Forgalmas stúdió Svájc egyik leggazdagabb régiójában Rád vár!
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Ebben a kantonban a legalacsonyabb az adó egész Svájcban és Európában is, ezért nagyon sok üzletember, vállalkozó, sztár él itt - ők mind a Te vendégeid lehetnek!
Tiszta, nyugodt környezet és kiváló munkakörülmények várnak! Mivel a stúdió a legjobb helyen van, így minden nap sok vendégre számíthatsz!
Dolgozz a Studio Prime csapatával és tapasztald meg, milyen egy igazán jó és támogató csapat! Döntsd el Te, mit vállalsz! Fair hozzáállásra számíthatsz a főnökségtől, és minden segítségre amire szükséged van!
 Az árakból csak 50% a leadód 
+ Az extrák 100%-ban a Tied!
 
AMIKET NYÚJTUNK SZÁMODRA:
Zürichtől nem messze forgalmas privát lakásunkba kínálunk erotikus munkát 18 éven felüli csinos és dolgozni akaró lányoknak! Munkaeszközöket mi álljuk és elintézzük számodra a szükséges hivatalos papírokat. Teljes diszkréciót és kiváló munkakörülményeket kínálunk!
 Kereset akár 1,5 millió Ft felett is lehetséges! 
 BARÁTSÁGOS KÖRNYEZET - MAXIMUM 4 LÁNY DOLGOZIK EGYÜTT
Recepciós segíti majd munkád, viszont alap német nyelvtudás elvárt! 
CSAK MI KÍNÁLJUK:
FIX magas árak, nálunk nincsenek akciók!
Magasabb árakkal dolgozunk és nem szorulunk akciókra! Amit elvárunk tőled az az igényesség - kedvesség - megbízhatóság - profi fotók! Minden mást bízz ránk és kiváló keresetben lesz részed!

 
Töltsd ki a jelentkezési lapot és csatolj pár minél jobb minőségű fotót magadról! Ha kérdésed van vagy beszélni szeretnél velem, hívj a mobilszámomon vagy írj rám Viber-en, WhatsApp-on bármikor.
Minden nálunk dolgozó lánynak maximális diszkréciót kínálunk és azonnali időpontokat is. Várunk Téged is szeretettel!

E-mail.: 
Tel / Viber / iMessage / Whatsapp: **********