A Boleyn Model üzemelteti az egyik legnagyobb és leghíresebb webkamerás hálozatot a világon!
Nálunk NINCS belépési díj és mi fizetjük a legnagyobb jutalékot a nálunk dolgozóknak ebben az üzletben!
Szívesen fogadunk férfi, női modelleket, párokat és transzneműeket is! A regisztrációd jóváhagyási ideje általában 1 munkanap.
 Kifizetés MINDEN NAP! 
 Jelentkezz MOST!
Kereseted akár  ********** nbsp;PERC! Ez csak rajtad áll!
MINDEN NAP kapod a fizetésed, csak rajtad áll, hogy a bankszámládra érkezzen vagy a Payoneer fiókodra! A fizetésed a privát show utáni percben már uton van hozzád!
Eddig napig modelljeinknek 6 millió dollárt fizettünk ki az Egyesült Államokban, és arra törekszünk, hogy ez a szám növekedjen!
100% diszkréciót biztosítunk az egész világon! Blokkolhatsz (letilthatsz) felhasználókat hely/ország szerint, és privát kapcsolaton keresztül tudsz a feliratkozóidnak műsort adni.
 
AMIRE SZÜKSÉGED LESZ AZ ELINDULÁSHOZ…

Számítógép (PC vagy Laptop)
Windows vagy Mac operációs rendszer
Nagysebességű internetkapcsolat
Webkamera


Egyszerű jelentkezés 5 lépésben:
Első lépés: Kattints a "Register" vagy a "Sign up Now" gombra a weboldalon és töltsd ki az adataidat!Második lépés: Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetést kapni. Lehetőségeid: közvetlen jóváírás bankszámládra, FirstChoice ********** Paxum ********** lépés: Töltsd ki a 2257 formot és a W-9-et (KIZÁRÓLAG US MODELLEKNEK)Negyedik lépés: Amennyiben a jelentkezésed elfogadták (általában 24 órán belül) kattints a weboldalon a bejelentkezésre és válaszd ki az oldalt ahol szeretnél dologozni.Ötödik lépés: Amint az oldal amit választottál fogadott és a modell fiókodba be vagy jelentkezve, már csak ki kell töltened a modell profil adatokat és kezdődhet is a pénzkeresés!
Ennyire EGYSZERŰ :)
Jelentkezz és kezdj el dolgozni akár azonnal!
**********