A svájci Angel Diamonds 15 éve sikeresen működő üzleteinek erősítésre van szüksége!
- Bejáratott, nagy vendégkörrel rendelkező lakásokba keresünk fiatal, kedves, igényes és csinos lányokat ********** eacute;ves korig erotikus munkára -

********** rn és Luzern belvárosában találhatóak a 15 éve töretlen sikerrel üzemelő privát lakások, ahova mindenféle közvetítő/'manager' segítsége nélkül, egyenesen a Főnöknőnél tudsz termint foglalni!

1 hetes termineket tudsz foglalni, de természetesen lehetőséged van 2 hetes időszakot is foglalni, vagy hosszabbítani a termined!
Mindenben segítségedre lesz a főnökség, hisz nekik is az a céljuk, hogy Te minél többet keress, hogy a későbbiekben hosszútávon a csapat tagja légy.
Nincs semmiféle kiadásod, Neked csak dolgoznod kell, kényelmesen, nyugodt, barátságos csapatban.
Feles rendszerben működnek a privát lakások, semmiféle rejtett költségekkel nem kell szembesülnöd amikor megérkezel, pont a korrektség illetve a nagy vendégkör miatt szeretnek visszajárni a lányok❗
Kiemelkedő keresetre számíthatsz, közvetítők, ügynökségek, lehúzás nélkül!
További részletek a weboldalon:
  **********

********** rn az azonos nevű kanton székhelye. A város önmagában egy kerületet is alkot, melynek neve ugyancsak ********** rn. A „legszebb svájci barokk városnak” is nevezett település.

Turisták, üzletemberek kedvelt svájci központja, ahol mindig van vendégforgalom! A városban egész évben rendezvények sora zajlik, valamint ********** rn regionális jelentőségű kultúrközpont, itt nem kell a "bevándorló" vendégek miatt aggódnod, a lakosság nagy része svájci, nem úgy mint egyes városokban..
♥ Hogy mi kell ahhoz, hogy Te is ennyit keress?

Légy kedves a vendégekkel
Rendelkezz pozitív/erotikus kisugárzással
Fontos a jó szerviz
Munkához alkalmas fotók (ha nincsenek profi képeid, tudunk segíteni természetesen)
Igényes, tiszta megjelenés, és rendszerető természet
Dolgozni akarás!

♥ Amit pedig Számodra adott:

10 különböző portálon lesznek hirdetéseid!! A legnagyobb, leglátogatottabb svájci erotikus hirdető portálokat is természetesen beleértve, és ez számodra GRATIS, a hirdetéseid a főnökség fizeti helyetted, nem úgy mint máshol!
Nagy vendégkör
Garantált kereset! Az AngelDiamonds-nál aki dolgozni akar, biztos pénzzel megy haza!
90 napos engedélyed után, segítenek az ügyintézésben, meghosszabbításban
Kiutazás összegét igény szerint megelőlegezik
Mindegyik stúdió gyönyörűen, modern stílusban berendezett, WIFI illetve TV, valamint teljesen felszerelt konyha található a lakásokban.

Elérhetőségek és jelentkezés ⇓
Tel.: ********** VIBER WHATSAPP)
E-Mail.: ********** **********
 
Képgaléria:
angeldiamonds erotikus munka privát lakások
angeldiamonds erotikus munka privát lakások
angeldiamonds erotikus munka privát lakások