2-3 szobás privát házakban erotikus munka Dániában fix leadóval!

Dániában rendkívül keresett az erotikus munka, nem véletlen, hogy alig találni ebben az országban hirdetést, mivel a visszajárós lányok kitöltik a termineket. Ezért is kivételes lehetőség, hogy most felszabadult pár hely új magyar lányok számára Koppenhága belvárosi 2-3 szobás privát házaiban, ahol rengeteget kereshetsz a termined alatt!

Hatalmas, kényelmes, mindennel berendezett szobában tudsz dolgozni, amihez természetesen saját csengő is jár, így konkurenciamentesen végezheted a munkád, és fogadhatod a vendégeid, valamint diszkrét parkolóhelyek állnak a hozzád érkezők rendelkezésére.

Saját kulcsot is kapsz a szobádhoz, így az értékeidet biztonságban hagyhatod ha épp várost nézni lenne kedved napközben. Mindegyik privát ház a belvárosban található, így minden a közeledben megtalálható, akármilyen boltot / üzletet is keresel. 

Escort munkára is lehetőséged van

... amihez saját sofőrt biztosítunk, így nem kell taxival menned a címre, sőt a sofőr meg is vár mindig a helyszínen.

Bár a hirdetéseid elkészítésében a segítségedre leszünk, de alap angol vagy német nyelvtudásra szükséged lesz a dániai erotikus munkádhoz, sőt már a jelentkezéshez is, mivel a tulajdonos nem beszél magyarul!

Hetente 3000-5000€ keresetre számíthatsz!

Elvárásaink csupán az alap nyelvtudás, nagykorúság és korrektség, valamint igényes megjelenés és kedves személyiség.

Amit kínálunk a dániai erotikus munkádhoz:

  • gyönyörű, gondozott és modern privát házak
  • tágas szobák
  • terasz grillezésre a nyárra
  • zuhanyzós fürdőszoba
  • saját csengő és kulcs
  • ingyenes wifi
  • mosógép és szárítógép

A környéken mindent megtalálsz gyalogos távolságra, akármire is legyen szükséged: gyógyszertár, fodrász, étterem, pékség, kávézó, bank, posta, benzinkút, stb...

Szeretnél Te is Dániában sok pénzt keresni? Jelentkezz!

Természetesen bármikor kimegyünk érted a reptérre/buszmegállóba/vasútállomásra, hogy ne kelljen taxiznod!

Galéria: