Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

2024-02-04 (frissítve 5 hónapja)
361x megtekintés
Kedvencekhez adom

Élj és dolgozz szabadon Svájcban, a saját szabályaid szerint! Kivételes lehetőség, B tartózkodási engedély / kiskönyv akár 5 évre!

Hirdető
Swiss Start
Ellenőrzött és ajánlott

Hasznos és fontos funkciók, információk eléréséhez regisztrálj, vagy LÉPJ BE!

Üzenetküldés, fórum komment írása, kedvencek elmentése, hirdetésfigyelő, gyorsított jelentkezés, elérhetőségek lekérése ingyenes hirdetéseknél, elérhetőségek lekérése más felhasználóink profiljából és sok más

Önálló munkavégzés és élet Svájcban - itt a lehetőséged a pénzügyi függetlenségre

Swiss Start Migrationconsulting & Management

Indulj el magabiztosan Svájcba, a Swiss Start segítségével, ami elkötelezett partnere a zökkenőmentes átmenetnek. A bonyolult dokumentációs folyamatoktól kezdve a személyre szabott szállásmegoldások biztosításán át a holisztikus költözési segítségnyújtásig a Swiss Start elkötelezett amellett, hogy a te érkezésed / költözésed ne csak egy helyváltoztatás legyen, hanem egy életreszóló élmény kezdete!

Eleged van abból, hogy napi 100 és 200 CHF közötti összeget kell fizetned a szállásodért, ahol a vendégeid tudod fogadni, és még csak nem is minőségi körülményeket kapsz ezért? Mindezt amiatt, mert a tartózkodási engedélyed nem hagy más választást? Erre kínál tökéletes megoldást számodra a Swiss Start Services! Az 5 évig érvényes B-engedéllyel széles körű munkalehetőségeket fedezhetsz fel egész Svájcban, anélkül, hogy egy adott munkahelyhez / tulajdonoshoz kötődnél.

A Swiss Start átfogó szolgáltatási csomag tartalmazza:

 • Segítség a B engedély megszerzésében
 • Segítség a megfelelő szállás megtalálásában: Miért fizetnél többet kevesebbért? Egy átlagos lakás havonta csak 1200 CHF-ba kerül!
 • Lakcím biztosítása: Megbízható cím a hivatalos tartózkodási helyedhez
 • Támogatás az adminisztratív eljárásokban: Végigkísérnek a bürokratikus folyamatokon, hogy te arra koncentrálhass, ami a legfontosabb - minél több pénzt keresni!
A B engedély a kulcsod a pénzügyi szabadsághoz és a jobb életminőséghez. Ha készen állsz arra, hogy befektess egy jobb jövőbe, és bölcsebben használd a pénzed, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy megtedd az első lépést.

A svájci munkákkal kapcsolatban az egyedüli negatívum a 90 napos ideiglenes munkavállalási engedély, mivel ha ez lejár, nem egyszerű megszerezni a B-s kiskönyvet. Svájc nem tagja az Európai Uniónak, így a hosszútávú munkavégzés és letelepedés tartózkodási engedélyhez kötött az országban. Sokan ezt vízumigénylésnek nevezik, de a helyes kifejezés, a tartózkodási engedély.

Az én tapasztalataim...
Sofia
Nekem elegem lett abból, hogy mindenre is kérnek pénzt a nagy helyek, miközben 8 lány dolgozik egyszerre, nem jut vendég senkinek. Szerencsére én jól beszélek németül és angolul is, így nem volt kérdés, hogy előbb utóbb szeretnék a saját lábamra állni. Régóta kerestem egy ilyen lehetőséget, mint amit a Swiss Start nyújt, ahol én döntöm el, hogyan és hol dolgozok. Tény, hogy nagyobb a felelősség, mert így a hirdetéseim is én kezelem és fizetem, stb. de mindent megér, hogy a keresetem felől én döntök végre!


Ez az engedély minden svájci munkalehetőséget megnyit számodra!

A "B típusú" engedéllyel rendelkező lányok Svájc területén bárhol vállalhatnak munkát vagy változtathatnak munkahelyet (földrajzi és szakmai szabadság). Ez számodra azt jelenti, hogy dolgozhatsz alkalmazottként egy masszázsszalonban, vagy erotikus stúdióban, de ha inkább egyéni munkavállalóként dolgoznál, erre is megvan a lehetőséged!

A Swiss Start szakértői precízen kezelik a vízumkérelmeket és a tartózkodási engedélyeket, zökkenőmentes és pontos dokumentációs folyamatot biztosítva a problémamentes költözésed érdekében.

Igazi függetlenség és szabadság, egyéni vállalkozóként a teljes kereseted a tied!

Minden segítséget megkapsz, ehhez hozzá tartozik a lakás is, ami azonnal elérhető számodra kedvező áron, így nem kell lakás kereséssel kezdened az új életed! 

A B kiskönyveddel már bármilyen szolgáltatást igénybe tudsz venni: rendes, dombornyomott svájci bankkártyád lehet, vehetsz fel hitelt, stb.

Vedd fel a kapcsolatot minél előbb a Swiss Start munkatársaival, hogy minél előbb kezdhess új életet!

Mondd el a hirdetőnknek, hogy a RED-LIFE-on találtad a hirdetését!
Népszerűsítsd Te is a Red-Life hirdetőoldalhálózatot és mondd el a hirdetőinknek hogy nálunk találtad a munkaajánlatát, ezzel Te is részese lehetsz a Red-Life közösség építésének!
Jelentkezés a hirdetésre
A jelentkezési lapon keresztül is felveheted a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, diszkréten és biztonságosan. A kitöltött jelentkezést azonnal továbbítjuk a hirdetésben megadott email címre, majd másnap újra értesítjük a hirdetőt a jelentkezésről, nehogy megfeledkezzen róla! Regisztrálj és mindig lépj be, így kitöltjük a jelentkezési lapokban az alapvető adataid a profilodban megadott elérhetőségekkel - neked már csak el kell küldened.
Így is elérhető vagyok

Hirdetésfigyelő

A hirdetésfigyelő funkció segítségével beállíthatod milyen ország és munka kategória érdekel. Ez alapján 2 naponta elküldjük emailben az új munkaajánlatokat a beállításodnak megfelelően, amiről bármikor leiratkozhatsz a profilodban!

14 874 feliratkozó

Kategória

Ország

E-mail cím

Számunkra a Te biztonságod az első!


Célunk, hogy ellenőrzött, biztonságos és valós munkaajánlatokat kínáljunk, így 3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők, felhasználóink minősítését! A jelvények megjelennek minden hirdetésnél és a felhasználónk profilján is!

Legújabb jelentkezések

Hasznos funkciók eléréséhez

REGISZTRÁLJ VAGY LÉPJ BE!

Regisztráció
Munkát keresőknek

Fórumhasználat, privát üzenetküldés, kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő, gyorsított - automatikus jelentkezés, elérhetőségek lekérése ingyenes hirdetéseknél, titkos ajánlatok.

Hirdetőknek

Fenti funkciókon kívül: hirdetés feladás, rejtett jelentkezők felfedése, elérhetőségek lekérése más felhasználóink profiljából, titkos hirdetési ajánlatok és számtalan újdonság.

Legújabb felhasználóink
AlDee69
Alberto Pérez R...
Krisztián Csuka...
Paolello93
Andreass1
Macho
Legújabb felhasználóink
AlDee69
Alberto Pérez R...
Krisztián Csuka...
Paolello93
Andreass1
Macho

Számunkra a Te biztonságod az első!


Célunk, hogy ellenőrzött, biztonságos és valós munkaajánlatokat kínáljunk, így 3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők, felhasználóink minősítését! A jelvények megjelennek minden hirdetésnél és a felhasználónk profilján is!

Rendelj erotikus

munka ajánlót!

Jelenj meg a főoldalon egyedi profil képpel, kiváló minőségü hirdetési szöveggel és elérheted a legszebb, legtöbb jelentkezőt!

RÉSZLETEK
{Elite Massage} Hetente akár 2
+41 79 5
Mutasd
2024-07-15
0 / 5
5 962 megtekintés

{Elite Massage} Hetente akár 2 Millió FT Svájcban, Aargau kantonban, Lenzburg városában erotikus munkával akár kezdőknek is!

Ellenőrzött és ajánlott
Ellenőrzött és ajánlott
A hannoveri [Club Casanova XL]
+49 171
Mutasd
2024-07-14
4.67 / 5
5 506 megtekintés

A hannoveri [Club Casanova XL] extra magas keresettel és igényes szállással (akár a partnereddel együtt) várja jelentkezésed!

Ellenőrzött és ajánlott
Ellenőrzött és ajánlott

Legújabb jelentkezések

Legfrissebb híreink

Ez történik a fórumon

Legújabb felhasználóink
AlDee69
Alberto Pérez R...
Krisztián Csuka...
Paolello93
Andreass1
Macho

Legújabb jelentkezések

EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓK
Az EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓ kizárólag a Red-Life hirdetőoldalakon található rendszeresen frissülő és kiváló feltételekkel rendelkező munkaajánlatok, ahol nem érhet meglepetés! Az itt található ellenőrzött és ajánlott hirdetőink hosszú évek óta hirdetnek ugyanolyan feltételekkel és elérhetőségeikkel, úgy gondoljuk ők maximálisan megbízhatóak minden téren.

Erotikus munka és szexmentes masszázs
+41 79 3
Mutasd
Extra magas kereset, korrekt feltételek,
+41 79 3
Mutasd
Profi marketing vár a Lollis
+41 76 4
Mutasd
A Maximus csoport munkaajánlata: a
+43 660
Mutasd
Londonban és környékén erotikus munka
+44 747
Mutasd
Dolgozz a ROYAL-MODELLS 6 privát
+49 151
Mutasd
[STUDIO188] Belvárosi jól menő privát
+41 79 7
Mutasd
Hannoverben 15 éve stabil forgalommal
+49 171
Mutasd
Elite Babes - az első
+41 77 9
Mutasd
Tapasztalt női német tulajdonos kínál
+49 152
Mutasd

Ez történik a fórumon

Erotikus munka
videó hirdetések

Hirdetés jelentése

Csak akkor jelentsd számunkra ezt a tartalmat ha valótlan információk vagy törvénybe ütköző tevékenységet észleltél!
Telefonszám
+41 78 7
Mutasd
Élj és dolgozz szabadon Svájcban, a saját szabályaid szerint! Kivételes lehetőség, B tartózkodási engedély / kiskönyv akár 5 évre!

Hasznosinformációk

számokban (statisztikák 1 hó - 3 hó -1 év)
Források: Google Analytics és webmestereszközök
16 148 +5%

egyedi magyar felhasználónk 68094 alkalommal használta a hirdetőoldalt az elmúlt hónap során!

36 250 +7%

alkalommal kattintottak ránk és 278566 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 3 hónap során!

149 957 +17%

alkalommal kattintottak ránk és 1110623 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 1 év alatt!

Alapfogalmak

Az erotikus munka olyan 18 éven felüli nők és férfiak által végzett munka, amikor vagy a szexmunkás a SAJÁT AKARATÁBÓL szexuális szolgáltatást végez pénzért vagy egyéb ellenszolgáltatásért, ezt hívjuk szexmunkának és rendszerint privát lakásokban, erotikus szalonokban, stúdiókban és éjszakai klubokban végzik, de manapság az escort munka is ide tartozik már. Az erotikus munkákhoz tartoznak olyan álláslehetőségek is, amikor szexuális szolgáltatás NEM TÖRTÉNIK, ezt hívjük szexmentes munkának, rendszerint a masszázs munka, sztriptíz táncos munka, hostess munka és webkamerás munka tartozik ebbe a kategóriába.

A legtöbben azt hiszik, hogy az escort munka egyértelműen szexmunkát jelent, pedig igazából személykísérés a jelentése, azaz az escort lányok szolgáltatásait olyan magányos, vagy szórakozni vágyó gazdag férfiak használják, akik magányosak és barátnőt szeretnének bérelni rövid távra. Az escort munka rendszerint drága szállodákba történik, amit outcall-nak nevezünk, mert ez esetben a vendég a hotelszobájába rendeli meg a társaságot. Léteznek VIP, vagy High Class escort lányok, akik kifejezetten drágák és csak a felső tízezer tudja megfizetni a szolgáltatásaikat, melyek közé tartozik többek közt a 'GFE, azaz barátnő élmény', ami azt jelenti, hogy az escortlány úgy viselkedik a vendéggel, mintha az igazi barátnője lenne.

Erotikus masszázs munka minden olyan erotikával fűszerezett, de masszázs jellegű állásajánlat, ahol a masszőr lányok a masszázson kívül extra szolgáltatást is nyújthatnak (kézi levezetés), de ez nem feltétlenül jellemzi ezeket a masszázs munkákat! Több típusát különböztetjük meg legyen szó a klasszikus sportmasszázsról, ami teljesen szexmentes, illetve erotika mentes munka, viszont a Red-Life oldalain általában a tantra masszázs munkával találkozol, ami egyfajta tantrikus élményt biztosító masszázs szolgáltatás, úgy is hívják, hogy a lélek érintése a testen keresztül! Minden esetben jelentkezéskor kérdezz rá a konkrét munkakörre, milyen masszázsról van szó és mik az elvárt szolgáltatások, így Te döntheted el, hogy mit vállalsz be!

Megbízható hirdetőoldal

Független és pártatlan hirdetőoldalként működünk és maximálisan ellenőrizzük az összes bekerülő tartalmat (hirdetések, hirdetők, fórum)

Legtöbb regisztrált tag

Jelenleg 82112 aktív regisztrált tagunk van és havonta 1016 új felhasználóval bővülünk, akik mind erotikus munkát keresnek vagy kínálnak. Csatlakozz Te is hozzánk!

100% diszkréció és biztonság

Maximális diszkréciót és biztonságot kínálunk a jelentkezőknek és hirdetőknek is. Számtalan biztonsági és ellenőrző funkciót használunk ennek érdekében.

Ellenőrzött, valós munkaajánlatok

Minden munkaajánlatot azonnal és szigorúan ellenőrzünk és kiszűrjük a valótlan, vagy gyanús hirdetéseket, mielőtt megjelennek az oldalon! Számunkra a Te biztonságod az első!

Hasznos hírek és funkciók

Hasznos és fontos információkkal szolgálunk az erotikus munka világából és kiváló funkciókat kínálunk a munkát keresőknek vagy kínálóknak is. Regisztrálj és jelentkezz be mindig!

Ellenőrzött / Nem ellenőrzött

3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők minősítését, melyek megjelennek a hirdetések kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 82 111 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

 • A fórum használata
 • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
 • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
 • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
 • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
 • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
 • Rejtett jelentkezők felfedése
A weboldalon található tartalmak, képek és szövegek erotikus jellegűek is lehetnek és kizárólag felnőtt látogatók számára készült, így a feltöltött tartalmak egyesek számára sértőek lehetnek. Az oldalon lévő tartalmakat felhasználóink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. Amennyiben nem múltál el 18 éves (egyes országokban 21 éves) vagy az oldal használata számodra jogszabályellenes, illetve sértő, akkor kérjük hagyd el az oldalt.
A TOVÁBB gomb megnyomásával belépsz az weboldalra és egyidejűleg kijelented, hogy betöltötted a 18 évet, illetve engedélyezed a cookie-k használatát a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!