Svájci belvárosi felújított stúdiók várják érkezésed - dolgozz a Golden Girls csapatával!

Bejáratott címek, non stop nyitvatartás Svájcban! Te döntöd el mennyit dolgozol!

A Golden Girls stúdiók mind jól ismertek, mivel 25 éves stabil háttér áll mögöttünk, és emiatt rengeteg törzsvendégünk van, akiknek folyamatosan biztosítani szeretnék az új arcok érkezését!

Ahogy azt tapasztalni is fogod, mi egy családias, barátságos hangulatú csapat vagyunk, akik mindenben a lányok segítségére vannak - emiatt a hozzáállás miatt jár szerencsére vissza hozzánk sok lány!

EXTRA MAGAS KERESET!

Üzleteink mind teljesen felszereltek, és minden munkához szükséges felszerelés adott, így azonnal érkezésed után munkába is állhatsz ha szeretnél! Stúdióink non-stop nyitva tartanak, így a munkaidő rugalmas, a magad ura lehetsz, hogy mikor dologozol és meddig.

100%-ban legális erotikus munka - weboldalunk Mo-ról nem látható!


Kezdők jelentkezését is szívesen várjuk, ha már elmúltál 18 éves de még nem vagy 35, és dolgozni szeretnél - minden segítséget megkapsz az elinduláshoz. Vékony testalkat előny, valamint alap szintű nyelvtudás elvárt!

Gondosan odafigyelünk az árainkra, így itt nem szembesülhetsz akciókkal és "leárazásokkal"! Büszkék vagyunk rá, hogy magas árainkat tartjuk! Az alap árakban nincsenek benne az extrák!

Fix napi leadó van, azon felül minden tisztán a te pénzed!

Alap szervizzel is jól fogsz keresni itt! Te döntöd el mit vállalsz! Olyan lányokat várunk, akik önállóan tudnak és szeretnének dolgozni. Itt nincs recepciós aki mindig a nyomodban van, vagy épp otthonról figyelt kamerarendszer. Teljesen önállóan dolgozol, ahogy Te szeretnél.

Magyar lányokkal dolgozunk és korrekt feltételek biztosítunk. Nálunk nincsenek mindenféle előre nem közölt kiadások!


Kiutazást megelőlegezzük!

Szeretnél többet megtudni? Kérdezz vagy jelentkezz emailben: