Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Budapest egyik legrégebben működő webcam stúdiójába keresünk 18 éven felüli dekoratív, mosolygós lányokat, lány párokat, párokat, hármasokat webmodell munkára! A legkényelmesebb és legbiztonságosabb módja a pénz keresésnek az online webkamerás munka, ami abszolút szex és fizikai kontaktustól mentes.
Operátorral vagy operátor nélkül is dolgozhatsz. Az operátor beszélget helyetted angolul a felhasználókkal és irányítja a műsort a felhasználók kérései szerint. Ha szeretnél anyagi függetlenséget, stabil, kiemelkedő keresetet fő vagy mellékállásban mindössze napi 5 óra munkával, ami mellett még sulira és saját magadra is jut bőven szabadidőd, akkor gyere hozzánk!
Stúdiónkban a munka, jó hangulattal, fix napi ********** Ft bevétellel és aznapi kifizetéssel vár. Vidéki lányok jelentkezését is várjuk! Szállás megoldható!
Van ország tiltási opció, vagyis Magyarországról nem láthat senki, de kérésedre le tudunk tiltani bármely országot, ha esetleg külföldön vannak ismerőseid, barátaid, családtagjaid. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy megőrizd a teljes anonimitást.
Azonnali kezdési lehetőség!
Viber-en is elérhetőek vagyunk, írj vagy hívj nyugodtan!