hozzánk a vendégeink, hogy relaxáljanak és levezessék a stresszt, amiért gálánsan megfizetik a nálunk dolgozó lányokat, valamint rendkívül könnyen tudsz visszajáró vendégekre szert tenni, ha kedvesen bánsz a hozzád érkezőkkel. 

Ha teljesen kezdő vagy, minden masszázs típusra megtanítunk, és mindig állunk a rendelkezésedre ha szükséged lenne segítségre - nem indulsz hátrányból, mivel mindenki szereti az új lányokat!

100%-ban biztonságban lehetsz nálunk, mivel különösen ügyelünk a tisztaságra, a jelen vírus helyzet miatt pedig extra készültséget állítottunk fel! A higiéniai koncepciót a hivatal készítette el és hagyta jóvá!

Elérhetőségeinken bármikor hívhatsz / írhatsz nekünk, minden kérdésedre válaszolunk:

Nézd meg a Wellness Paradies képeit, itt fogsz dolgozni ja jelentkezel hozzánk: