Nem kell egész nap utaznod ahhoz, hogy jól keress erotikus munkával Ausztriában, Bécsben!

Az egyik legjobb erotikus munka lehetőség itt van a közeledbe, válaszd Ausztriát, dolgozz Bécsben, ahol európai színvonalú árak és kereset vár rád korrekt leadóval és kedves tulajdonossal.

A Fortuna klub 1993 óta nyitva lévő bejáratott és ismert bécsi night club, ahol vendégek tömege vár rád és az árak nem alacsonyak. 

Velünk tervezhetsz hosszútávra, hiszen pár óra alatt otthon vagy, így hosszabb termineket is tudsz vállalni heti 2 szabadnappal, ha szeretnél - tulajdonos.

Olyan 18-35 éves lányoknak, nőknek szól ez az erotikus munka ajánlat Ausztriában, akik nem szeretnének a világ másik felére utazni, akiknek fontos hogy otthonukhoz közel legyenek de mégis nyugati keresethez jussanak.

Ausztria rád vár, ne hagyd ki, itt magas keresettel számolhatsz!

Nyelvtudás nem kötelező, mert itt mindenki magyar, de előnyös ha beszélsz németül, hiszen a vendégköröd így jobban tudod alakítani és nyilván ez több bevételt is számít neked. Mivel ez egy erotikus bár, így ahhoz, hogy sokat keress, beszélgetned kell a vendégekkel, viszont neked nem kötelező innod, ez a te döntésed.

Amit elvárnak tőled:

  • vékony vagy normál testalkat
  • rendszeretet, korrektség
  • egész alakos 2db profi fotó valamint 2 db szelfi a jelentkezéshez

A klub nyitvatartása hétfő-szombat 13:00-tól 01:00-ig, a vasárnap pedig pihenőnap.

A Fortuna bár egy erotikus klubként műküdik Bécsben, hivatalosan azaz legálisan. Minden itt dolgozó magyar lánynak munkavállalási engedélyt intéznek, így nem kell tartanod a rendőrségi problémáktól. Minden részletet jelenktezés után megbeszélünk, így csak vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken magyar vagy német nyelven. 

2 illetve 3 hetes turnusokra tudsz termint foglalni, ezidő alatt kényelmesen tudsz pénzt keresni kellő pihenés mellett! Kiutazást a szokásos magánbusszal a főnökség megelőlegezi neked, így nem kell rögtön kiadással indítanod a termined!

Lakhatási lehetőség biztosítva!  

Kérdésekre természetesen szívesen válaszolok!