Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

Gyakori kérdések és válaszok, információk,
funkcióleírások a Red-Life összes hirdetőoldaláról

  • Rengeteg hasznos és fontos funkciót vezettünk be az évek során, hogy kiszűrjük a problémás vagy hamis munkaajánlatokat, profilokat!
  • Elmondjuk az oldal működését az alapvető funkcióktól kezdve a hirdetők rangsorolásáig az email és sms értesítéseken át a kredit feltöltésig!
  • Tudj meg többet a Red-Life hirdetőoldalak 2014-es indulásáról, fejlődéséről és működéséről is!
big img
short desc icon

Felhasználók rangsorolása (Nem ellenőrzött // Ellenőrzött // Ellenőrzött és Ajánlott)

Minden regisztrált felhasználónkat lehetőségeinkhez mérten maximálisan ellenőrizzük, hogy kiszűrjük a valótlan munkaajánlatokat és a problémás felhasználókat, legyen az hirdető vagy munkát kereső! Több szűrőn is átesik minden felhasználó, így a megadott elérhetőségeik, adataik, tapasztalataink és különböző általunk kidolgozott rutinok alapján 3 féle felhasználói besorolást határoztunk meg.

Célunk, hogy a munkakeresőink számára ellenőrzött, biztonságos és valós erotikus munka ajánlatokat kínáljunk, így 3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések és hirdetők besorolását! A jelvények megjelennek minden egyes hirdetés kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profiljában is!

Nem ellenőrzött felhasználók: 80%-ban munka kereső felhasználók, akik még nem töltöttek fel kreditet, nem használtak még fizetésköteles szolgáltatást, számlázási adataikat nem adták meg! Illetve olyan hirdetők is, akik nem emelték ki a hirdetésüket, tehát ingyenes apróhirdetéseket használnak! Tehát nem tudtuk ellenőrizni még ezeket a felhasználókat!

Ellenőrzött felhasználók: Töltött fel kreditet, megadta a számlázási adatait és az elérhetőségeit is, amit ellenőriztünk! Volt már kiemelt apróhirdetése és többen jelentkeztek is hozzá!

Ellenőrzött és Ajánlott felhasználók: A többszöri kredit feltöltésen és hirdetés kiemelésen kívül rendelt már MUNKA AJÁNLÓ főoldali hirdetést, vagy hirdetési csomagot. Az ajánlott hirdetőkkel állandó és rendszeres kapcsolatba vagyunk, nem csak számlázási adataikat ismerjük, de vállalkozása összes adatát, webcímét, székhelyét és az üzletét jellemző minden fontos információt!


short desc icon

Regisztráció, Belépés, Jelszóemlékeztető

Számtalan funkció csak regisztráció (belépés) után elérhető:
Munkát keresőknek: fórumhasználat, privát üzenetküldés, kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő, gyorsított - félautomatikus jelentkezés, elérhetőségek lekérése ingyenes hirdetéseknél.
Hirdetőknek a fenti funkciókon kívül: hirdetés feladás, rejtett jelentkezők felfedése, felhasználók elérhetőségeinek lekérése.

Az új regisztrációkat és minden meglévő felhasználót, aki módosítja az adatait ellenőrizzük! A regisztráció során megadott email címedre küldünk egy megerősítő emailt, amiben egy link található: kattints rá, hogy megerősítsd a regisztrációdat! A regisztráció során megadhatod a telefonszámodat is, ami nem kötelező, de ajánlott, mert fontos rendszerüzeneteket kaphatsz SMS-ben is: kredit feltöltés, hirdetés kiemelés és lejárat.

Regisztrálhatsz 1 kattintással is a közösségi oldalad segítségével (Facebook, Twitter, Google), ez esetben a közösségi oldaladon megadott elérhetőségeiddel készül el a regisztráció.
Felhasználói névnek nem adhatsz meg elérhetőséget, mert azt azonnal töröljük.
Belépéshez használhatod az email címed, vagy felhasználói neved, illetve a megadott telefonszámodat nemzetközi formában is (+36....).


short desc icon

Profil, adatlap

Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes (9) RED-LIFE hirdetőoldalon (nyelv választó a jobb felső sarokban) és mind a 3 partner oldalunkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Ha a profilodban beállítottad a telefonszámodat, eldöntheted, hogy az publikus legyen e, azaz látható legyen e minden más regisztrált felhasználónak is. Ha nem engedélyezed, akkor a telefonszámod rejtve marad mindenki elől és csak fontos rendszerüzeneteket kaphatsz tőlünk SMS-ben! A telefonszámod a google számára soha nem lesz látható!

Profil képnek nem állíthatsz be pornográf jellegű túl meztelen képet, mert azonnal töröljük azt! Maximum fehérneműs vagy fél akt képeket engedélyezünk és elérhetőségeket se írj rá, mert azonnal töröljük!
Töltsd ki a profilodat részletesen, hogy Te is hasznos tagja lehess a közösségünknek (beszélt nyelvek, hol keresel vagy kínálsz munkát)!
Állíts be rövid egyedi megjelenési nevet, ami lehet a beceneved, vagy keresztneved is (megjelenik majd minden tartalmad melett).

Hogyan törölhetem a profilomat? Küldj e-mailt a [email protected] címünkre a regisztrált email cimedről és indokold meg, miért akarod töröltetni magad.

Miért törölték a profilomat? Célunk, hogy minden hirdetőnek 1 valós profilja legyen! Ha több profilt regisztrálsz magadnak azt különböző módokon ellenőrizni tudjuk és automatikusan töröljük a duplikált profilokat.


short desc icon

Privát üzenetküldés

Privát üzenetet küldhet egymás közt 2 regisztrált felhasználó, amiről emailben értesítjük a címzettet! Naponta maximum 5 üzenetet küldhetsz el, ezzel szűrjük a rosszindulatú felhasználókat, akik SPAM jellegű tömeges üzeneteket akarnak küldeni.

TILOS az elérhetőségek küldése (telefonszám, email cím, webcím, facebook név, stb)! Az elérhetőségeket automatikusan töröljük az üzenetekben és ha többször próbálkozol, automatikusan inaktiváljuk a profilodat! Érdeklődhetsz a munkaajánlatról, szabad helyekről, vagy bármilyen más kérdésed felteheted, de jelentkezni a munkára (felvenni a kapcsolatot) kizárólag a hirdetésben szereplő elérhetőségeken vagy jelentkezési lapon keresztül lehet! A címzett nevére kattintva megtekintheted a felhasználó adatlapját, ahol kilistázva láthatod a tartalmait (hirdetései, fórum kommentjei).


short desc icon

Jelentkezés, kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvételnek nevezzük a jelentkezési lap kitöltését is és a hirdetésben szereplő elérhetőségek (Telefonszám, e-mail cím, web) megtekintését is 'mutasd' gomb segítségével. Az összes kapcsolatfelvétel így a jelentkezési lapok és a hirdetésben szereplő elérhetőségek megtekintésének száma együttesen.

Minden hirdetésben elérhető a jelentkezési lap, ahol megadhatod a neved, email címed, telefonszámod (nem kötelező) és beállíthatod milyen ingyenes applikációkkal vagy elérhető (Viber, WhatsApp, Telegram). Írhatsz rövid bemutatkozó üzenetet és tölthetsz fel maximum 3 képet is. A jelentkezési lap kitöltése után a hirdetőnek emailt küldünk a jelentkező által kitöltött adatokkal, képekkel és másnap emlékeztetőül újra elküldjük az értesítést, így kizárólag a hirdetőn múlik, hogy felveszi e a kapcsolatot az érdeklődővel.

Jelentkezéskor mindig légy óvatos és győzödj meg a hirdető rangsorolásáról (ellenőrzött / nem ellenőrzött / ellenőrzött és ajánlott) és ez alapján döntsd el, milyen képeket csatolsz, illetve milyen adatokat adsz meg magadról. Meztelen és arcos képeket ne küldj ingyenes hirdetéseknek soha. Ha az első kapcsolatfelvétel után meggyőződtél róla, hogy a hirdetés valós és 'normálisan' kommunikál, megadja a kért információkat és teljesen életszerűen válaszol minden kérdésedre akkor természetesen a szükséges képeket és információkat magadról küldd el.

