Egyedi munkalehetőség Svájcban, kivételesen ritka feltételekkel

Sziasztok drágáim a nevem Erna, már öreg csont vagyok ebben az üzletben így a munkával töltött éveket már rég nem számolom. Igaz, abbahagyhatnám már, de még mindig örömmel dolgozom és fittebb vagyok mint valaha!

Amit felajánlhatok, az a professzionalizmus, valamint az, hogy én családias légkörben dolgozom - amit meg is teremtek a jelenlétemmel - és a nap 24 órájában a segítségedre vagyok!

Mindent megcsinálok helyetted:

  • beszélek a vendégeiddel
  • kezelem a telefont
  • kitakarítok és kimosok

Neked tényleg csak megérkezni kell és ha bízol bennem, rengeteget fogsz te is keresni a segítségemmel

Százalékos rendszerben dolgozom ami tatalmazza, hogy mindenért fizetek, azaz a reklámért, munkaeszközökért stb., hogy neked semmire se legyen gondod.

Én személy szerint csak annyit várok el, hogy minden ügyfelünkkel kedves legyél és mosolygós. Nincs értelme valótlan képeket küldened, mert ha nem úgy nézel ki mint a képen, a vendég nem fog maradni. 

Előny ha beszélsz németül de nem probléma az sem ha nem. 3 szobás lakásomban maximum 2 lány dolgozik egyszerre, mivel nem túl nagyok a terek, azonban a város kellős közepén található, remek hely mégis diszkrét.

Kedves, visszajárós lányokat keresek, ha úgy érzed te is a csapatom tagja szeretnél lenni, csak írj nekem és mindenre válaszolok

Szeretettel:
a te Ernád