Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
A Laufhaus Rachel felvételt hirdet, csinos ********** eacute;ves lányok részére.
A Laufhaus Bécs 23. kerületében található, 10 éve müködö, bejáratott hely. 
A házban 27 szoba található mindegyik zuhanyzóval felszerelve. Minden lánynak biztosított a saját szoba, ahol úgy dolgozik ahogy szeretne. Szállás, WiFi, TV, rádió, és minden a munkához szükséges eszköz biztosított. Ezen kívül található még a házban konyha, mosókonyha (mosó-, és szárítógéppel) és szolárium.
A házhoz tartozik ezen kívül még egy bár, mely minden nap este 8-tól van nyitva. Minden lánynak lehetösége van a bárban várni a vendégeket majd szobára menni, a fogyasztás nem kötelezö, de van jutalék belöle. 
Fix ledós hely, HETI bérleti díjjal. Recepciós nincs, ezért a minimális nyelvtudás (angol vagy német) ajánlott, de az sem kötelezö. 
Nyitvatartásunk minden nap 11-01-ig Pénteken és Szombaton 11-02-ig. 
Kedves, csinos, igényes lányok jelentkezését várjuk.
Profi fotóval és/vagy nyelvtudással rendelkezök elönyben.  
További információt a honlapunkon találtok
Jelentkezni az alábbi telefonszámon lehet, magyar nyelvü munkatársunkért Ádámot keressétek. 

Élménybeszámoló a Laufhaus RachelbölEz a ház Bécs 23. kerületében van, egy relativ forgalmas bevezetö út mellett. Tulajdonképp a ház teljesen rendben van, napi kétszer jár takarító nö, de csak a folyosót és a közösségi teret takarítja, a szobákat magadnak kell. Mindenkinek saját szobája van, zuhanyzóval, van még bent egy szekrény meg egy polc, illetve a cipöknek egy ilyen kihajthatós. A wc sajnos a folyosón van, de teljesen tiszta. Összesen 27 szoba van 2 szinten, mindegyik szinten külön wc. Van egy bár is a házban, ahova le lehet menni, ha unatkozol és ha fogsz ott egy vendéget felviheted a szobádra. Ha iszol esetleg valamit abból is kapsz jutalékot. A fönökség normális, osztrákok, de van egy magyar srác is Ádám. Tulajdonképp ha fizeted (és elöre kell) a Mietet (550/hét) más gondod nincs. Van egy közösségi konyha, tudsz rendelni kaját, van mikro is meg 3 hütö. Fözni nem lehet, de azt nem is sokan akartok, gondolom. Ezen kivül van mosogép és szárítógép is. Van még egy szolárium, és ha a Mietet egybe fizetitek mindig kaptok 10 percet ajándékba, vagy ha nem akarsz szolit akkor egy üditöt az automatábol.Ha tudod hogy kell egy nyitott ajtós helyen dolgozni, ahol a vendégek az ablakod és ajtód elött sétálnak el és neked kell beszélned velük akkor ez a hely jó választás. Tudni kell ügyesen eladni magad, nem csak a kanapén feküdni és a telefont nyomkodni. Vendégek jönnek a gyengébb napokon is minimum 100, de mint mindenhol vannak hullámvölgyek. A ház 10 éve itt van és egy a tulaj, vannak lányok, akik 3-4 akár már 5 éve is itt vannak. Itt nem igérnek milliókat egy hét alatt, és nem is ígérhetek mert az hogy mennyit keresel csak rajtad múlik. Én 5 éve vagyok itt és ez idö alatt voltak olyan lányok akik kerestek napi 1000€-t (ugye itt csak a fix leadó van, amit keresel az mind a tied). Ismerek lányt aki 18 hónap alatt 300 ezret NEM Ft-ot, szórt el dolgokra (auto, ház, kabát, szilikon, stb....) ezen kívül buli utazás, ezt mind itt kereste meg. Viszont ismerek sokat akik nem tudtak keresni, és elszaladtak.Ha hetente változtatsz és minden hónapban másik országban vagy, akkor ez nem a te helyed. Itt akkor tudsz keresni, ha hosszú távra gondolkodsz és ki tudod építeni a fix vendégköröd. Ha minden hétre megvan az a 3-4 vendéged, amiböl megvan a Mietéd, akkor itt lehet keresni, néha keveset néha nagyon sokat de az mind a tied.A fönök elég szigorú a rendre, arra hogy van elpakolva, fel van-e tekerve a friss törölközö és egypár ilyen kis különlegesség, de ha wellnessre mész vagy hotelba ott is jól néz ki, ha rend van és tisztaság, a te vendégeidnek is biztos tetszik. :)Ha szeretnél jelentkezni, az apróhirdetések között megtalálod öket ;)