2 szobás diszkrét, mindennel felszerelt lakások London-szerte százalékos leadóval

Mivel több lakás közül is tudsz választani, ahol angol erotikus munkát végezhetsz, így lehetőséged lesz a belvároshoz közel is dolgozni, de választhatod London diszkrét külvárosi részét is - minden csak tőled függ.

Kizárólag INCALL escort munkáról van szó, így ez az jelenti, hogy nem kell menned sehova, biztonságban fogadhatod a vendégeidet a privát lakásban.

Alap angol nyelvtudásra szükséged lesz, mivel a tulajdonos is angol, de a recepciós fogja helyetted fogadni a hívásokat és foglalni a termineket, így ezzel nekem nem kell foglalkoznod, csupán a pénz keresésre koncentrálhatsz!

Minden lánynak saját szobát biztosítanak, így a 2 szobás apartmanban csupán két lány fog dolgozni!

Mindig meglesz a privát szférád, nem kell osztoznod senkivel. A vendégek időpontra érkeznek az adott lányhoz, így nincs keveredés sem és ajtóban választás. A lakások mindennel fel vannak szerelve, így a munkavégzéshez már minden adott, de ha esetleg szabadidőben sütnél / főznél, azt is megteheted a gépesített konyhában.

3000£ heti kereset + minden extra a tied!

Feles leadóval tudsz itt dolgozni, amiért cserébe biztosítják a szállásod (saját szobát), a profi recepcióst, security-t és hirdetéseket.

Itt nyugodtan és stresszmentesen tudsz dolgozni és pénzt keresni, ne hagyd ki!

Elvárásaink:

  • angol nyelvtudás
  • ruha méret: 6-16
  • csinos, igényes megjelenés
  • korábbi tapasztalat előny

Ha lenne még kérdésed keresd bátran a tulajdonost Whatsappon vagy Telegramon: