Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Baden-Baden egy fürdőváros, ahol a milliárdosok élnek. Dolgozz ott, ahol az embereknek még van pénze és azt szívesen el is költik. Közvetlenül a franciaországi határnál vagyunk és nagyon sok francia vendégünk van.
Mindig keresünk nyitott, csinos Hölgyeket 18 és 35 év között. Pozitív kisugárzásod van és szórakozást jelent Neked a szex? Akkor nálunk jó helyen vagy! Nagy hangsúlyt fektetünk  egy ápolt megjelenésre és egy jó szolgáltatásra.
A következőket ajánljuk a top felszerelt környezetünkben, egy családias légkörben:
Ingyen alvási lehetőség a ház extra szobáiban (nem a dolgozó szobákban); nagy nappali a Hölgyeknek konyhával és több fürdőszobával; ingyen WLAN, szolárium és cigaretta automata közvetlenül a házban; heti egyszer kozmetikus és manikűrös helyben; mindig 1 - 2 Házvezető Hölgy, akik a problémamentes működést biztosítják és folyamatosan rendelkezésre állnak bármilyen kérdés esetén.
Reklámozással több mint 50 weboldalon Franciaországban és Németországban tudunk Neked nagyszámú vendégkört ajánlani, hogy Te teljesen egyszerűen, stressz nélkül ********** eurót hetente meg tudj keresni!
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor örülnénk, ha hallhatnánk Felőled!
Tel **********
(WhatsApp és Viber is lehetséges)
Vagy e-mail-en: ********** villa-lerouge.de