Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

Ellenőrzött
Ellenőrzött

@szasza0120 adatlapja

Munkát kínáló (hirdető) felhasználónk, aki 9 éve csatlakozott hozzánk
szasza0120
Szasza
@szasza0120
Munkát kínál
Csatlakozás ideje: 2015-10-12
Elérhetőségek lekérhetőek
2
hirdetésfeladás
43
fórum komment
A hirdető elérhetőségei
Részletes információk
Jelentem
Beszélt nyelvek:
  • angol
  • magyar
  • német
Itt kínál munkát (ország):
2024-05-31
14:04:38
Erotikus munka fórum
nem értem ezt a logikát, hogy azért mert 1 hely nem jött be, akkor az egész ország rossz lenne. ha nem menne üzlet akár svájcban akár németországban, akkor nem lennének évek óta hirdetések egyik oldalon se, mert bezárnának a helyek. az tény, hogy a jó kinti lakásokba vagy szalonokba nem engednek mindenkit, mert a tulajok nagyon szűrnek, pont amiatt, hogy az árakat és a színvonalat tartani lehessen. ha valaki beszéli a nyelvet, tényleg normálisan néz ki és jó a szervize, bármelyik országban keres annyit ami után nem panaszkodik.. ez tapasztalat
2023-06-12
10:55:32
Erotikus munka fórum
Az aztán igen. :D Ott áll melletted és számolja? :D Na ne vicceljünk, ilyen sehol a világon nincs. Szerintem valamit félreértettél, de ha annyira nem megy a német, inkább írásban beszélj a tulajokkal, akkor le tudod fordítózni a pontos szöveget és nincs félreértés.
2023-05-16
10:12:15
Erotikus munka fórum
Érdekes, szerintem tök normális a tulaj, olyanért kell fizetni amiért máshol is, de ezeket nekem telefonon elmondták, szóval nem volt nagy meglepetés, az meg, hogy kihez milyen vendégek mennek és mivel próbálkoznak, általában attól függ milyen képekkel dolgozik valaki, vagy hogy néz ki. Azért úgy gondolom kevés az olyan hely, ahol mindent fizetnek helyetted és még 0-24ben egy takarító személyzet is van melletted, hogy tényleg semmi dolgod ne legyen.
2022-12-12
11:32:28
Erotikus munka fórum
Egységesen igaz, hogy azok a vendégek akik eddig mentek, ezután is fognak, pl ha van egy jó törzsvendég köröd akkor lehetsz bármelyik országban/városban, el fognak hozzád menni. pl. c*vid alatt mindenki pánikolt és nem mert pénzt költeni, de mégis tele voltak a bejáratott ismert helyek.
2022-09-27
18:03:19
Erotikus munka fórum
Sziasztok, milyen az idei Oktoberfest, van/volt kint valaki? Van mozgás, vendégek azért a városban? Érdemes még utolsó napokra kimenni? köszipuszi
2022-02-21
10:09:41
Erotikus munka fórum
akkor miért veszed magadra a beírást? :) nem neked szólt, hanem az elmúlt időszakban történő savazásokra vonatkozott, hogy az éremnek mindig két oldala van szerintem.. ha jól látom a profilod alapján, te csak tegnap regisztráltál.. kívánom, hogy találj magadnak egy szuper helyet és jó munkát. :)
2022-02-21
00:41:45
Erotikus munka fórum
Félreértettél, semmi gondom a molettebb lányokkal, semmi köze hozzá, az ork kifejezés arra vonatkozik, amikor kép alapján a vendég egy playboy nyuszit vár, az ajtóban viszont egy mogorva, igénytelen, képhez közelében sem hasonlító nő áll, aki ezek után nem érti miért nem volt napi 10 vendége.. nincs olyan nő aki ne keresne ebben a szakmában jó szervizzel és kedves kisugárzással, ha nincs kamu szitu (pl havonta friss -nem profi, retusált- kép feltöltéséből még gond nem volt és akkor nincs csalódottság sem egyik oldalról se)..
2022-02-20
17:43:15
Erotikus munka fórum
azért érdekes dolog ez na.. olyan kommentek vannak itt már, hogy az parádés, arról nem beszélve, hogy szerintem beszédesebb az, akik a negatív fröcsögést írják friss regisztrációval, alja stílusban és tele helyesírási hibákkal.. van egy kép előttem, egy ilyen "bemutatkozás" után.. senki, nem hogy tulaj, de más lány sem dolgozna szívesen ilyen illetőkkel... úgy mellékesen, eddigi tapasztalatom szerint (akikkel eddig együtt dolgoztam) SOSEM a normális, csendes, intelligens és SZÉP lányokkal volt a gond, hanem a mogorva nőkkel, akik egy mosolyt nem engedtek el a vendégnek soha, 15 éves szétretusált képekkel dolgoztak (azóta persze +40 kiló felszaladt) és természetesen ezek az orkok voltak legjobban felháborodva, hogy miért nem kerestek. de ez csak az én véleményen, ha már a fórum arra van, hogy mindenki random irkáljon, ezen felül mindenki döntsön saját maga, hol szeretne dolgozni.
2021-04-08
15:40:06
Erotikus munka fórum
Szia, megnéztem az email címét.. Nem akarlak kiábrándítani, de semmiképp sem ajánlom, én régről ismerem, meg hallani is bőven lehet róla, nem új hirdető, csak eddig nem Brigi néven futott hanem Gigi. Mezei "közvetítő" (nagyon nagyon viszafogottan fogalmazva) volt, saját helyek nélkül, de azt mondta mindenkinek hogy az övé. Az én véleményemtől függetlenül nem mondom, hogy ne írj neki, a stílusból is szerintem egyértelmű lesz, milyen ember.
2021-03-02
10:14:12
Erotikus munka fórum
Ez már hihetetlen ami itt folyik, szó szerint félelmetes gyerekek 😐 😐 Tényleg nem veszitek észre, hogy ti, akik "védeni próbáljátok" a helyet, olyan minősíthetetlen alpári stílusban írtok, hogy ez már épp elég, hogy normális nő soha az életbe ne merjen oda menni? Én nem voltam ott, sőt nem is ismerek onnan senkit, de innentől biztosan messziről elkerülöm...👀 Csak egy jó tanács: engedjétek ezt a témát el szerintem, mert csak rosszabb lesz minden egyes hozzászólással.
2021-02-25
15:54:12
Erotikus munka fórum
szia! a tulaj normális nő, manapság ez nagy szó... nekem bejött a svájci helye én jól kerestem nála és úgy volt minden ahogy előtte telóban megbeszéltük.
2019-11-22
15:30:12
Erotikus munka fórum
Lausanne és környéke francia nyelv, illetve Genfben próbáld Edinát (hirdetéseket itt megtalálod), ott is francia az alap kommunikácios nyelv. Olaszt csak déli régióban Lugano és környéke de ott nem nagyon vannak helyek, vagy csak én nem ismerek.
2019-11-22
15:27:04
Erotikus munka fórum
Szia, szerintem mindannyiunkat érdekelne hasznos infó az engedélyekről, így ha megkérhetlek ide írd ne privátba. Szerintem nem mindenkinek van itt regisztrációja és szívesen olvasna ilyen infókat. Köszi
2018-11-13
14:25:49
Erotikjob forum
Hallo, könnt ihr mir Orte Empfehlen, wo man ausschließlich nachts arbeiten muss oder kann? Mir liegt das tagsüber arbeiten nicht so.
2018-10-17
15:27:12
Erotikus munka fórum
Ja hogy %os leadó helyett fixet leadni... ez klasszikus, de ugy fogalmaztál hogy minek leadni ha minden megmaradhat.... Ez félreérthető oylanok számára akik kezdők vagy nem ismernek több helyet. Nagyon sok helyen lehet már választani hogy vagy %ot adsz le vagy fix pénzt naponta, vagy hetente... Nevezhetjük ezt nem leadónak hanem csak költségnek de ugyanarrol beszélünk. És mivel a %os és fixes ajánlatokból is akármennyi van igy egyértelmü hogy kb ugyannyira jössz ki midkettö esetében, hiszen a %os helyek már kihaltak volna. A szoba bérlés vagy kabin bérlés mindig is müködött, vana hol 80 eur/ nap 1 kabin és sokan járnak oda is németbe. Hát kinek ez kinek az jön be
2018-10-16
21:14:53
Erotikus munka fórum
ez sajnos nem weboldal, vagy forum vagy red-life vagy nem redlife kérdése. Kis hazánkban vannak ilyen és olyan emberek és hát valljuk be ezt lehetetlen szűrni és kitiltani. A barátnőm kereső egyének voltak vannak lesznek. Ha ráírsz és gyanúsan válaszol, látod tudod azonnal. Ha csacsogni akarsz csak és kérdezel valamit akkor válaszoljon a másik, ennyi. Ha már nyomul hogy menj a ő helyére, vége a dalnak. Az ilyeneket kitudod szűrni te is.
2018-10-16
20:55:41
Erotikus munka fórum
Ne vedd magadra, szó nincs személyeskedésről. Általánosságban írok úgy, hogy sok éve dolgozom már én is és nem kevés lányt ismerek akár felületesen akár mélyebben. Látom, tudom mi történik. Én sem vagyok a 'toppon', arra világítottam rá, hogy nyelvtudás (nem a 10 mondatos melós nyelvtudás) és anyagiak (nem ********** frank) és üzleti tapasztalat (nem az alapvető dolgokra gondolok) nélkül nem tudsz magad dolgozni. Sajnos amit írsz nem életszerü. Ha megnézed a hirdetéseket a legtöbb helyen nem véletlenül megelőlegezik a kiutazást. ezzel elmondtam mindent a külföldön dolgozó lányok anyagi helyzetéről...Az a 10%, akiről beszélünk szerintem sem tud önállóan dolgozni Svájcban az eddig leirtak miatt. Azért a 90% kicsit erős szám volt, ha csak elmult 1 hét beirásait nézem most, mind valós kérdések általában vagy kezdő lányoktól vagy csupán leírják sokan hogy itt ott amott szar most. A rendeltetésszerűen mit takar nálad? Én már évek óta használom ezt az oldalt is
2018-10-16
19:03:24
Erotikus munka fórum
Blacnoir, ha visszatekersz a fórumon volt már erről többször szó. Svájc nem EU, minden máshogy működik mint más országokban. Nem tudsz bérelni csak úgy pillanatok alatt és főleg nem olcsó lakást de pláne nem erotikus munka céljából. Csak olyan helyen végezheted ezt a tevékenységet, ahol az adott lakásra engedély van. + munkavállalási engedélyt kell intézned magadnak és adókat befizetned. Gondolom svájci jogból és könyvelésből sem diplomáztál, igy logikus hogy könyvelőt is kell fizetned, aki nem ********** ft-ért dolgozik nyilván... A rendőrök még azelőtt tudni fogják hogy dolgozol mielőtt első nap kinyitod a ajtót. Ők lesznek az első vendégeid, így német nyelvtudásból toppon légy! Ja írják hogy nyelvtudás se kell, de jó.. Okés akkor csak simán bérelj 1 recist, hiszen több 1000 magyar-német recis várakozik rátok... Elmondom hogy recepciósra olyan kereslet van, hogy ha ne adj isten 1 adódna (de nincs), akkor 1000 hely ugrik rá azonnal. Az életbe nem fogsz annyit fizetni mint 1 kupihálózat, így recis kilőve. Akkor marad a Te perfekt német nyelvtudásod... ha lenne... de nincs a lányok 99%nak, igy a okosság amit itt megint leirtak az max pár lányra vonatkozhat akinek van pénze bőven a induláshoz (minek megy akkor dolgozni? ), nyelvtudás, ügyes és tapasztalt a hivatali dolgok inézésében és pikk-pakk elintézi azt a jó pár 'apróságot' ami a induláshoz szükséges. A hirdetések feladása a utolsó pont, persze nem kell hozzá semmi csak pénz meg pár kontakt. Na Te leszel az első ember akinek eladják a hiéna hirdetéseket áruló sales-esek a 'tuti' hirdetési csomagot 3x áron és 0 hivásod lesz belőle:( Sajnálom de ez van, ezek a tények. Akinek megvan a tudása és pénze a önálló munkához, az csinálja! Ott és ugy ahogy lehetséges. De ne irjunk már olyat 1 fórumba, hogy a leadó az vicc és minek és pillanatok altt magad elintézel mindent. A svájcba érkező lányok 70%a magánbusszal érkezik mert már a repülős, vonatos kiutazás kifizetése vagy elintézése is kifog rajtuk! Miről beszélünk?
2018-05-22
12:46:29
Erotikus munka fórum
egyszerűen imádom az ilyeneket! 3 hétig kint voltál, miközben nem kerestél semmit? mondhatnád, hogy azért, mert nem volt buszra pénzed, de akkor ne állítsd, hogy te vettél magadnak mindent, mert ezek szerint volt választásod, hogy kifizeted a buszt és eljössz, de te mégis maradtál a hú de rossz helyen, és vetted sorra a munkához szükséges cuccokat, hogy most meg tudd írni a kamu fórum bejegyzésed egy új regisztrációval meg kamu névvel... hát, gratulálok. DE, VELED VAN A BAJ!
2018-05-22
12:39:10
Erotikus munka fórum
Szia, én csak Baselről tudok nyilatkozni, amit ott láttam, hátha az segít: attól, hogy utcán dolgozol, ugyanúgy van egy hely ahova a vendéggel mész, és persze ahol alszol és laksz. szóval mindenképp kell egy munkahely, akik a bejelentést is intézik neked, mert ellenőrzés mindig lesz, a papírodnak a táskádban kell lennie. ez a hely amiről én tudok, fix napi leadóban volt, tehát totál mindegy, hogy egész nap kint állsz vagy csak 1-2 órát, akkor is csak a leadót kell fizetned. számomra meglepő volt mennyire jól keresnek ott a lányok, volt olyan, aki kizárólag hétvégére járt ki havonta 1x, és a 2nap alatt CSAK esténként megkeresett többezer frankot... (az tény, hogy nagyon jól nézett ki) ami viszont kívülállóként nekem egy kicsit para volt, az a klikkesedés, ki hol állhat, itt csak magyarok, ott csak brazilok, stb. meg hát előfordul, hogy ott a lányok "párja" is megjelenik egyszer-egyszer, végülis az utcán az mászkál aki akar, onnan nem tilthatóak ki. remélem valamit segíthettem
2018-05-22
12:30:30
Erotikus munka fórum
Húúú mik vannak itt, már várom mikor repkednek a cigány átkok :D itt a legfőbb gond, hogy vannak akik nincsenek tisztában azzal, hogy hova valók. pl ha eddig lángost sütöttél a balatonon, ne akarj szakácsnak jelentkezni a Nobuba... Béke!
2018-05-17
14:03:45
Erotikus munka fórum
így már értem ☺️ viszont annyiból nincs igazad, hogy helyeket lehet véleményezni, mert ha visszanézed fórumot, írtam én már jót és rosszat is adott helyekről ahonnan van tapasztalatom, és azzal nincs gond, csak nevet nem lehet kiírni (mármint nem a hely nevét, hanem a közvetítő vagy tulaj nevét) mert az személyiségi jogokat sért vagy mi. de ez így oké is szerintem. azt meg szűrni, hogy ki korrekt ki nem, láthatlanul, lehetetlen szerintem. ingyenes hirdetés bőrébe bújva lehetsz akárki, mint ahogy akár fórumon lányként feltűnő "közvetítő" is, aki privát üzenetbe sokakat behúz, (ahogy itt olvasom nelly1026 beírását) és ott aztán tényleg nem tudsz mit csinálni, mert max egy telszámod meg email címed van a lánytól jó esetbe, amit kb 1 órája csináltak, stb.. én eddig amiket ajánlottam helyeket, sosem címmel telszámmal, vagy épp eleve leszervezve "beajánlva" adtam ki, csak leírtam hogy adott hely ebben a városban nekem jó volt, mert.. vagy ha olyan várost kérdeztek, ahonnan semmi infóm nem volt, azt sem tudtam, hogy létezik, akkor azt is megmondtam, hogy sorry onnan nem tudok mit, és nem erőltettem rá a 3 várossal arrébb lévő húúúdejóó helyemet.... szóval mindenki maga megoldja az egészet, utánanéz, megkeresi, kiguglizza vagy akármi és ha akar kimegy ha nem, nem. szerintem erre való az oldalon a fórum és a privát üzenet küldés. - bár itt jegyezném meg, hogy ezer éve kértem ázsiáról valami infót, első körben tapasztalatot, hogy ott hogy kell elképzelni a munkát, van-e privát lakás vagy csak escort, mennyire legális, stb, de azóta se írt senki, szóval szerintem ebben az életemben én már oda nem jutok el ???
2018-05-17
12:29:44
Erotikus munka fórum
Nem értelek, vagy a sztorit nem értem, lehet elvesztettem a fonalat ? Most miért tiltott admin? Én már évek óta beszélek privát üzikben fórumról lányokkal, de még ilyen gondom sosem volt. Én is leírtam eddig mindenkinek, fórumon meg privát üzibe is, hogy ingyenes hirdetésre, ami áll 2 mondatból és csak email cím van pl, se kép/ se név, oda biztos nem jelentkeznék, mert simán lehet, hogy visszaélnek vele tudjukik.., akiknek viszont kiemelt hirdetése van, ott legalább annyival védve vagy, hogy mivel már befizettek, megvan számlázási adat stb, ezt azok a férgek gondolom nem vállalják be, mert féltik a kis életüket.. de ez csak az én logikám?
2018-05-17
12:13:03
Erotikus munka fórum
Mi történt? Lemaradtam ?
2018-04-29
12:46:00
Erotikus munka fórum
...így lenne ötösöm a lottón ?? Csajok, egy biztos, Kitzingen várost nagyon messziről elkerülni, Annával együtt, hacsak nem akartok max 1000eurót keresni 1 héten ?
2018-04-28
13:58:09
Erotikus munka fórum
Kicsi csöppöm, áruld már el, ha ennyire ráizgultál a helyes értelmezésre, hogy miből szűrted le, hogy én Svájcban és Németországban keresek helyet? Sikerült rákattintani a nevemre, ahol láttad, hogy én munkát kereső tag vagyok? Tudod mucus, ez azért van, mert én nem irányítok senkit sehova! Veled ellentétben, aki HIRDETŐ, amit szintén a profilodra kattintva lehet látni... (ergo volt hirdetésed, kerestél lányokat munkára) Tádám, ennyi a sztori, így legalább már értem az egész Svájc ellenes kirohanásod, "low budget" marketing Anna módra.. :) Innentől kezdve magyarázhatsz itt nekem bármit, a lényeg ugyanaz, a saját nevenincs kis porfészkedbe akarsz pár szerencsétlen kezdőt összekotorni fórumról - ők talán elhiszik neked, hogy minden rossz, kivéve amit te mondasz - mert még egy rendes hirdetésre is sajnálod a pénzt! (Ja bocs, nem te, mivel csak alkalmazott vagy) Ellenben örömmel olvasom, hogy milyen választékos is a szókincsed, annak ellenére amit képviselsz, mivel ismersz olyan szavakat, hogy diszkusszió, még ha helyesen leírni nem is tudod..
2018-04-27
11:58:22
Erotikus munka fórum
Drága Anna.de, igazad van, félreértelmeztem a szavaid, és így már minden világos! Teljesen más színvonalról beszélsz Te, és én is. Ezek szerint te olyan helyeken mozogtál (és olyan lányokkal doloztál) ahol fogalmazzunk szépen, nem biztos, hogy maguknak keresték a lányok a pénzt, hanem a kedves párjuk új audijára... Valamint, ahogy korábban is írtam, egy zug privát lakás, az pont az a színvonal, amiről te beszélsz... Ott lehetnek érdekes dolgok, és ha te ilyen helyen dolgozol, hát egészségedre. Viszont akár hiszed akár nem, NEM AZ AZ ÁTLAG! Állíthatod Te foggal körömmel kapaszkodva az igazadba, hogy minden kamu, mert nálad / nálatok esélye sincs a normális keresetnek, de képzeld, a legtöbb helyen ez nem így van. (tapasztalatom szerint, akik mindenhol, nem csak itt, de kolleginen és a többi oldalon is igényes, max hirdetéseket fizetnek, valamint - ha már Svájcnál maradunk - az and6 és társ oldalain a lányoknak minden nap extra kiemelt hirdetéseket vesznek, akkor én személy szerint biztos vagyok benne, hogy az a hely igenis megy!) Azt pedig nem tudom, hol álmodtad, hogy Svájcban minden extra kötelező, ha keresni akarsz, mert én eddig ebbe soha nem futottam bele, ellenben Németországban, konkrétan Magdeburgban volt egy érdekes beszélgetésem egy kiscsajjal anno, aki konkrétan hitte, hogy ha gumi nélkül vállalja az anált +50euróért, akkor az teljesen rendben van, mert úgysem lehet terhes..... A főnökség erről természetesen tudott, csak senkit nem érdekelt, mert közölték, hogy hát ja, aki akarja bevállalja. Az álom kereset, és az átlag kereset, pedig minden esetben az elérhető összeget jelenti, nagyon ritkán láttam olyat, hogy valaki garantálja az X ezer eurót, (talán 1 olyan helyről tudok, aki kiírta, hogy ha megfelelsz a feltételeknek, akkor ő ténylegesen kifizeti a heti 3ezret, ha magadtól nem keresed meg, mert annyira biztos magában) tehát ez részedről értelmezési probléma. Nem azt írja az adott hely tulaja, hogy akármilyen fogatlan, magyarul beszélni se tudó, szerencsecsomagként itt majd megkeresed életed pénzét! +1 infó: Azok a lányok akikkel évek óta tartom a kapcsolatot (nyilván mint előbb írtam, más színvonalról beszélünk..), olyan helyen nem voltak ahol nem kerestek volna (értsd.: alsó hangon heti 3-4ezret) és NEM VÁLLALNAK SEMMIT GUMI NÉLKÜL!
2018-04-25
15:53:54
Erotikus munka fórum
jézusom, komolyan azt hiszed, hogy te vagy a mindenható, mert te, mint a recisek istene megmondod a tutit? Svájc megállt, meg nem lehet 3-4ezret keresni, ezt állítod, miközben 1 (ismétlem 1) német helyen dolgozol, akkor mégis honnan tudod, hogy a rajtad kívül létező több száz, esetleg ezer hely, legyen az svájci vagy német vagy akár osztrák, mennyire megy?! Na, nekem "ettől borul el az agyam" (azt aláírom, hogy vannak jobb és rosszabb időszakok mindenhol, valamint a 0-ás nappal is számolni kell, bár ez sok esetben az adott lányon is múlik) Sok helyen rengeteget tesznek azért, hogy legyen meg a forgalom, és én úgy gondolom, minél régebbi, nagyobb, ismertebb egy hely, annál többen is járnak oda (vendégek / lányok). ez egy kis zug-privát lakásról nem mondható el.. Visszatérve pedig, én ismerek olyan német helyet, ami csoda, hogy életben van még, mert bár régen fél magyarország megfordult ott, és jó pénzt keresett, most még a leadóra sem telik, és ismerek olyan svájcit, ahol 10-15 éve tartják a színvonalat, és egy ténylegesen szép, nyelvet is beszélő lány, szemrebbenés nélkül megkeres 5-6ezret is egy héten!!! / Félreértés ne essék, én, kedves előttem szólóval ellentétben nem szólok le egy országot sem, nem mondom, hogy németország rossz lenne, mert ott is tudok olyat ahol napi átlag kereset 5-800EUR, de mondjuk az ablakos. Amikor pedig Baselben reciztem, a saját szememmel néztem végig, ahogy az igényes szép lányok napi 1000Chf-ot kerestek hétvégéken./ A lényeg összegezve lányok: nincs 2 egyforma hely, nincs 2 egyforma lány, így nincs 2 egyforma átlag kereset sem! Attól, hogy egyik helyen a "kismarika" nem keres, simán lehet hogy a "katika" meg zsák pénzt visz haza. Ha valami szimpatikus, tetszik, vagy barátnő volt ott és azt mondta rendben van minden, akkor ki kell próbálni, amíg nincs pár fix visszajárós helyetek. Hirdetés alapján meg én biztos csak akkor mernék menni és oda, ha az "biztos hely", mert már hallottam róla vagy volt ott valaki, vagy régi. Azért ha a faceen látod hogy a "kisjani" állítja, hogy 10ezret keresel egy hét alatt, és ő segít mindenben mert olyan cuki, de arról nincs szó, hogy lenne leadó, vagy bármi, akkor azért oda ne menjetek...
2018-03-20
17:35:52
Jelentkezett erre a hirdetésre:
❗Empfänge, Business-Führer Aufmerksamkeit! Wir suchen erfahrene Mitarbeiter in Erotik-Unternehmen❗
2017-08-22
12:42:08
Erotikus munka fórum
Én is azt tapasztaltam amit lili, a royal6-nál sokkal inkább éreztem magam biztonságban a stabil és normális háttér miatt mint bárhol máshol, és minden rendben volt kifizetés téren is. nem értem LeninLenin írását...
2017-08-07
11:42:09
Erotikus munka fórum
Szia! Teljesen egyet értek az írásoddal, sajnos ezt is valakinek ki kellett mondania! Én pl. azt látom, hogy azok a lányok, akik tényleg minden szempontból alkalmasak erre a munkára (jól néz ki, ad magára, beszél nyelveket, feltalalja magát mindenhol, ergo akár saját maga képes hirdetést csinálni stb) az nem ír ide, sőt, azt sem tudja mi az a fórum, mert nincs rá szüksége, mivel egy évre előre megvannak a terminjei, és azt sem tudja mi az a minuszos hét... Félreértés ne essék, jó dolog a fórum, és nagyon hasznos sok embernek, főleg akik kezdők vagy újrakezdők, ez egy jó kiindulási alap, és talán tudunk segíteni egymásnak, vagy épp ha olyan munkáról van szó ami ritkább, és pont emiatt ajánlás nélkül nem indulnánk meg.. De azokat nem tudom megérteni, akik állításuk szerint 10-20 éve ebben a szakmában vannak, és hónapok óta csak a negatívat tudják mondani kivétel nélkül minden munkahelyre...
2017-04-27
17:12:51
Jelentkezett erre a hirdetésre:
Well Reputed Escort Agency In Middle East Bahrain Looking For Partners Who Can Supply Girls And Take Their Profit
2015-10-12
15:10:22
Regisztráció a hirdetőoldalon
66
új felhasználó
az elmúlt 24 órában
268
új felhasználó
az elmúlt héten
1 074
új felhasználó
az elmúlt hónap során

Legújabb jelentkezések

EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓK
Az EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓ kizárólag a Red-Life hirdetőoldalakon található rendszeresen frissülő és kiváló feltételekkel rendelkező munkaajánlatok, ahol nem érhet meglepetés! Az itt található ellenőrzött és ajánlott hirdetőink hosszú évek óta hirdetnek ugyanolyan feltételekkel és elérhetőségeikkel, úgy gondoljuk ők maximálisan megbízhatóak minden téren.

Üdvözöl a LEGUAN, Schaffhausen kantonban:
+36 70 2
Mutasd
Új tulajdonossal vár a Bunny
+49 1516
Mutasd
Itt a lehetőség, hogy Németországban,
+49 162
Mutasd
Profi marketing vár a Lollis
+41 76 4
Mutasd
Már nem kell messze utaznod
+43 67 7
Mutasd
Svájci 5 szobás, frissen felújított
+41 79 9
Mutasd
Mainz városában vár a pörgős,
+49 176
Mutasd
Dolgozz a ROYAL-MODELLS 6 privát
+49 151
Mutasd
Svájc egyik középméretű városa rád
+41 79 3
Mutasd
Hannoverben 15 éve stabil forgalommal
+49 171
Mutasd

Ez történik a fórumon

Üzenetküldés

user img
felhasználónknak írsz üzenetet.

TILOS az elérhetőségek küldése (email, web, telefonszám, facebook név)! Érdeklődhetsz a munkaajánlatról, szabad helyekről, vagy bármilyen más kérdésed felteheted, de jelentkezni kizárólag a hirdetésben szereplő elérhetőségeken vagy jelentkezési lapon keresztül lehet! A címzett nevére kattintva megtekintheted a hirdető adatlapját, ahol kilistázva láthatod hirdetéseit is.

Felhasználó jelentése

Csak akkor jelentsd számunkra ezt a felhasználót ha valótlan információkat vagy törvénybe ütköző tevékenységet észleltél!
számokban (statisztikák 1 hó - 3 hó -1 év)
Források: Google Analytics és webmestereszközök
17 426 +12%

egyedi magyar felhasználónk 71036 alkalommal használta a hirdetőoldalt az elmúlt hónap során!

36 954 +24%

alkalommal kattintottak ránk és 285749 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 3 hónap során!

151 004 +6%

alkalommal kattintottak ránk és 1121162 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 1 év alatt!

Alapfogalmak

Az erotikus munka olyan 18 éven felüli nők és férfiak által végzett munka, amikor vagy a szexmunkás a SAJÁT AKARATÁBÓL szexuális szolgáltatást végez pénzért vagy egyéb ellenszolgáltatásért, ezt hívjuk szexmunkának és rendszerint privát lakásokban, erotikus szalonokban, stúdiókban és éjszakai klubokban végzik, de manapság az escort munka is ide tartozik már. Az erotikus munkákhoz tartoznak olyan álláslehetőségek is, amikor szexuális szolgáltatás NEM TÖRTÉNIK, ezt hívjük szexmentes munkának, rendszerint a masszázs munka, sztriptíz táncos munka, hostess munka és webkamerás munka tartozik ebbe a kategóriába.

A legtöbben azt hiszik, hogy az escort munka egyértelműen szexmunkát jelent, pedig igazából személykísérés a jelentése, azaz az escort lányok szolgáltatásait olyan magányos, vagy szórakozni vágyó gazdag férfiak használják, akik magányosak és barátnőt szeretnének bérelni rövid távra. Az escort munka rendszerint drága szállodákba történik, amit outcall-nak nevezünk, mert ez esetben a vendég a hotelszobájába rendeli meg a társaságot. Léteznek VIP, vagy High Class escort lányok, akik kifejezetten drágák és csak a felső tízezer tudja megfizetni a szolgáltatásaikat, melyek közé tartozik többek közt a 'GFE, azaz barátnő élmény', ami azt jelenti, hogy az escortlány úgy viselkedik a vendéggel, mintha az igazi barátnője lenne.

Erotikus masszázs munka minden olyan erotikával fűszerezett, de masszázs jellegű állásajánlat, ahol a masszőr lányok a masszázson kívül extra szolgáltatást is nyújthatnak (kézi levezetés), de ez nem feltétlenül jellemzi ezeket a masszázs munkákat! Több típusát különböztetjük meg legyen szó a klasszikus sportmasszázsról, ami teljesen szexmentes, illetve erotika mentes munka, viszont a Red-Life oldalain általában a tantra masszázs munkával találkozol, ami egyfajta tantrikus élményt biztosító masszázs szolgáltatás, úgy is hívják, hogy a lélek érintése a testen keresztül! Minden esetben jelentkezéskor kérdezz rá a konkrét munkakörre, milyen masszázsról van szó és mik az elvárt szolgáltatások, így Te döntheted el, hogy mit vállalsz be!

Megbízható hirdetőoldal

Független és pártatlan hirdetőoldalként működünk és maximálisan ellenőrizzük az összes bekerülő tartalmat (hirdetések, hirdetők, fórum)

Legtöbb regisztrált tag

Jelenleg 82390 aktív regisztrált tagunk van és havonta 1074 új felhasználóval bővülünk, akik mind erotikus munkát keresnek vagy kínálnak. Csatlakozz Te is hozzánk!

100% diszkréció és biztonság

Maximális diszkréciót és biztonságot kínálunk a jelentkezőknek és hirdetőknek is. Számtalan biztonsági és ellenőrző funkciót használunk ennek érdekében.

Ellenőrzött, valós munkaajánlatok

Minden munkaajánlatot azonnal és szigorúan ellenőrzünk és kiszűrjük a valótlan, vagy gyanús hirdetéseket, mielőtt megjelennek az oldalon! Számunkra a Te biztonságod az első!

Hasznos hírek és funkciók

Hasznos és fontos információkkal szolgálunk az erotikus munka világából és kiváló funkciókat kínálunk a munkát keresőknek vagy kínálóknak is. Regisztrálj és jelentkezz be mindig!

Ellenőrzött / Nem ellenőrzött

3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők minősítését, melyek megjelennek a hirdetések kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 82 390 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
A weboldalon található tartalmak, képek és szövegek erotikus jellegűek is lehetnek és kizárólag felnőtt látogatók számára készült, így a feltöltött tartalmak egyesek számára sértőek lehetnek. Az oldalon lévő tartalmakat felhasználóink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. Amennyiben nem múltál el 18 éves (egyes országokban 21 éves) vagy az oldal használata számodra jogszabályellenes, illetve sértő, akkor kérjük hagyd el az oldalt.
A TOVÁBB gomb megnyomásával belépsz az weboldalra és egyidejűleg kijelented, hogy betöltötted a 18 évet, illetve engedélyezed a cookie-k használatát a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!