Ex pornós és kiemelten szép lányok / modellek figyelem!
Exkluzív, modern szobákkal és magas keresettel várunk!

? Egyedi GARANTÁLT kereset CSAK az EDELWEISS-nál Svájcban! ➡️  Ha nem keresed meg a heti minimum 3000 CHF-ot, akkor a főnökség kiegészíti a kereseted! Ilyen még nem volt! 
Hihetetlen forgalomra számíthasz nálunk, hála a hirdetéseinknek, havi ********** betérő fizető vendégünk van, akik mindig örömmel látják az új lányokat!

Extra hosszú hétvégi nyitvatartásunk van, mivel akkor érkeznek a legtöbben, ezért arra készülj fel, hogy hétvégén nálunk nem fogsz pihenni! 

? Jelentkezni Tündinél tudsz, a magyar nyelvű recepciósnál, aki érkezésedkor az engedélyeddel fog várni, ami INGYENES az első 90 napban.

Ha nem beszéled 100%-osan a nyelvet, nem probléma, mert a lányok többsége és a recepciós is magyar❗

Bázelen belül is van több kerület/környék - ahol az Edelweiss stúdió és high class lakásaink vannak, az kifejezetten jó/csendes környéknek számít, sosem kell félned ha későn mászkálnál az utcán.. :) 
De, hogy maximális legyen a biztonságérzeted ********** oacute;rás kamerarendszer figyeli a házat/bejáratot, így mindig tudod ki csenget fel!
Nézd meg hol fogsz dolgozni:
basel erotikus munka erotikus munka
basel erotikus munka erotikus munka
basel erotikus munka erotikus munka
basel erotikus munka erotikus munka
basel erotikus munka erotikus munka

********** os rendszerben dolgozunk, extra 100%-ban a Tied!
A főnökség fizeti a hirdetéseket az interneten, a munkaeszközöket, üditőt korlátlan mennyiségben ihatsz, és a szállásod is ingyenes! Ezek mellett minden extra a tiéd!
Bővebb információt eredeti és friss fotóid elküldése után adunk e-mailben vagy az alábbi számhoz tartozó applikációkon:
********** Whatsapp, Viber, Wire, BigChat)
E-mail: ********** **********