Forgalmas privát lakás Németországban korrekt feltételekkel erotikus munkát kínál

Ha elmúltál 21 éves, de még nem vagy 45, és heti 4000€-t szeretnél kényelmesen, tiszta/igényes környezetben keresni erotikus munkával Németországban, akkor erre a hirdetésre kell jelentkezned! Kedves főnökség és egy jó csapat várja érkezésed Mannheim belvárosában, amitől tudnod kell, hogy Stuttgart után Baden-Württemberg tartomány második legnagyobb városa Németországban.

Az egész városban kizárólag a Studo Elite működik, így konkurenciamentesen tudsz dolgozni - ez pedig azt jelenti, hogy vendégekből nem lesz hiány! Hosszú évek tapasztalata és profi csapat lesz a segítségedre erotikus munkád során, sőt még a kiutazásban is segítenek!

Korrekt feltételekkel és elszámolással vár a német főnöknő Mannheim városában

A Studio Elite erotikus állása stabil forgalmat kínál, köszönhetően a rengeteg tözsvendégnek, ez pedig azt jelenti, hogy itt nem kell nullás napokra készülnöd, csak a magas keresetre minden nap! Kislétszámú csapatban dolgozhatsz, ahol mindig tiszteletben van tartva a privát szférád és kényelmesen, stresszmentesen kereshetsz több ezer eurót.

Igényes és tiszta munkakörnyezetet biztosít számodra a tulajdonos és természetesen minden adott a stúdióban amire csak erotikus munkád során szükséged lehet. Az egész munkahelyen elérhető az ingyenes WIFI, a szobákban TV segít a kikapcsolódásban és a mindennel felszerelt konyhát pedig bármikor használhatod.

Mitől olyan biztos a garantáltan magas kereset?

  • Prémium hirdetések minden nagy és ismert oldalon az interneten és az újságban is
  • Telefonos, recepciós segíti a munkád, így nem elvárás a perfekt német nyelvtudás

A privát lakás diszkrét helyen van, sok privát parkolóval ellátva - érkezhetsz saját autóval is! Közvetlen közelben pedig bevásárló központot találsz, ahol mindent be tudsz szerezni.

Elérhetőségek a tulajdonoshoz:

Helena

↓ Itt fogsz dolgozni