Gyakori kérdések és válaszok

Jelentkezés, kapcsolatfelvétel

- Kapcsolatfelvételnek nevezzük a jelentkezési lap kitöltését vagy a hirdetésben szereplő elérhetőségek megtekintését is 'mutasd' gomb segítségével. Ingyenes apróhirdetésre 1db, arany kiemelt hirdetésre 30db, platina kiemelt hirdetésre 50db kapcsolatfelvételt biztosítunk! Ha elfogynak az előfizetett kapcsolatfelvételeid, akkor az elérhetőségeid már nem jelennek meg és a jelentkezőket rejtve (nem felfedve) kapod. Emeld ki újra a hirdetésed és újabb kapcsolatfelvételeket biztosítunk.

- Ha a hirdetés már nem rendelkezik ingyenes kapcsolatfelvétellel, akkor a jelentkező elérhetőségeit emailben már nem küldjük el, viszont a nevét, üzenetét és képeit igen! A hirdető 30 napig felfedheti a jelentkező elérhetőségeit (fizetésköteles - 2 kredit) és felveheti a kapcsolatot vele! 

- A jelentkezés kitöltése után a hirdetőnek azonnal emailt küldünk a jelentkező által kitöltött adatokkal, képekkel. Másnap emlékeztetőül újra elküldjük a jelentkezőt a hirdetőnek, hogy biztosan felvegye a kapcsolatot vele.

Ellenőrzött és nem ellenőrzött hirdetések, hirdetők

Számtalan panaszt kaptunk az elérhetőségek nélküli, valótlan és kamu apróhirdetésekkel kapcsolatban. Minden egyes újonnan regisztrált hirdetőt és újonnan feladott apróhirdetést ellenőrzünk és lehetőségeinkhez mérten próbáljuk kiszűrni a problémás hirdetőket, akiket azonnal kitiltunk, törlünk! Tapasztalataink szerint kizárólag úgy tudjuk ellenőrizni és kiszűrni a valótlan hirdetéseket, ha a hirdetők befizetnek (feltöltenek kreditet) az oldalunkon, így kitöltik a számlázási adataikat, elérhetőségeiket és utalással, sms-el vagy kártyás fizetéssel fizetnek.


Célunk, hogy a munkakeresőink számára ellenőrzött, biztonságos és valós erotikus munka ajánlatokat kínáljunk, így 3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések és hirdetők minősítését! A jelvények megjelennek minden egyes hirdetés kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!


 Nem ellenőrzött hirdetők:

Még soha nem töltött fel kreditet, nem emelte ki hirdetését, nem tudunk róla semmit! Kizárólag ingyenes apróhirdetései vannak! Nem adta meg sem a számlázási adatait, sem az elérhetőségeit.

 Ellenőrzött hirdetők:

Töltött már fel kreditet és kiemelte a hirdetését is, így ellenőrizni tudtuk őt! Számlázási adatait és elérhetőségeit megadta!

 Ellenőrzött és megbízható hirdetők:

Töltött már fel kreditet és többször kiemelte a hirdetését + rendelt már erotikus munka ajánló hirdetést is, így maximálisan ellenőrizni tudtuk őt! A munka ajánló hirdetés megrendelése során mindig részletesen beszélünk a hirdetővel, elkérjük vállalkozása adatait, címét. Számlázási adatait és elérhetőségeit is megadta!


Telefonszám lekérése

- Ingyenes apróhirdetésekben 1 ingyenes jelentkezőt biztosítunk a hirdetők számára és az elérhetőségeiket nem jelenítjük meg! Így lehetőségük van kipróbálni az oldalt majd hirdetéskiemelés után akár korlátlan jelentkezőket kaphatnak! 
- Munkakeresőknek lehetőségük van LEKÉRNI az ingyenesen feladott apróhirdetésben szereplő elérhetőségeket is (telefonszám, viber, whatsapp, e-mail, web cím), aminek az ára 2 kredit. Regisztráció, vagy belépés szükséges, illetve kreditet kell felöltened a funkció eléréséhez. 
- Kizárólag azoknál a hirdetéseknél tudod lekérni az elérhetőségeket, ahol megadták azokat! Ahol nincs megadva elérhetőség, azt jelezzük számodra! Figyelem, az ingyenes apróhirdetések nem ellenőrzött hirdetők!