Ingyenes apróhirdetésekben a hirdető elérhetőségei nem jelennek meg, de a jelentkezési lapot kitöltve a hirdető megkapja a jelentkező képeit és üzenetét! Ezután az oldalra belépve felfedheti (fizetésköteles) a jelentkező elérhetőségeit 1 kattintással és felveheti a kapcsolatot vele azonnal. Kiemelt hirdetésekben az elérhetőségek is láthatóak, de ha a jelentkezési lapot töltöd ki, akkor a hirdető azonnal megkapja emailben a jelentkezésed az összes adatoddal, elérhetőségeddel és képeiddel.


short desc icon

GMAIL figyelmeztetés

Ha valami(@)gmail(.)com email címed van, akkor megtörténhet, hogy a fontos e-mail értesítéseinket nem kapod meg (jelentkezők, értesítések lejárt hirdetésről, kreditfeltöltésről, privát üzenetről)! Rendszeresen nézd meg a gmail webfelületén belépve a SPAM mappádat és ha ott találod az általunk küldött emailokat, megkérünk hogy kattints a 'EZ NEM SPAM' gombra az emailjeink tetején - ezután már meg fogod kapni az emailokat! Ezen kívül kikeresheted a Megjelölés fontosként beállítást is, ezzel még nagyobb lesz az esélye hogy nem kerül SPAM-be a emailunk.


short desc icon

Hirdetés feladás, szerkesztés, kiemelés, előre sorolás

Minden beküldött vagy módosított hirdetést azonnal vagy pár órán belül ellenőrizzük! Ha a hirdetés törvénybeütköző vagy egyértelműen valótlan állításokat tartalmaz, illetve tapasztalataink alapján bármilyen más probléma merül fel vele, azonnal törölhetjük!
Elérhetőségeket ne írj a hirdetés cimébe, szövegébe, szlogen-be, mert automatikusan töröljük! A hirdetésben csatolt képeken nem engedélyezünk elérhetőségeket (kivéve hirdetési csomaggal rendelkező hirdetőinknek).

Hirdetés feladás során lehetőleg hosszú, részletes hirdetési szöveget adj meg, amiben minden fontos információt megadsz a munkaajánlatodról! Válaszd ki azt az országot és várost, ahol a munkavégzés fog történni, állítsd be a megfelelő kategóriát és határozd meg az átlagos várható keresetet! Állítsd be a valós és működő email címedet, illetve telefonszámodat. Ha elírod az e-mail cimedet, akkor nem kapod meg a jelentkezőidet, illetve hibás email cimmel rendelkező hirdetéseket töröljük!

3 aktív ingyenes és korlátlan számú kiemelt apróhirdetésed lehet összesen! Az apróhirdetés feladás ingyenes, de korlátozásokkal jár: nem jelennek meg elérhetőségeid és 1db ingyenes kapcsolatfelvételt engedélyezünk jelentkezési lap formájában (elérhetőségekkel)! Ha nem emeled ki az apróhirdetésed, akkor nem felfedve (elérhetőségek rejtve) kapod továbbra is a jelentkezőidet, melyeket egyesével felfedhetsz.
Hirdetés kiemelés után első leszel a listában feltűnő háttérszínnel és láthatóak lesznek az elérhetőségeid, így sokkal gyorsabban és több jelentkező tudja felvenni veled a kapcsolatot, illetve a jelentkezési lapokat felfedve (elérhetőségekkel) kapod emailben! Kiemelés közben lehetőséged van feltűnő szalagot is vásárolni, ami a profil képen helyezkedik el és többlet információt nyújthat a érdeklődőknek!

A profilodban az 'Apróhirdetéseim' menüpontban találod a beküldött hirdetéseid. A hirdetéseidnél látható a státusz (megjelenik a hirdetés, vagy nem), a megtekintési és kapcsolatfelvételi számok, illetve a STATISZTIKA, ahol napi lebontásban nézheted meg az adott hirdetés teljesítményét! Ugyanitt kiemelheted, szerkesztheted, inaktiválhatod is a hirdetésed.
Az ELŐRE SOROLOM gomb segítségével 'csak' a listák elejére sorolhatod a hirdetésed: ha kiemelt hirdetésről van szó akkor az összes kiemelt hirdetés lista elejére ugrik, ha ingyenes hirdetésről van szó akkor az ingyenes hirdetések elejére ugrik.


short desc icon

Kredit feltöltés, számla, költések

Kredit feltöltés után tudsz hirdetést kiemelni, illetve más fizetésköteles funkciókat is használni. 1 kredit értéke 1 EUR, így ahol EUR-ban adjuk meg az adott kiemelés vagy szolgáltatás árát, ott kreditben is azonos az ára. Kredited felhasználhatod az összes (9) RED-LIFE hirdetőoldalon (nyelv választó a jobb felső sarokban) és mind a 3 partner oldalunkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

A befizetésekről ÁFA-s számlát állítunk ki, melyeket letölthetsz a profilod aloldaladról. Belépés után a profilodban megtalálod részletesen, hogy mire költötted a kredited (Költéseim menüpont). Csak azután tudod kiemelni a hirdetésedet, miután jóváírtuk a kredit összegét a fiókodba, amiről SMS és e-mail értesítést is kapsz azonnal!

A kredit feltöltés lehetséges kártyás fizetéssel és külső fizető link segítségével, illetve átutalással és Bitcoin-nal is. Kredit mennyiség választás után add meg a számlázási adataid: teljes név (keresztnév és vezetéknév is), ország - város - utca - házszám ahol élsz! Attól függően hogy milyen országban élsz, az ÁFA mértéke változik amit automatikusan kiszámolunk kredit feltöltés közben (részletek az ÁFA-ról itt). Ha céges kártyáddal vagy számlaszámoddal fogsz fizetni, akkor kötelező megadnod a céged nevét és adószámát.


short desc icon

Kártyás fizetés

Bankkártyás fizetés: Átmenetileg az oldalon automatikusan csak Mastercard típusú kártyával tudsz fizetni, mivel a tőlünk független kártyás fizetést biztosító partnerünk a VISA kártyákat nem tudja feldolgozni jelenleg. Cégünk és a Red-Life munkatársai a kártya számodat és adataidat nem tárolják és nem férnek hozzá! A kártya és számla kivonatodon érzékeny szövegek, információk nem fognak megjelenni! A tranzakciók során a legújabb 3D Secure Code szolgáltatást használjuk, amely biztonságos online vásárlást biztosít!

A kártyaadatok beírása és elküldése után a bankodtól sms-ben kapsz 1 rövid kódot, amit hitelesítésként be kell írnod, vagy a bankod applikációjában felugrik egy PUSH üzenet, amire kattintva és azt engedélyezve a tranzakció azonnal létrejön.

Elutasított, sikertelen tranzakciók: a bankod elutasíthatja a tranzakciót számunkra ismeretlen okok miatt // nincs elegendő pénz a kártyán // rosszul írtad be a nevet, kártyaszámot, lejárati dátumot, biztonsági kódot // nem engedélyezted a tranzakciót a 3D Secure Code segítségével.
Megpróbálhatsz másik kártyát használni vagy ellenőrizd a beírt adatokat újra, illetve a bankodnak is jelezheted, hogy fizetni szerettél volna. Az elutasított állapotú tranzakcióknál nem veszünk le pénzt a kártyádról, amit ellenőrizhetsz az internetbankingod segítségével.


short desc icon

Egyéb fizetési módok

Külső fizető link: Kérésedre generálunk és küldünk emailben és sms-ben 1 biztonságos külső fizető linket, amire kattintva tudsz fizetni VISA és minden más kártyával is 0%-os feldolgozási díjjal. A külső fizető link tartalmazni fogja a Te egyedi azonosító számodat, ami alapján mi látni fogjuk, hogy a tranzakció hozzád tartozik és tartalmazni fogja az összeget is, amit a mennyiségnél beállítasz (kérhetsz egyedi összegre is linket - minimum 70 kredit). Ha a tranzakciód sikeres, mi azonnal kapunk róla értesítést és minden nap 09.00-24.00 manuálisan jóváírjuk a megrendelt kreditet a profilodban, amiről email és SMS értesítést is fogsz kapni! A számlakivonatodon a Red-Life oldalaival kapcsolatos szavak NEM JELENNEK MEG!

A külső fizető linket csak egy alkalommal használhatod, majd minden alkalommal újat kell rendelned és ugyanolyan biztonságos, mint a Red-Life oldalakon történő befizetés, mivel cégünk szerződésben áll a külső fizető linket biztosító fizetőkapuval.

Átutalás céges számlaszámunkra: A minimális befizetés átutalással 130 kredit. Cégünk számlaszámát és az átutaláshoz szükséges információkat el fogjuk küldeni, amint ellenőriztük a számlázási adataidat, és azok hiánytalanul ki vannak töltve. Az átutalást a számlázási adataidnál megadott saját nevedről (vagy cégedről) kell küldened.
Revolut, Transferwise (Wise) átutalásokat erre a céges számlaszámunkra nem fogadunk, mivel azok Litván és Belga gyűjtő számlaszámról érkeznek! Ha ezekkel az online pénzküldő applikációkkal akarsz nekünk utalni, előtte jelezd ezt nekünk és másik céges számlaszámot kapsz!

12-24 óra alatt megérkezik az átutalás és azonnal jóváírjuk a kredit számát a fiókodban, amiről e-mail és sms értesítést is kapsz azonnal!short desc icon

Mastercard kártya beszerzése

Ha még nem rendelkezel Mastercard kártyával akkor pár lehetőséget felsorolunk, hogyan juthatsz hozzá könnyen és használhatod nálunk (is). A MasterCard saját weboldalán kínál pár lehetőséget:
- Paypal feltöltős MasterCard kártya: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/paypal-prepaid-mastercard
Csak 1 Paypal fiók kell hozzá, online megrendelhető és 7-10 munkanapon belül postán megkapod. Paypal fiókodban aktiválhatod és emelhetsz át pénzt rá, amivel azonnal fizethetsz nálunk (is).

- Revolut feltöltős MasterCard kártya: https://www.revolut.com/hu-HU/cards/
Világszerte ismert és megbízható a Revolut, amit pénz utalásra is használhatsz illetve kriptopénzek (Bitcoin, stb) vásárlására, befektetésre. A MasterCard kártyájukkal nálunk (is) tudsz fizetni, sőt egyszer használatos kártyaszámot is tud generáln, aminek az adatai minden fizetés után megváltoznak. Professzionális applikációjuk van, mindent kézben tarthatsz!

- Giftcards: https://www.giftcards.eu/en/home


short desc icon

A Bitcoin fizetésről

A kredit feltöltés során válaszd a Bitcoin fizetést, majd:
- Kimásolod a bitcoin tárcánk címét az oldalról (QR kód is elérhető)
- Ha készpénzben vagy kártyával vásárolnál személyesen, akkor megkeresed a hozzád legközelebbi Bitcoin automatát, megnézed a oktató videót és az alapján annyi bitcoint veszel amennyire szükséged van.
- Megadod a vásárlás közben a tárca címünket, ahova szeretnéd hogy megérkezzen a Bitcoin.
- Írsz egy email nekünk a [email protected] címünkre lehetőleg a nálunk regisztrált email címeddel, így be tudjuk azonosítani a tranzakciót, amit azonnal jóvá is írunk a profilodban.
- Ha a mobilodról, otthonról szeretnél fizetni akkor regisztrálsz a magyar https://hu.coincash.eu/ oldalán, ahol átutalással tudsz venni bitcoint, illetve a Revolut online bank applikációjában is tudsz Bitcoint vásárolni.

Bitcoin vásárlás Budapesti automatából oktató videót itt találod! Bitcoin automaták Magyarországon interaktív térképet itt találod! Bitcoin automaták külföldön térkép itt található! További magyar cégek, akik bitcoin eladással foglalkoznak: https://coinmixed.eu , https://www.mrcoin.eu/hu/ .


short desc icon

Elérhetőségek lekérése az ingyenes apróhirdetésekből

Az ingyenes apróhirdetésekben nem jelennek meg az elérhetőségek, de az érdeklődőknek lehetőségük van LEKÉRNI a hirdetésben megadott elérhetőségeket (telefonszám, viber, whatsapp, e-mail, web cím), ami fizetésköteles, így regisztráció / belépés / kreditfeltöltés szükséges a funkció eléréséhez.

Kizárólag azoknál a hirdetéseknél tudod lekérni az elérhetőségeket, ahol megadták azokat! Ahol nincs megadva telefonszám, azt jelezzük számodra az adott hirdetésben! Minden telefonszámot ellenőrzünk lehetőségeinkhez képest, így szinte biztos, hogy valós, működő telefonszámot fogsz lekérni. Figyelem, az ingyenes apróhirdetések nem ellenőrzött hirdetők!short desc icon

Elérhetőségek lekérése a felhasználó adatlapjáról

A munkát kereső és munkát kínáló felhasználóinknak is lehetőségük van beállítani az adatlapjukon, hogy az elérhetőségeik publikusak legyenek, azaz lekérhetőek legyenek más regisztrált felhasználóink számára (fizetésköteles). A felhasználóink adatlapját elérheted az összes felhasználó menüből, az egyes hirdetések kontakt dobozában, a fórum kommenteknél és a privát üzeneteknél is.

A felhasználó adatlapján az elérhetőségei mellett lévő LEKÉREM gombra kattintva (fizetésköteles) azonnal megmutatjuk a felhasználó elérhetőségeit, amit később is megtekinthetsz majd.


short desc icon

E-mail és SMS értesítések, hírlevél, leiratkozás, hirdetésfigyelő

A regisztrációval vagy a jelentkezés kitöltésével elfogadod a Red-Life feltételeit, így engedélyezed az email és SMS értesítések fogadását, illetve hírlevél fogadását is. Soha nem spamelünk és küldünk számodra értéktelen leveleket. Minden egyes email alján megtalálod a leiratkozáshoz szükséges információkat! Leiratkozás lehetséges 1 kattintással a hírlevél jellegű emailok alján lévő LEIRATKOZOM gomb segítségével, illetve ha semmilyen emailt nem szeretnél tőlünk kapni, akkor ez a profilod törlésével jár.

- Hirdetőink számára e-mail és SMS értesítést küldünk a hirdetés kiemelése és lejárata után, illetve kredit feltöltés után is! Ezen kívül egyéb hirdetés kiemelések, vagy a szolgáltatásaink bemutatásával foglalkozó hírlevelet is küldhetünk néha.
- Munka kereső felhasználóink számára csak email értesítést küldünk az oldal funkcióinak használata után: privát üzenet, fórum komment, elérhetőségek lekérése. Ezen kívül néha hírlevél jellegű emailt is küldhetünk hasznos és fontos információkkal, munkaajánlatokkal!

Hirdetésfigyelő, azaz elmentett keresés funkció:
- Az apróhirdetés lista tetején a keresőnél beállíthatsz e-mail értesítést a számodra fontos munkaajánlatokról. Add meg az e-mail címed és állítsd be, hogy milyen kategória és/vagy ország érdekel! 2 naponta elküldjük emailben a számodra fontos újonnan beküldött munkaajánlatokat (hirdetéseket), amiről bármikor leiratkozhatsz a profilodban!
- Több kategóriára és/vagy országra is feliratkozhatsz külön: ha 'erotikus munka' érdekel csak 'Svájcban', akkor állítsd be az 'erotikus munka' kategóriát és 'Svájc' országot.


short desc icon

Jelentés

A jelentés funkció elérhető minden hirdetés kontakt dobozában, a fórum kommenteknél, a felhasználók adatlapján és hirdetők számára a jelentkezőknél is.

Csak akkor jelentsd az adott tartalmat, ha egyértelműen valótlan információk, vagy törvénybe ütköző tevékenységet tapasztaltál. Ha személyes problémád van az adott tartalommal, akkor minél részletesebben írd meg a történeted. Minden jelentést komolyan veszünk és részletesen kivizsgálunk a lehető leghamarabb, amiről informálni fogjuk a bejelentőt is!


short desc icon

Rólunk, azaz a Red-Life története

2014-ben indult el az első Red-Life hirdetőoldal csak magyar nyelven és minimális funkciókkal. Akkoriban nem létezett még semmilyen kifejezetten erotikus munka hirdetőoldal, így nagy kereslet volt egy olyan portál létrehozására, ami megbízható és a felnőtt munkák teljes palettáját kínálja az érdeklődőknek.

Céljaink közt volt, hogy olyan hiteles és megbízható hirdetőoldalt hozzunk létre, ahol a munkát keresők és a hirdetők is könnyedén, de főleg biztonságosan fel tudják venni egymással a kapcsolatot. Fontos volt számunkra, hogy ki tudjuk szűrni az összes 'problémás' hirdetést, így nagyon sok energiát és pénzt fektettünk a biztonsági funkciók kidolgozására és azok tesztelésére. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztünk és sikerült elérnünk, hogy a Red-Life hirdetőoldalakon csak ellenőrzött, biztonságos, korrekt munkaajánlatok vannak manapság.

2016-ban már 7 nyelven és 9 országban működött a Red-Life hirdetőoldalhálózat, több mint 50.000 munkaajánlatot jelenítve meg magyar, szlovák, cseh, lengyel, román, angol és német nyelveken.

Minden nyelven az adott országban élő, anyanyelvi szinten beszélő helyi munkatársunk segítségével építettük ki az oldalak látogatottságát, népszerűségét, illetve a tartalmak, hirdetések fordítását is. Sikerült elérnünk, hogy az összes nyelven minden fontos 'erotikus munka' kulcsszóra az elsők lettünk a google keresőben és napról napra több regisztrált felhasználónk lett. A közösségi oldalakon (facebook, instagram, twitter, tik-tok) is jelen vagyunk, trendi és modern videó megosztásokkal, illetve hasznos és fontos cikkekkel érjük el a több 10.000 követőnket.

2018-ban elindítottuk a spanyol Red-Life hirdetőoldalt is, így már 8 nyelven összesen 12 hirdetőoldallal lefedtük egész Európát és a legtöbb országot világszerte. Azóta a legtöbb jelentkezőt és a legtöbb munkaajánlatot kínálja Magyarország, Európa és talán a világ legnépszerűbb erotikus munka hirdetőoldalhálózata a Red-Life.

Csapatunk állandó tagjai közt olyan értékes munkatársak találhatóak, mint a Hirdetés értékesítők / Adminisztrátorok / Kreatív grafikus / Senior programozó fejlesztő / Vezető projectmanager / Könyvelő - Titkárnő - Asszisztens! Állandó csapatunk tagjai rajtuk kívül a fordító - tolmácsok, akik nem teljes állásban de 24 órán belül elérhetőek számunkra és angol, német, szlovák, cseh, lengyel, román, spanyol fordításokat végeznek!

A világ leggyorsabb és legmodernebb Amazon szerverei biztosítják a biztonságos, gyors és megbízható működést. Oldalaink HTTPS tanusítvánnyal működnek és a kártyás fizetést 256 bit-es titkosítással védjük. Az összes Red-Life hirdetőoldal a világ vezető biztonságtechnikai cége által van védve a hacker, Ddos és egyéb támadásoktól, amiből volt részünk bőven. A havonta 100.000+ email küldés 2 saját nagy kapacitású SMTP szerverünk által van biztosítva, illetve az SMS küldéseket is saját SMS gateway-en keresztül végezzük.

Az elmúlt 10 évben felfoghatatlan mennyiségű munkaidőt töltöttünk a Red-Life hirdetőoldalak fejlesztésével, fordításával, új funkciók kitalálásával és azok megtervezésével, ami természetesen óriási kiadásokkal is jár manapság is, hiszen egy professzionális online vállalkozást állandóan fejleszteni, építeni kell tovább.

Amikor kreditet töltesz fel, vagy hirdetést rendelsz, mindig gondolj arra, hogy az állandó havi fenntartási költségeink extrém magasak lettek 2023-ra, de az oldalak kifogástalan és megszokott működéséhez elengedhetetlen a bevétel is, aminek nagy részét folyamatosan az oldalak fejlesztésére fordítjuk!

A Red-Life üzemeltetője Európai Uniós ÁFA-s cégek, így minden bevétel után ÁFA-s számlát állítunk ki és a vonatkozó ÁFA-t és adókat befizetjük az egyes országokban.

A hirdetőoldalakon található statisztikai számok, adatok, mennyiségek állandóan automatikusan változnak és vagy a saját adatbázisunk, vagy a Google Analytics, illetve Search Console által jelenítjük meg azokat. Nincs trükközés, csak a valós adatokat közüljük, ami a Red-Life általános erejét tükrözi.

Általánosságban elmondható, hogy a Red-Life hirdetőoldalak (8 nyelv, 12 domain cím) naponta 5000+ erotikus munkát kereső és kínáló látogatót ér el, akik eddig összesen 124656 jelentkezési lapot töltöttek ki. 62437 munkaajánlatot jelenítettünk meg eddig és 724297 alkalommal vették fel a kapcsolatot a munkát keresőink a hirdetőinkkel.
számokban (statisztikák 1 hó - 3 hó -1 év)
Források: Google Analytics és webmestereszközök
16 310 +6%

egyedi magyar felhasználónk 68442 alkalommal használta a hirdetőoldalt az elmúlt hónap során!

36 183 +13%

alkalommal kattintottak ránk és 279315 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 3 hónap során!

150 071 +6%

alkalommal kattintottak ránk és 1112315 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 1 év alatt!

Alapfogalmak

Az erotikus munka olyan 18 éven felüli nők és férfiak által végzett munka, amikor vagy a szexmunkás a SAJÁT AKARATÁBÓL szexuális szolgáltatást végez pénzért vagy egyéb ellenszolgáltatásért, ezt hívjuk szexmunkának és rendszerint privát lakásokban, erotikus szalonokban, stúdiókban és éjszakai klubokban végzik, de manapság az escort munka is ide tartozik már. Az erotikus munkákhoz tartoznak olyan álláslehetőségek is, amikor szexuális szolgáltatás NEM TÖRTÉNIK, ezt hívjük szexmentes munkának, rendszerint a masszázs munka, sztriptíz táncos munka, hostess munka és webkamerás munka tartozik ebbe a kategóriába.

A legtöbben azt hiszik, hogy az escort munka egyértelműen szexmunkát jelent, pedig igazából személykísérés a jelentése, azaz az escort lányok szolgáltatásait olyan magányos, vagy szórakozni vágyó gazdag férfiak használják, akik magányosak és barátnőt szeretnének bérelni rövid távra. Az escort munka rendszerint drága szállodákba történik, amit outcall-nak nevezünk, mert ez esetben a vendég a hotelszobájába rendeli meg a társaságot. Léteznek VIP, vagy High Class escort lányok, akik kifejezetten drágák és csak a felső tízezer tudja megfizetni a szolgáltatásaikat, melyek közé tartozik többek közt a 'GFE, azaz barátnő élmény', ami azt jelenti, hogy az escortlány úgy viselkedik a vendéggel, mintha az igazi barátnője lenne.

Erotikus masszázs munka minden olyan erotikával fűszerezett, de masszázs jellegű állásajánlat, ahol a masszőr lányok a masszázson kívül extra szolgáltatást is nyújthatnak (kézi levezetés), de ez nem feltétlenül jellemzi ezeket a masszázs munkákat! Több típusát különböztetjük meg legyen szó a klasszikus sportmasszázsról, ami teljesen szexmentes, illetve erotika mentes munka, viszont a Red-Life oldalain általában a tantra masszázs munkával találkozol, ami egyfajta tantrikus élményt biztosító masszázs szolgáltatás, úgy is hívják, hogy a lélek érintése a testen keresztül! Minden esetben jelentkezéskor kérdezz rá a konkrét munkakörre, milyen masszázsról van szó és mik az elvárt szolgáltatások, így Te döntheted el, hogy mit vállalsz be!

Megbízható hirdetőoldal

Független és pártatlan hirdetőoldalként működünk és maximálisan ellenőrizzük az összes bekerülő tartalmat (hirdetések, hirdetők, fórum)

Legtöbb regisztrált tag

Jelenleg 82219 aktív regisztrált tagunk van és havonta 1045 új felhasználóval bővülünk, akik mind erotikus munkát keresnek vagy kínálnak. Csatlakozz Te is hozzánk!

100% diszkréció és biztonság

Maximális diszkréciót és biztonságot kínálunk a jelentkezőknek és hirdetőknek is. Számtalan biztonsági és ellenőrző funkciót használunk ennek érdekében.

Ellenőrzött, valós munkaajánlatok

Minden munkaajánlatot azonnal és szigorúan ellenőrzünk és kiszűrjük a valótlan, vagy gyanús hirdetéseket, mielőtt megjelennek az oldalon! Számunkra a Te biztonságod az első!

Hasznos hírek és funkciók

Hasznos és fontos információkkal szolgálunk az erotikus munka világából és kiváló funkciókat kínálunk a munkát keresőknek vagy kínálóknak is. Regisztrálj és jelentkezz be mindig!

Ellenőrzött / Nem ellenőrzött

3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők minősítését, melyek megjelennek a hirdetések kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 82 219 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
A weboldalon található tartalmak, képek és szövegek erotikus jellegűek is lehetnek és kizárólag felnőtt látogatók számára készült, így a feltöltött tartalmak egyesek számára sértőek lehetnek. Az oldalon lévő tartalmakat felhasználóink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. Amennyiben nem múltál el 18 éves (egyes országokban 21 éves) vagy az oldal használata számodra jogszabályellenes, illetve sértő, akkor kérjük hagyd el az oldalt.
A TOVÁBB gomb megnyomásával belépsz az weboldalra és egyidejűleg kijelented, hogy betöltötted a 18 évet, illetve engedélyezed a cookie-k használatát a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!