Ne maradj le! Az őszi hónapok karácsonyig az év legjobb időszaka minden tekintetben az erotikus munkák terén (forgalom, akciók, kereset, munkafeltételek).

profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Ne maradj le! Az őszi hónapok karácsonyig az év legjobb időszaka minden tekintetben az erotikus munkák terén (forgalom, akciók, kereset, munkafeltételek).

Nem ellenőrzött
Nem ellenőrzött

@muczika adatlapja

Munkát kereső felhasználónk, aki 7 éve csatlakozott hozzánk
muczika
Muczika
@muczika
Munkát keres
Csatlakozás ideje: 2017-06-20
Elérhetőségek lekérhetőek
0
jelentkezés
21
fórum komment
A hirdető elérhetőségei
Részletes információk
Jelentem
Beszélt nyelvek:
  • angol
  • magyar
  • német
2021-06-30
19:27:05
Erotikus munka fórum
Szia Anglia1 nevű hirdető, akinek ugye neve nincs. Köszönjük a beszamolót, hogy te onnan angliából jól megmondtad hogy működik az erotikus munka Svájcban. Segítek picit, mert 1 másik világban élsz vagy csupán hirdetésként használod a forumot. Anglia messze van Magyarországtól ezért a kisbuszok nem járnak. Svájc közel van Magyarországhoz, ezért sok sok éve, évtizede kialakult egy kiutazási mód, amire vállalkozások tömege épült. Te erről sajnos lemaradtál, furcsa módon 17 éve benne vagy de még nem hallottál alap dolgokrol. Tehát a svájci hirdetők nem a kiutazásod fizetik hanem a kisbuszos megérkezésed. Hogy miért? Mert nincs kockázat benne, mert a lány ha felül a buszra, le is fog szállni azaz nem dobnak ki pénzt az ablakon. Angliába ez nem müködik mert senki sem fog előre repjegyet venni v pénzt küldeni a lányoknak, érthető módon. Ezért a Te tudatlanságod, vagy épp hirdetési szándékod ne mossa át a fejeket feleslegesen, mert az a hely aki pozitivumként, sőt a bizalom elnyerése végett kifizeti a buszt a lány helyett - ami sajnos egy rétegnek nagyon is jó felajánlás - ez nem negativum, és rossz előjel, hanem éppen forditva a hely kockázatmentesen segit kijutni azoknak akiknek erre nincs már pénzük. Én kérek elnézést a nevükbe, hogy ki merik ezt használni. Az hogy téged páran felhivnak még nem azt jelenti hogy te adod a statisztikai alapot és nem tudod megitélni azt, hogy a tomegnek jó v rossz sorsa van Svájcban. Vannak rossz helyek és jók. Vannak rossz tulajdonosok és jók. Vannak amatőrök és profik. Vannak szutyok helyek és álom csodák. Van rossz időszak és jó is. És képzeld, ez minden orszagra vonatkozik, Angliára is. Annyi a story, h te nem tudsz labdába rúgni svájc mellett, mert a kiutazás miatt nem tudsz elérni 1 tömeget, akiknek még porszem %a se hivott téged fel. Tehát én meg óva intek mindenkit olyan helyre jelentkezéstől, aki a fórumba más országot ócsmárol úgy h az alapvető infókkal sincs képben.
2021-05-31
19:46:39
Erotikus munka fórum
Kifelejtetted hogy úgy beszél mindenkivel mint a sz@rral és a kutyáját többre tartja mint minden nála dolgozó lányt és lehetne sorolni még... A weblapját megtudjátok nézni, vannak olyan ingyenes oldalak ahol olyan mintha nem magyarországrol néznéd, azt hiszem vpn a neve vagy ilyesmi. 200 frank engedélyre, ami ingyenes:))) Akkor gondolom a leadó max 30%, igy lenne korrekt nem?
2021-05-26
19:38:55
Erotikus munka fórum
Ha O betüvel kezdődik a tulajdonos neve akkor kerüld el messziről!
2021-05-14
17:57:33
Erotikus munka fórum
Szia, Meretrix nem ügynökség, csak 1 piti közvetítő aki ingyenes apróhirdetéseken gyűjti az eladható kontaktokat.. Szerintem messze kerülj el ilyen embereket. Ha táncos munkát keresel ott a kimbasic iszonyat régi ügynökség, vagy a keresőbe keress rá és találsz olyat aki régen működik, paco agency stb.
2021-02-17
19:00:38
Erotikus munka fórum
Uralom a fórumot? 2 kommenttel? 10 új profilról szórtátok meg pár perc alatt ma:))) Az a helyzet h mindenki másnak is van véleménye, sőt tapasztalata. Tehát akkor kizárólag ez a általad nagyon magasztalt hely a korrekt és a összes svájci hirdető leszedi a lányokat a busz árával:) És mi mindannyian akik nem nálad dolgoztunk, dolgozunk hülyék vagyunk és nevetve fizetjük ki a 3x árát a busznak:) szerintem ne erőltesd ezt a kamu dumát, most már mindenkinek egyértelmű hogy a tulajdonos áll a profil mögött, a vita indítója meg remélem jól van, mert igencsak eltűnt azóta...
2021-02-17
18:30:58
Erotikus munka fórum
Svájci munka esetén szinte minden hirdető itt megelőlegezte mindig a buszos kiutazást, ebben nincs rizikó, hiszen ha felszálok a buszra, akkor le is fogok. Ha meg nem, akkor nem volt megelőlegezve.) Nekem kicsit büdös ez a hirtelen nagyon izomból felmagasztalása ennek a helynek 10 új profillal, és a vehemenciád meg pláne... Ha tippelni kéne, a profilod mögött a tulajdonos áll:) De ez csak az én független véleményem a sok sok év tapasztalat után-. Talán ilyen erős 'promót' még nem láttunk itt soha!
2021-02-17
16:38:58
Erotikus munka fórum
Sziasztok, ritkán írok már be ide, de jó pár éve használom az oldalt. A mai Tinás storyra annyit reagálnék, hogy miután a tulajdonos megcáfolta a negatív kritikát, a következő órában 10 új 'lány' profil regisztrálódott és mind a 10 érdekes módon iszonyatosan imádja a helyet. Nem akarom minősíteni mert nem dolgoztam ott, de elég gáz ha hirtelen előkerül 10 új profil és legyalulják a kritikát... Lányok az adatlapokra kattintva láthatjátok az egyes kommentelők mikor regisztráltak, ez alapján döntsétek el a hitelességüket! Ettől függetlenül lehetnek valós vélemények is bár elég túlzásnak tűnik a 10!
2020-12-03
15:34:14
Erotikus munka fórum
Sorry, de én a te privát üzeneteid honnan tudhatnám. Annyit láttam hogy 1 kérdést kaptál és egyből torokra mentél. Nem tudhattam h már volt előzménye privátban. De akkor meg vagy ide irhattad volna hogy privát üzik miatt keményebben fogalmazol vagy privátban okositottad volna fel a illetőt. Mindegy a lényeg h mindenkinek más a megfelelő opció, és akinek van rá lehetősége maga dolgozik, aki meg kényelmes vagy így jobb neki az lead.
2020-12-02
15:34:15
Erotikus munka fórum
Akkor hogy mindneki számára tiszta legyen ez a komment cunami miért és hogyan indult, bemásolok ide 5 nappal ezelőtt hozzád intézett abszolut kedves és normális hozzászolást és az arra adott felsőbbrendü 'ki ha nem én' válaszod. És mivel nagyon megakartad mondani a tutit, vettem a bátorságot hogy hozzászoljak! És ezzel zárom is a storyt, mert nem hinném hogy 1 szinten vagyunk! Kérdése 1 lánynak hozzád ez volt: ''Kedves Anna31! Elmondanád kérlek bewilingung nélkül hogy a manóba tudsz saját lakást bérelni úgy, hogy ne feles leadóban dolgozz? És úgy hogy ezek az lakások rendelkeznek minden engedéllyel, gondolok itt a munkavégzésre is. Én is értelmes nőnek tartom magam, de eddig nem találtam ilyen opciót hiába keresgéltem. Köszönöm, ha megtisztelsz válaszoddal'' És a Te 'kedves' válaszod erre: ''Kedves Noemi, Azzal amivel nem vagy tisztában nem azt jelenti hogy nincs, nem kell kétségbevonni azért amiért nem tudod hogy működik.:-) De a stílusodat nem figyelembe véve szivesen válaszolok, és leírom azt amit már egyszer leírtam.''
2020-12-02
01:30:37
Erotikus munka fórum
Elnézést, de van az a opció h esetleg a te véleményed ellen mondjon valaki? Vagy te valami felsőbbrendű orakulom vagy aki mindentudó? Nem varom most h szabad e még kommentálnom vagy soros Gyuri leszek már holnap szerinted... nem vagyok se tulajdonos se recis. Csak feltűnt h te megmondod a tutit ami mindenkire vonatkozik aki nem debil, hulye, azaz értelmes. Tehát lausannba az angol elég ugye, ahol a rendőr a utcán egy szót se tud angolul de úgy komplett 1 embert se találtam aki angolul beszélne. Genf detto. De mesélek még neked, Zürichbe ami azért elég vegyes nem volt hajlandó a engedély kiváltásanal angolul megszólalni a csajszi... A heti 1000 CHF bérleti dij passzol a előző kommentemhez... a hirdetési ár a legalja innen indulunk... valahogy elfelejtetted oda irni a adót és engedély arat, munka eszközöket úgy kb minden kantonra vonatkozóan... a matek amúgy meg mindig kjon mivel 6000 frankot hetente azért kevesen csinálnak sőt manapság a 2000 tiszta is már csoda. Peace ❗️😱
2020-12-01
16:55:46
Erotikus munka fórum
Szerintem az előző kérdező stílusában semmi kivetni való nem volt, csak 1 egyszerü kérdést tett fel... Ha megengeded hozzá szólnék én is, elég értelmesnek tartom magam hozzá:) Néha előjön ez a téma egyeseknél, h már pedig nem vagyok hajlandó leadni 50%ot. Csak a tisztán látás végett a leadó az nem 1 ajándék, vagy ablakon kidobott pénz amivel 1 svájcit gazdagítunk aki az ég világon semmit sem tesz ezért és csak 'lenyúlja' a pénzünket! Biztosan vannak esetek amikor megérdemli a tulajdonos a seggbe rúgást, de most nem ezekről beszélünk! Te általánosítasz és közlöd hogy maga a leadó rendszer az csak a idióta (nem értelmes), nyelvet felső szinten nem beszélő lányoknak való! 1., Önállóan (leadó nélkül) dolgozó lányok: Beszélsz olyan szinten németül hogy tökéletesen értsd, átlásd a helyzetet, azaz a bérleti szerződést értő szemmel át tudod olvasni, értelmezni a német jogi szöveget és minden kis buktatót megtalálj benne, mivel ugye ha magadnak dolgozol minden felelősség a tied (büntető + munkavállalási + adó jogilag is), így semmilyen meglepetés nem érhet, pl h kiderül a lakásnak nem is volt engedélye csak eléd nyomtak 1 számodra érthetetlen papirt h van, vagy épp a netről letöltött kamu bewiligungot kapod meg és nevetve dolgozol amig be nem esik 8 rendőr meg a szociális munkás a lakásban és lecsuknak pár napra, hétre, na meg a pénztől is elbúcsúzhatsz + kapsz 1 fasza kitoloncolást meg 1 fincsi számlát a hazai cimedre és sorolhatnám… Nyilván ritkán torténhet ez meg, de lehetséges. Kiadással bőven jár lásd bérleti dij, munkavállalási ára, adó, stb. Munkaeszközök, telefon, sim, nem tétel de te fizeted. Hirdetéseket te szervezed, fizeted, ami nem fillérek. Nyilván ez is járható út de a kulcs a nyelvtudás volt! 2., leadós rendszerbe dolgozó lányok: 0 felelősség. 0 kiadás. 0 szervezés. 0 nyelvtudás. Leadó % vagy fix osszeg szerződébe foglalva. Egyetlen dolgod van h jelentkezel, minden mást innentől a profi helyek leszerveznek helyetted. Hogy miért? mert ez 1 vállalkozás, nyilván nem ingyen csináljak ők sem. Hogy megérdemlik e? Semmi sem tart vissza téged sem hogy kint nyiss 1 helyet és neked fognak leadni pénzt. Nem kell hozzá semmi, csak 1 svájci szemmel is jól látható tőke, nyelvtudás, pár kapcsolat, 1 helyi társ vagy férj, vagy akárki aki mögötted áll, h ne csukasd le magad. A hivatalosan önállóan dolgozó lányok által leírt bevétel, esetlegesen 6-900 CHF megközelítőleg a felét is akár elköltöd a munkához szükséges kiadásokra. Ez nem leadó? hiszen te a %os tulajdonos helyett fizeted ki ezeket a költségeket, akkor mégis csak leadod a pénzed x %-át te is! Semmi sem garantálja h ezt megkeresed mindig, sőt szinte biztos hogy minden nap nem fogsz jól keresni, így számolj azzal hogy megvan a lehetősége annak is h nem sül el jól 1 termin és 0ban vagy minuszban jössz haza. DE, biztosan vannak olyan lányok akik 1-1 esetben vagy rendszeresen tudnak jobban kijönni mint a %os vagy fix leadóval, természetesen a kockázat, felelősség tudatában nekem nem érné meg az a pár 100 frank. A kulonbség szerintem olyan csekély, hogy én inkább hátradőlök és ráhagyom a helyi tulajdonosokra a macerát, felelősséget és mindent ami ezzel jár és szivesen leadom azt amit le kell immáron 6 éve!
2020-01-10
10:36:32
Erotikus munka fórum
A személyes tapasztalatokra hallgass (akár a buszon). A forumon kamu regisztrációkkal azt ir az adott személy amit akar - érted..
2019-12-01
16:50:19
Erotikus munka fórum
Sziasztok, 1 gyors helyzetjelentés Svájcból (Basel): szuper hetem volt, rendes pörgés van most itt, gondolom a karácsony előtti hajrá. A főoldalon található egyik baseli hirdetésre jelentkeztem, akit érdekel az könnyen kikeresheti aktiv most is. A főnök jó fej, bár alig látni, a recis aranyos és vendégből sincs hiány a mostani hétvége konkrétan extrém jó volt nekem (itt nem mindenkinek azért). Svájc még mindig jó, hiába temették már ezerszer. Ajánlom mindenkinek
2018-11-09
10:38:53
Erotikjob forum
Hallo, ich frage jetzt mal nur Interesse halber. Wo sind eure Lieblingsplätze? Ich arbeite am liebsten in Basel und ihr?
2018-10-17
14:25:08
Erotikus munka fórum
Szia Kendraw! Mondjuk én se sztárvendédet írtam :-). De tapasztalatból tudom, hogy hány kamus vendég van, akik csak irkálni, chatelni akarnak. Beigérkezik, te hazarohansz, aztán mégse jön, még csak le se mondja a terminjét. Szóval nem minden arany ami fénylik. Ezzel nem cáfolom, hogy te talpraesett vagy és jól keresel bárhol is vagy, de szerintem ez messze nem mindenkire jellemzö. Kinézetröl, szervizröl, bátorságról még nem is beszélve! pusz
2018-10-16
20:43:00
Erotikus munka fórum
Sziasztok! Szaszának teljes mértékben igaza van. Svàjcban ki vagy löve, ha Kendraw lazaságát próbálod követni. Persze jól hangzik, hogy egész nap csak sétàlsz az utcán, shoppingolsz és szürcsölöd a kávét, aztán hopp, a fél szupervendég (mivel ugye neki csak fele annyi pasival kell lefeküdnie) svájci milliomos rádcsörren, hogy legyél már szives széttenni a lábad. Naiv aki ezt elhiszi.. puszmucz
2017-07-26
18:27:30
Erotikus munka fórum
Ha te vagy a profilképeden, akkor szerintem érthető ha nem válaszolnak páran már bocs. Képzeld amikor aznap te vagy a 12ik aki semmilyen szinten nem felel meg arra a munkára... érthető ez is, bár persze nem korrekt. de gondolom megunták már elutasítani a nem oda valókat... Telefonon hogy tudtad hivni a magyar apróhirdetőket? :) Csak a főoldalon lévő hirdetésekben látok telefonszámot meg pár kiemelt aprohirdetésben...Az ingyenes hirdetésekre csak jelentkezni lehet itt, szóval a rengeteg kamu hirdető picit erős, max 1-2 magyart találhattál a fizetett hirdetők között, többi mind külföldi német, osztrák, svájci, angliai hirdető. Én mindenkit elértem eddig, bár nem erősségük azonnal válaszolni ez tény.
2017-07-12
18:20:45
Erotikus munka fórum
Köszönjük mi okos magyar lányok hogy már nem osztod a észt tovább. Respect!
2017-07-12
16:38:12
Erotikus munka fórum
Félre beszélsz, kevered a hirdetéseket, ez nem csoda ha össze vissza jelentkezel és azt sem tudod kihez! A sexy wohnung nem kingáé, Oldenburgban sok más hely is van! Megértem ha 1-2 helyre elküldi az ember a jelentkezését de tömegesen össze vissza mindenkinek aztán hülyeségeket irni a forumba ami alapján mások félreismernek helyeket ez már vicc. Lányok, magatok tapasztaljátok meg mi a jó és mi nem. A fórum hasznos, lehet privát üzeneteket irni egymás közt és érdemes leirni ha valakivel gond volt. De az hogy profi erotikus képeket kért a hirdető a lánytól ez nem rossz hanem éppenséggel jó dolog. Az h megmutatta milyenek a jó képek ez mi értünk is van hiszen ezzel keressük a pénzünket, ezt látja a vendég. A német törvényről meg annyit, h még a hivatalok sem tudnak semmi konkrétat róla, nem hogy mi lányok, de főleg ez a lány aki szerint mindenki rossz.
2017-06-29
18:22:00
Erotikus munka fórum
Küldtem privát üzit, gyertek ide ahol én dolgozom évek óta. Magyar csapat van, összetartunk és csak csinos lányokat fogad a tulajnő. háromszáz 1 óra, szóval itt magas árak vannak még. Ha gondolod irj és összekötlek a tulajnővel
2017-06-26
21:45:52
Erotikus munka fórum
Lányok, Anglia egy rakás sz.rt sem ér. Minden második hirdető cigány vagy szélhámos, tisztelet a kivételnek. 1 rakás lány megszivta már ott... állandóan kapok üzeneteket itt is, hogy menjek ki, miközben le sem tudja irni rendesen a város nevét ahol van. Én maradok svájcnál köszi. Felülök a buszra ami 10 éve jár ki és a közelben lehetek biztonságban, nekem ez mindentől többet ér. És amiket itt irnak angliai árakat hát én életembe nem dolgozam svájcba iylen alacsony árakon az tuti. Akinek 1 csepp esze van az tuti kihagyja angliát
2017-06-20
18:34:29
Regisztráció a hirdetőoldalon
49
új felhasználó
az elmúlt 24 órában
224
új felhasználó
az elmúlt héten
910
új felhasználó
az elmúlt hónap során

Legújabb jelentkezések

EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓK
Az EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓ kizárólag a Red-Life hirdetőoldalakon található rendszeresen frissülő és kiváló feltételekkel rendelkező munkaajánlatok, ahol nem érhet meglepetés! Az itt található ellenőrzött és ajánlott hirdetőink hosszú évek óta hirdetnek ugyanolyan feltételekkel és elérhetőségeikkel, úgy gondoljuk ők maximálisan megbízhatóak minden téren.

A Studio ELITE egy svájci
+41 78 6
Mutasd
Keresd a legtöbbet erotikus munkával
+49 151
Mutasd
Belvárosi luxus szintű privát lakások
+41 76 5
Mutasd
Svájc egyik középméretű városa rád
+41 79 3
Mutasd
Rothrist és Waltenschwil városokban várnak
+41 76 6
Mutasd
A leggazdagabb vendégek várnak rád
+41 76 5
Mutasd
Óriás forgalmú privát ház Ausztriában
+43 67 7
Mutasd
Svájci tulajdonos hirdetése, ahol kedves
+41 76 3
Mutasd
Pearls Lounge - női vezetőség
+41 76 4
Mutasd
Erotikus munka lehetőség Svájcban, stabil
+41 79 5
Mutasd
Üzenetküldés

user img
felhasználónknak írsz üzenetet.

TILOS az elérhetőségek küldése (email, web, telefonszám, facebook név)! Érdeklődhetsz a munkaajánlatról, szabad helyekről, vagy bármilyen más kérdésed felteheted, de jelentkezni kizárólag a hirdetésben szereplő elérhetőségeken vagy jelentkezési lapon keresztül lehet! A címzett nevére kattintva megtekintheted a hirdető adatlapját, ahol kilistázva láthatod hirdetéseit is.

Felhasználó jelentése

Csak akkor jelentsd számunkra ezt a felhasználót ha valótlan információkat vagy törvénybe ütköző tevékenységet észleltél!
számokban (statisztikák 1 hó - 3 hó -1 év)
Források: Google Analytics és webmestereszközök
19 394 +12%

egyedi magyar felhasználónk 95180 alkalommal használta a hirdetőoldalt az elmúlt hónap során!

34 767 +8%

alkalommal kattintottak ránk és 255832 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 3 hónap során!

139 548 +13%

alkalommal kattintottak ránk és 983591 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 1 év alatt!

Alapfogalmak

Az erotikus munka olyan 18 éven felüli nők és férfiak által végzett munka, amikor vagy a szexmunkás a SAJÁT AKARATÁBÓL szexuális szolgáltatást végez pénzért vagy egyéb ellenszolgáltatásért, ezt hívjuk szexmunkának és rendszerint privát lakásokban, erotikus szalonokban, stúdiókban és éjszakai klubokban végzik, de manapság az escort munka is ide tartozik már. Az erotikus munkákhoz tartoznak olyan álláslehetőségek is, amikor szexuális szolgáltatás NEM TÖRTÉNIK, ezt hívjük szexmentes munkának, rendszerint a masszázs munka, sztriptíz táncos munka, hostess munka és webkamerás munka tartozik ebbe a kategóriába.

A legtöbben azt hiszik, hogy az escort munka egyértelműen szexmunkát jelent, pedig igazából személykísérés a jelentése, azaz az escort lányok szolgáltatásait olyan magányos, vagy szórakozni vágyó gazdag férfiak használják, akik magányosak és barátnőt szeretnének bérelni rövid távra. Az escort munka rendszerint drága szállodákba történik, amit outcall-nak nevezünk, mert ez esetben a vendég a hotelszobájába rendeli meg a társaságot. Léteznek VIP, vagy High Class escort lányok, akik kifejezetten drágák és csak a felső tízezer tudja megfizetni a szolgáltatásaikat, melyek közé tartozik többek közt a 'GFE, azaz barátnő élmény', ami azt jelenti, hogy az escortlány úgy viselkedik a vendéggel, mintha az igazi barátnője lenne.

Erotikus masszázs munka minden olyan erotikával fűszerezett, de masszázs jellegű állásajánlat, ahol a masszőr lányok a masszázson kívül extra szolgáltatást is nyújthatnak (kézi levezetés), de ez nem feltétlenül jellemzi ezeket a masszázs munkákat! Több típusát különböztetjük meg legyen szó a klasszikus sportmasszázsról, ami teljesen szexmentes, illetve erotika mentes munka, viszont a Red-Life oldalain általában a tantra masszázs munkával találkozol, ami egyfajta tantrikus élményt biztosító masszázs szolgáltatás, úgy is hívják, hogy a lélek érintése a testen keresztül! Minden esetben jelentkezéskor kérdezz rá a konkrét munkakörre, milyen masszázsról van szó és mik az elvárt szolgáltatások, így Te döntheted el, hogy mit vállalsz be!

Megbízható hirdetőoldal

Független és pártatlan hirdetőoldalként működünk és maximálisan ellenőrizzük az összes bekerülő tartalmat (hirdetések, hirdetők, fórum)

Legtöbb regisztrált tag

Jelenleg 75825 aktív regisztrált tagunk van és havonta 910 új felhasználóval bővülünk, akik mind erotikus munkát keresnek vagy kínálnak. Csatlakozz Te is hozzánk!

100% diszkréció és biztonság

Maximális diszkréciót és biztonságot kínálunk a jelentkezőknek és hirdetőknek is. Számtalan biztonsági és ellenőrző funkciót használunk ennek érdekében.

Ellenőrzött, valós munkaajánlatok

Minden munkaajánlatot azonnal és szigorúan ellenőrzünk és kiszűrjük a valótlan, vagy gyanús hirdetéseket, mielőtt megjelennek az oldalon! Számunkra a Te biztonságod az első!

Hasznos hírek és funkciók

Hasznos és fontos információkkal szolgálunk az erotikus munka világából és kiváló funkciókat kínálunk a munkát keresőknek vagy kínálóknak is. Regisztrálj és jelentkezz be mindig!

Ellenőrzött / Nem ellenőrzött

3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők minősítését, melyek megjelennek a hirdetések kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 75 825 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
A weboldalon található tartalmak, képek és szövegek erotikus jellegűek is lehetnek és kizárólag felnőtt látogatók számára készült, így a feltöltött tartalmak egyesek számára sértőek lehetnek. Az oldalon lévő tartalmakat felhasználóink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. Amennyiben nem múltál el 18 éves (egyes országokban 21 éves) vagy az oldal használata számodra jogszabályellenes, illetve sértő, akkor kérjük hagyd el az oldalt.
A TOVÁBB gomb megnyomásával belépsz az weboldalra és egyidejűleg kijelented, hogy betöltötted a 18 évet, illetve engedélyezed a cookie-k használatát a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!