Ne maradj le a legjobb munkaajánlatokról! TITKOS ajánlatok eléréséhez REGISZTRÁLJ
Erotikus munkára keresek Koppenhágába,
környezetére igényes, megbízható, akár kezdő lányokat, 18 éves kortól.
10 nap alatt garantáltan bárkinek minimum ********** Ft a kereset, ugyanis a privát LUXUS lakásomnak nagy forgalma van, ami a környék legelitebb részén található (itt még a rossz időszak is jó!) .
A lakásban rajtad kívül maximum Egy kollegina fog dolgozni, szóval teljesen diszkrét! :)
Nyelvtudás nem feltétel, ha szeretnéd, kezelem a telefont. A személyre szabott összes reklámot én állom, ami 2 különböző oldalon lesz megtalálható. Napi leadós, vagy Feles rendszerben dolgozunk, az EXTRA-k (amit teljes mértékben Te szabsz meg magadnak, hogy mit vállalsz, mennyiért) és akármilyen plusz 100%-ban a tiéd. Minden egyebet én állok, szóval csak annyi a dolgod, hogy itt legyél és gyüjts!
Ha szeretnéd Escortot is vállalhatsz megbízható sofőrrel. A munkádhoz szükséges kellékeket biztosítom számodra, semmilyen egyéb költséged nincs! Korrekt napi elszámolás van.
A kirepülés kb 15.000ft a Ryanair-el, ha anyagi gondjaid vannak, segítek. Megbízható magyar, mosolygós női tulaj vagyok, ha kérdésed van, írj nyugodtan az ********** ********** -ra, vagy hívj. ( a lakásrol a kép nem illusztráció! :D )