Regisztráció, belépés, profil

- Az új regisztrációkat azonnal ellenőrizzük! Hibás / nem működő / kamu email címmel rendelkező felhasználókat azonnal töröljük a tartalmaival együtt!  Profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon (HU, SK, CZ, PL, DE, ENG, RO nyelveken) illetve az erotikusmunka.info és az erotikusmunka.net hirdetőoldalakon is! Jelszavadat belépés után tudod módosítani az adatlap szerkesztés résznél. Jelszó vagy belépési probléma esetén kattints az 'Elfelejtetted a jelszavad?' gombra!

- A legfontosabb és legtöbb funkció eléréshez mindig jelentkezz be: Hirdetés feladás, fórumhasználat, üzenetküldés, kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő, automatikus jelentkezési lap kitöltés, titkos ajánlatok elérése, telefonszám lekérés, jelentkezők felfedése és számtalan újdonság.

- Hogyan törölhetem a profilomat? Küldj e-mailt a [email protected] címünkre a regisztrált email cimedről ez ügyben. Kérlek indokold meg, miért törlöd magad a közösségünkből, hogy javíttani tudjunk hirdetőoldalainkon!

- Miért törölték a fiókomat? Többszörös azaz duplikált fiókokat és az azokhoz tartozó hirdetéseket nem engedélyezünk! Ne regisztrálj és ne használj több felhasználói fiókot hirdetések feladására! Célunk, hogy mindenki valós 1 fiókkal rendelkezzen!

Üzenetküldés (elérhetőségeket szűrjük)

- Munkakeresők számára napi 5 ingyenes üzenet küldését engedélyezzük és üzenetedről értesítést küldünk emailben a címzettnek!

- Hirdetők számára a üzenetküldés fizetésköteles, azaz 1 ingyenes üzenetküldést biztosítunk, majd Kredit feltöltés / hirdetés kiemelés után tudsz további üzeneteket küldeni!

- Ne regisztrálj munkakereső fiókot és küldj hirdetésnek minősülő szövegeket, mert azonnal kitiltunk!

- Barátnőm keresem és/vagy más típusú üzenetekben is tilos a elérhetőségek küldése (email, web, telefonszám, facebook név) küldése, mivel ez hirdetőoldalunk számára közvetítésnek, kerítésnek minősülne.

- Érdeklődhetsz a munkaajánlatról, szabad helyekről, vagy bármilyen más kérdésed felteheted, de jelentkezni kizárólag a hirdetésben szereplő elérhetőségeken vagy jelentkezési lapon keresztül lehet! Ezt a korlátozást azért vezettük be a Ti érdeketekben, mivel szinte minden üzenet toborzásról, csalásról szólt és lehetetlen volt kiszűrni a valós 'csak barátnőm keresem' személyeket.

Hírlevél és egyéb email értesítések

- A regisztrációval elfogadod a feltételeinket és engedélyezed a hírlevél és email értesítések fogadását. SOHA nem spamelünk és küldünk számodra értéktelen leveleket. Minden egyes email alján megtalálod a leiratkozáshoz szükséges információkat!

- Kizárólag a profiloddal / hirdetéseiddel kapcsolatos email értesítőket küldünk számodra, illetve munka kereső felhasználóknak egyéb hasznos és fontos emailokat küldünk érdekes munkaajánlatokról, vagy a hirdetésfigyelőre feliratkozóknak számukra fontos hirdetésekről. 

SMS értesítések

- Hirdetőink számára SMS értesítéseket küldhetünk hirdetésének lejáratáról vagy épp kiemeléséről, illetve a megrendelt kredited jóváírása után is azonnal sms-ben értesítünk!

