München 15 éve jól ismert, és bejáratott stúdiója vár felújított szobákkal és korrekt feltételekkel!

A Black Flamingo rengeteg gáláns visszajáró vendégei mindig örülnek az új arcoknak, így kiemelkedően magas keresetre számíthatsz nyugodt környezetben Münchenben.

Pörgős, dekoratív, kedves és korrekt lányokat keresünk, akik erotikus munkával sok pénzt szeretnének keresni! Ha elmúltál 18 éves de még nem vagy 35, és önállóan, férfi kíséret nélkül dolgozol, akkor várunk szeretettel!

Magyar recepciós segíti a munkád, így nem szükséges perfekt németül beszélned, de természetesen nálunk is előnynek számít az angol / német nyelvtudás. Saját szobát és saját csengőt is biztosítunk számodra, így nincs keveredés a vendégekkel, mi nem várjuk el tőled hogy felsorakozz a többi lánnyal, tiszteletben tartjuk a privát szférádat! A szobákban széf van, saját "locker" a folyosókon, kamera az előtérben így mindig 100%-ban biztonságban érezteheted magad! Az egész házban gyors WIFI biztosított.

A stúdióban 2 fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha, szárító és mosógép is van, amik természetesen mind a rendelkezésedre állnak! Forgalmas helyen, München szívében található a stúdió, a közelben emiatt rengeteg a bevásárlási lehetőség, szórakozó hely, üzletek, boltok. Diszkrét parkoló is biztosított az itt dolgozó lányok, és vendégek számára. 

 

MAGAS ÁRAK - HETI 3-7000 EUR KERESET - EXTRÁK A TIED!

Minimum 7 napos (1 hetes) terminre van lehetőség, de ezt bármikor meg tudod hosszabbítani. Választhatsz, hogy fix napi leadóval, vagy 60:40%-os rendszerrel szeretnél nálunk dolgozni! Minden extrádat te határozod meg, hogy mit vállalsz, és mit nem. Nincs semmi megkötés, sem a szervized, sem a munkaidődet illetően!

  • Mindkét lehetőség tartalmazza a hirdetéseket, munkaeszközöket, ha pedig nincsenek képeid, akkor a fotózás árát is. Nincsenek rejtett költségek és napi elszámolás van!

 

Német főnökség - magyar recepciós - korrekt feltételek

A hirdetéseidet a vezetőség intézi és fizeti, a legjobb és legnagyobb oldalalakon! Valamint ha nincs engedélyed, mindenben segítségedre leszünk! Itt biztosan meg tudod keresni azt az összeget, amit szeretnél, ne maradj le, jelentkezz!


Ha bármi kérdésed lenne, írj / hívj bátran, mindenre válaszolunk!

Ha jelentkezni szeretnél, kérlek fényképpel és elérhetőséggel tedd, hogy minél előbb felvehessük veled a kapcsolatot!

Képek a stúdióról: