KORREKT, AZONNALI ELSZÁMOLÁS - CSALÁDIAS KÖRNYEZET

 Mindig magas kereset // több munkahely közül választhatsz! 

Rengeteg visszajáros törzsvendégünk van, németek, franciák, turisták mindenhonnan a világból! Természetesen a hirdetéseid mi intézzük és tesszük fel a legjobb oldalakra. Mi mindent megteszünk azért, hogy pénzt tudj keresni nálunk és vissza járj hozzánk.

Több lehetőség közül is választhatsz, attól függően, hogy a nagyobb nyüzsgést szereted, vagy inkább a meghitt diszkrét környezetet. A villában 50-60 napi vendég van és 9 lány dolgozik egyszerre, míg a két kisebb stúdiónkban 3-4 lány dolgozik csak egy termin alatt.

Minden itt dolgozó lánynak biztosított a külön szoba, így nem kell osztoznod senkivel!

Alap szervizzel is tudsz nagyon sokat keresni (mivel nálunk nincs semmilyen extra beépítve az alap árban) viszont ahhoz munkához megfelelő képekre van szükséged és kivételesen csinos külsőre! E felett viszont természetesen minden extra a tied, aminek árait viszont Te magad szabod meg, így határ a csillagos ég!

  • Azt viszont elvárjuk, hogy szenvedéllyel végezd a munkád és kedvesen viselkedj a törzsvendégeinkkel, mivel ez garantálja számodra az extra magas keresetet!

A törvények szerint Németországban fényképes úgynevezett “Prostituierte Passporttal” tudsz dolgozni, ami egész Németországban érvényes, és INGYENES! Ennek elintézésében természetesen segítünk neked!

A hivatal ezt az igazolványt általában 2 évre adja ki. Amikor kijössz, nem kell aggódnod hogy nincs még ilyen igazolványod, el tudsz kezdeni dolgozni. Rögtön megkérjük neked az időpontot a hivatalba és ez már elég ahhoz hogy munkába állj.

Feles rendszerben dolgozunk, minden extra 100%ban a Tied!

  • Minden munkához szükséges eszközt biztosít a ház! Minden vendéghez tiszta lepedőt és törölközőt adunk, amit külsős mosodával mosatunk és fertőtleníttetünk.

  • A házban recepciós segíti a munkádat, kezeli a telefont és rendelkezésedre áll, ha kérdésed lenne, nyelvtudás tehát nem feltétel, de nyilván ha beszélsz németül, jóval többet fogsz tudni keresni!

  • Természetesen alap a wifi, a főzési és közeli bevásárlási lehetőség. Minden lánynak külön zárható széfet, illetve szekrényt biztosítunk. Takarítanod nem kell, mert takarítónő figyel a tisztaságra. Neked csak a dolgozós szobát kell rendbe tenned a  vendéged után.

Baden-Baden fürdőváros, rendszeresek nálunk az átutazó vendégek, ezért mindig keressük az új arcokat!

A badeni hely a legnagyobb, kétszintes, 6 dolgozós szobával, és külön alvós szobákkal a lányoknak. Hatalmas nappali, konyha, 4 fürdőszoba, ebből kettő csak a lányoknak van fenntartva. Itt általában 50-60 vendég megfordul naponta, ezért 8-10 lány dolgozik egyszerre.

Karlsruhe városban két kisebb stúdiónk van.

Ha inkább a családias, kevesebb lányos (3-4) atmoszférát szereted, akkor kipróbálhatod a karlsruhe-i helyünket, itt két mindennel felszerelt modern lakásbol is választhatsz.

- TS lányokat is szeretettel várunk! -

Nyitvatartási idő minden nap 10-01-ig.

Ha jönni szeretnél küldj magadról képeket, küldd el a szervizlistád és jelöld meg az időpontot mikor érkeznél, és meddig maradnál.

Foglalhatsz több hetes termint is, és egy termin alatt kipróbálhatsz több helyet is, heti váltásban.

Galéria:

Ha bármi kérdésed lenne mindig elérsz minket:

Kiutazásban tudunk segíteni, de megelőlegezni csak visszajárós, megbízható lányoknak szoktuk, mert ezzel kapcsolatban rossz tapasztalataink vannak.