KORREKT, AZONNALI ELSZÁMOLÁS - CSALÁDIAS KÖRNYEZET

Mindig magas kereset // 4 hely közül választhatsz!


Feles rendszerben dolgozunk, minden extra 100% a Tied!

Az új törvények szerint Németországban fényképes úgynevezett “Prostituierte Passporttal” tudsz dolgozni, ami egész Németországban érvényes, és INGYENES! Ennek elintézésében természetesen segítünk neked! A hivatal ezt az igazolványt általában 2 évre adja ki. Amikor kijössz, nem kell aggódnod hogy nincs még ilyen igazolványod, el tudsz kezdeni dolgozni. Rögtön megkérjük neked az időpontot a hivatalba és ez már elég ahhoz hogy munkába állj.

Természetesen a hirdetéseid mi intézzük és tesszük fel a legjobb oldalakra. Mi mindent megteszünk azért, hogy pénzt tudj keresni nálunk és vissza járj hozzánk.

Rengeteg visszajáros törzsvendégünk van, németek, franciák, turisták mindenhonnan a világból.

Minden munkához szükséges eszközt biztosít a ház! Minden vendéghez tiszta lepedőt és törölközőt adunk, amit külsős mosodával mosatunk és fertőtleníttetünk.

A házban recepciós segíti a munkádat, kezeli a telefont és rendelkezésedre áll, ha kérdésed lenne,

...nyelvtudás tehát nem feltétel, de nyilván ha beszélsz németül, jóval többet fogsz tudni keresni!

Természetesen alap a wifi, a főzési és közeli bevásárlási lehetőség. Minden lánynak külön zárható széfet, illetve szekrényt biztosítunk. Takarítanod nem kell, mert takarítónő figyel a tisztaságra. Neked csak a dolgozós szobát kell rendbe tenned a  vendéged után.

Baden-Baden fürdőváros, rendszeresek nálunk az átutazó vendégek, ezért mindig keressük az új arcokat!

A badeni hely a legnagyobb, kétszintes, 6 dolgozós szobával, és külön alvós szobákkal a lányoknak. Hatalmas nappali, konyha, 4 fürdőszoba, ebből kettő csak a lányoknak van fenntartva. Itt általában 50-60 vendég megfordul naponta, ezért 8-10 lány dolgozik egyszerre.

A stuttgati hely szinten pörgős, sok vendéges nagy ház. Nyitvatartási idő minden nap 10-01-ig.

Ha inkább a családias, kevesebb lányos (4-6) atmoszférát szereted, akkor kipróbálhatod a karlsruhe-i helyünket, itt két lakásbol is választhatsz.

TS lányokat is szeretettel várunk!

Nyitvatartási idő minden nap 10-01-ig.

Ha jönni szeretnél küldj magadról képeket, küldd el a szervizlistád és jelöld meg az időpontot mikor érkeznél, és meddig maradnál.

Foglalhatsz több hetes termint is, és egy termin alatt kipróbálhatsz több helyet is, heti váltásban.

Galéria:

Ha bármi kérdésed lenne mindig elérsz minket:

Kiutazásban tudunk segíteni, de megelőlegezni csak visszajárós, megbízható lányoknak szoktuk, mert ezzel kapcsolatban rossz tapasztalataink vannak.