Ha egy olyan helyet keresel ami a közelben van, régóta nyitva van, ezért sok törzsvendéggel rendelkezik
Valamint nyelvtudás sem feltétel mivel magyar a tulajdonos, AKKOR JÓ HELYEN VAGY!

10 éve vagyunk nyitva ♥ NAGYON SOK TÖRZSVENDÉGÜNK VAN ♥ Mi kezdőknek is adunk lehetőséget! ♥ Erotikus munka ausztriában, Bécsben!
A STÚDIÓ
a tizedik kerületben található Favoriten sétaló utca mellett, ami Bécs második legnagyobb teljesen felújított igényes stúdiója 10 szobával valamint 4 fürdővel (2 fürdő lányoknak, 2 fürdő a vendégeknek) + nagy felszerelt konyha.
MAGYAR TULAJDONOSNŐ
vezeti a stúdiót, akinek a lányok kényelme és keresete a legfontosabb. Mindent megtesz azért, hogy a lányok és a vendégek is maximálisan jól érezzék magukat. Ezen kívül magyar recepciós hölgy is segíti munkádat.
JELENTKEZZ MOST!
Maximális diszkréciót kínálunk és akár azonnali kezdést. Magyar lányok között dolgozhatsz a legjobb feltételekkel és keresettel Ausztriában. Rugalmas munkaidőt biztosítunk és Te döntöd el mit vállalsz, semmire sem vagy kötelezve. Próbáld ki, gyere és dolgozz velünk Bécsben!
Kereset hetente akár 1 millió Ft felett is lehet!
AMIT NÁLUNK TALÁLSZ:
-  Maximális diszkréció, biztonság és korrekt feltételek-  Te döntöd el mit vállalsz-  Rugalmas munkaidő-  Kellemes munkakörnyezet és barátságos főnökség / kollégák
AMIT ELVÁRUNK:
Ápolt megjelenés, önmagadra és környezetedre való igényesség, KORREKTSÉG
Nézd meg, hol fogsz dolgozni:
********** ]%%


Barátságos, családias munkakörnyezetben várunk rád és segítünk mindenben. Saját buszjáratunkkal bármikor kiutazhatsz hozzánk és megelőlegezzük számodra. Több, mint 10 éve nyitva vagyunk sok sok törzsvendéggel és tapasztalt tulajdonossal. Gyere és próbáld ki, dolgozzunk együtt!

Elérhetőségeink:
Tel.: ********** nbsp;Linda a tulajdonosnőViberen, What's App-on is!
E-Mail.: ********** **********
Web: **********