Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Helló hölgyeim! Üdvözöljük a zürichi Lovers Clubban. Stílusos, megbízható és rugalmas, 18 év feletti nőket keresünk, akik készen állnak a világ legjövedelmezőbb részmunkaidős állására.
Összes szükséges engedéllyel rendelkezünk és hálóhelyet is biztosítunk. Szívesen segítünk az adminisztratív eljárásokban is. Ha megfelel a követelményeinknek, akkor semmi sem áll a TOP fizetés útjában.
Legyen ápolt és vonzó, légy megbízható, rugalmas és hűséges.
Szolgáltatásaink: Saját szoba teljes felszereléssel - Internet, WLAN, interaktív Internet profil - Mosási lehetőség - Boltok a közelben - Szolárium és kozmetika a közelben - profi fotók TOP fotóssal - Maximális anonimitás a honlapon.
Családias munkahelyi légkör és első osztályú támogatás. Önállóan és diszkrét légkörben szentelheti magát vendégeinek. NEM vagyunk Laufhaus. Stílusos légkörrel és nagyon magas vásárlói gyakorisággal rendelkező bordélyház vagyunk!
Ha felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését csapatunkba telefonon a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető. Escort szolgáltatást is vállalunk.