- Munkakeresők számára nem küldünk sms értesítéseket soha!

Hirdetésfigyelő

- Több kategóriára és / vagy országra feliratkozhatsz! Ha pl erotikus munka érdekel csak Svájcban, akkor állítsd be az 'erotikus munka' kategóriát és 'Svájc' országot. 

- Csak 3 naponta küldjük le emailben a beállított szürésnek megfelelő, addig feladott új apróhirdetéseket, így azonnal lecsaphatsz rájuk!

- A profil oldaladon a hirdetésfigyelőkben bármikor törölheted a beállításokat!

Hirdetés feladás

- Csak valós és működő e-mail címmel adj fel apróhirdetést. Ha elírod az e-mail cimedet, akkor nem kapod meg a jelentkezőidet, illetve hibás email cimmel rendelkező hirdetéseket töröljük!

- Minden egyes feladott apróhirdetést ellenőrzünk! Valótlan / törvénybeütköző / kamu vagy bármilyen más probléma miatt a hirdetést azonnal törölhetjük! Ha nem érted miért töröltük a hirdetésed, küldj e-mailt nekünk. 

- Az ingyenesen feladott apróhirdetésekre 1 jelentkezési lapot biztosítunk és maximum 3 apróhirdetésed lehet! Így kipróbálhatod a hirdetőoldalt ingyenesen, majd hirdetéskiemeléssel használhatod továbbra is!

- Ne töröld a hirdetésed hanem inaktiváld, vagy szerkeszd! A törölt majd újra feladott apróhirdetésekre már csak 0 jelentkezőt biztosítunk automatikusan! 

- 3db ingyenes apróhirdetést és korlátlan számú kiemelt hirdetést adhatsz fel! Ingyenes apróhirdetésben szereplő elérhetőségeket nem jelenítjük meg sem a szövegben, sem az elérhetőségek között. Automatikusan szűrjük a szövegekben lévő elérhetőségeket. Hirdetés kiemelés után megjelennek az elérhetőségeid. 

- Hirdetéskiemeléshez lépj be / tölts fel kreditet / adj fel vagy szerkeszd meglévő hirdetésed.

- A kiemelt hirdetések automatikusan a lista elejére ugranak, megjelennek elérhetőségeid és feltűnő háttérszínt kapnak. 

Kredit feltöltés, fizetés, költéseid

- Hirdetőoldalaink HTTPS biztonsági tanusítvánnyal rendelkeznek és maximális diszkrécióval kezeljük hirdetőink adatait. 

- Minden befizetésről hivatalos EU-s számlát állítunk ki, amit megtalálsz a profil aloldalad 'SZÁMLÁK' részén és letöltheted bármikor. Az eddigi összes tranzakciód és amire költötted a feltöltött kredited megtalálod a profilodban!

- Átutalás esetén, ami maximálisan diszkrét befizetési megoldás, csak a felhasználónevedet kell megadnod az utalás megjegyzés részében, így bankszámla kivonatodon soha nem jelenik meg a hirdetőoldal neve, címe vagy bármilyen érzékeny információ. Menj a kreditfeltöltésre, válaszd a átutalást és kredit összegét, majd megjelenítjük és leküldjük emailben is a számlaszámunkat, felhasználói neved és a szükséges információkat. Amint beérkezik az átutalt összeg, azonnal jóváírjuk és email + sms értesítést is kapsz!

- Kártyás fizetés esetén a DaoPay cég a fizetőpartnerünk és a hitelkártya adatokat csak velük osztod meg. Cégünk és munkatársaink soha nem látják a befizetés adatait és a bankkártya vagy számla kivonatodon soha nem jelenik meg a hirdetőoldal neve, címe vagy bármilyen érzékeny információ. A kártyás fizetés azonnali, biztonságos és automatizált kredit feltöltési megoldás. 

- Magyar SIM kártyával tudsz emelt díjas SMS-el fizetni, amit a netfizetes.hu fizetőpartnerünk biztosít. A telefonszámládon soha nem jelenik meg a hirdetőoldal neve, címe vagy bármilyen érzékeny információ! Az sms fizetés azonnali, biztonságos és automatizált kredit feltöltési megoldás.

- Bitcoin, azaz virtuális pénzzel történő befizetés nem automatizált. Akár 24 órán át is eltarthat, míg jóváírodik a kredit száma a fiókodban. A virtuális pénzek árfolyama rendkívül változékony és mi mindig az adott befizetés idejének az árfolyamán számolunk.

Rólunk

A RED-LIFE Európa legnépszerűbb erotikus munka hirdetőoldalhálózata 7 nyelven és 9 országban működik 2014 óta! A legtöbb jelentkezőt / a legtöbb erotikus munka hirdetést / a legtöbb erotikus munkát kereső és kínáló tagot a RED-LIFE oldalakon találod! 

Célunk egyszerű és világos: Korrekt, ellenőrzött és minőségi erotikus munka ajánlatokat kínáló, illetve Európa legnépszerűbb és legtöbbet használt hirdetőoldalhálózatát hoztuk létre.

Nagy kapacitású és értékű szervereink biztosítják a biztonságos és gyors működést, illetve dedikált SMTP szolgáltató által küldünk naponta több 1000 fontos emailt számotokra. Ezen kívül SMS gateway, azaz sms küldő szolgáltatón keresztül küldjük a rövid sms üzenet értesítéseket hirdetőinknek.

A RED-LIFE hirdetőoldalakat minden nap 7 nyelven és 9 országban hirdetjük a google adwords-ben, azaz a google találati listában! 6 állandó munkatársunk van 2014 óta, akik teljes állásban nap, mint nap azon dolgoznak, hogy a RED-LIFE oldalakon kizárólag biztonságos és ellenőrzött, de főleg minőségi erotikus munkákat kínáljunk! Csapatunk tagja között olyan értékes munkatársak találhatóak, mint a hirdetés értékesítő / hirdetőoldal adminisztrátor / kreatív grafikus / senior programozó fejlesztő / vezető projectmanager / könyvelő - titkárnő - asszisztens! Állandó csapatunk tagjai rajtuk kívül a fordító - tolmácsok, akik nem teljes állásban de 24 órán belül elérhetőek számunkra és angol, német, szlovák, cseh, lengyel, román fordításokat végeznek!

A közösségi médiákban (twitter, facebook, instagram, google plus) évek óta több 100.000 megosztással segítettük hirdetőink népszerüsítését. 

Az elmúlt években számtalan munkanapot töltöttünk az oldalaink fejlesztésével, fordításával, új funkciók kitalálásával és azok megtervezésével, így nagyságrendileg több 10 millió Ft-ot költöttünk el! Állandó havi költségeink a fejlesztés, szerverek, smtp és sms szolgáltatók, fizetőkapuk, illetve munkatársaink bére, ami együttesen több millió Ft havonta! Európa több országában cégeket alapítottunk és kizárólag átláthatóan és legálisan működünk! Minden befizetésről számlát állítunk ki és az adókat befizetjük! 

Ezeket az információkat csupán azért közöltük, hogy mindenki számára tiszta és érthető legyen, mire költjük a feltöltött kreditek és hirdetéskiemelések árát és hogy mennyi energia, idő és pénz szükséges a RED-LIFE üzemeltetésére, ami pénz nélkül lehetetlen vállalkozás volna! Emeld ki hirdetésed, rendelj bannert vagy munka ajánlót vagy csak tölts fel kreditet, amivel támogatod Te is hirdetőoldalainkat - ez a Te érdeked is!

Hirdetőoldalaink fejlesztésével kapcsolatban bármilyen ötletet / gondolatot örömmel veszünk és természetesen ha hibát találsz, vagy nem egyértelmű számodra valamelyik funkció, azt is írd meg nekünk itt: Elérhetőségeink! Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik!