Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
...amelyet 2014-ben alapítottak. Az ügynökség az alapító Susannából és két melegszívű és professzionális asszisztensből áll, akik gondoskodnak arról, hogy jól felkészülj, a megszervezett terminedre.
Mindig kifinomult, kozmopolita hozzáállású, csinos nőket keresünk, akik a legteljesebb életmódot akarják élvezni, és ugyanakkor a saját főnökök is.
Akár kezdő vagy, akár tapasztalt - ha fontos a magánélet, a biztonság és a profizmus - akkor jó helyen jársz.
Az első találkozóra Skype vagy Face Time segítségével kerül sor. Ezután személyes találkozó következik. Mivel a modelleinkkel való jó kapcsolat számunkra nagyon fontos, lehetőséged van arra is, hogy személyes beszélgetés keretein belül találkozz csapatunkkal. Tehát pontosan tudod, ki szervezi a termineket, és biztosítja a zökkenőmentes munkát. Ezt követi a fotózás tapasztalt fotósunkkal, egyeztetett időben. Ő pontosan tudja, mi a fontos, és tökéletesen megjeleníti a képeiben a természetes szépséget.
Ügyfeleink magas szintű nemzetközi üzletemberek. Ezért fontos a nagyon ápolt, igényes megjelenés, a jó angol és a jó illem. A nagy, mesterséges mellek vagy túlméretezett ajkak, valamint a nagy tetoválások és piercingek nálunk nemkívánatosak. Ha az ügynökségünket választod, őszinteséget, megbízhatóságot és teljes kizárólagosságot várunk el tőled.
Nagy jelentőséget tulajdonítunk a biztonságodnak, magánéletednek és a jólétnek. És ezt nagyon szigorúan és pontosan vesszük!
Ha felkeltettük érdeklődésed, töltsd ki az Escort Casting űrlapot, és tölts fel természetes képeket (nem profi képeket).
A lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk veled. Örömmel válaszolunk minden kérdésedre: ********** ********** **********
IDEÁLIS JELENTKEZŐ:

legalább 18 éves kor
160-180cm magas
nyitott, spontán, kalandos személyiséged legyen
pozitív hozzáállásod legyen az élethez
a lehető legkevesebb szemet gyönyörködtető piercing és / vagy tetoválásod legyen
jó iskolai végzettségekkel rendelkezz 
nagyfokú rugalmassággal rendelkezz
kifogástalanul viselkedj
szeress utazni, és légy nyitott más országok és kultúrák iránt
megjelenésed legyen diszkrét, elegáns és mindenekelőtt természetes
legyél megbízható és pontos
tökéletesen tudd megfogalmazni magad
folyékonyan beszélj angolul, és lehetőség szerint más idegen nyelveken