Dolgozz leadó nélkül Svájcban a legnagyobb luxusban a francia-német-svájci hármashatáron

Basel és Neuenhof svájci városokba működő exkluzív erotikus üzleteinkbe kínálunk legális erotikus munkát 18 éven felüli igényes lányoknak a lehető legjobb feltételekkel! Nemzetközi csapatunk van és professzionális svájci tulajdonosok, akik a legjobb hirdetéseket készítik neked.

Korrekt üzleti modellt kínálunk leadó nélkül, azaz minden bevétel tisztán a tiéd - nincs kiadásod!

Svédasztalos korlátlan étel-ital kínálatunk van és igényes apartmanokban ingyenes szállás! Az egyik legnagyobb előnyünk hogy nálunk 3 ország vendégeit fogadhatod egyszerre (francia, svájci, német vendégek)! 

Kereseti lehetőség a csillagos ég!

Alapvető angol vagy német nyelvtudás feltétel! Magas árakon dolgozhatsz és sem az árakból sem az extrákból nincs leadód! Más helyekkel ellentétben nálunk 0 azaz semmilyen kiadásod nincs, mivel ingyenes a szállásod és a teljes ellátásod is!

Erotikus munka NEUENHOF-ban

erotikus munka zürich

Zürich melletti nagyvárosban profi hirdetésekkel vár rád Svájc egyik legexkluzívabb üzlete ahol a munka igazából egy luxus nyaralással ér fel! Hatalmas medence + jakuzzi + szaunák + minőségi étel és ital ingyenesen, gyors wifi és rengeteg gazdag vendég! 
Neuenhof, ahol a legjobb luxus erotikus munkát kínáljuk hatalmas medencével, igényes bútorokkal, magas árakkal és rengeteg törzsvendéggel a belvárosban! Nem vagy kötelezve semmilyen extra szolgáltatásra, de ha extrázol az a TE tiszta pénzed itt is. Natúr francia nem kötelező!
Alapvető nyelvtudás szükséges, mivel a vendégekkel kommunikálnod kell valahogy, hiszen egész napjukat itt töltik és a kedvelt lányokhoz, hetente 5-6 alkalommal is visszajönnek. Külön luxus szállás wifi-vel + étel és ital itt is ingyenes.

Erotikus munka BASEL-ben

erotikus munka basel

Basel város a francia-svájci-német határon helyezkedik el konkrétan a város közepén, így 3 gazdag ország vendégei látogathatnak Téged sok-sok pénzt elköltve. Francia nyelvtudás előny de nem feltétel.
Itt sincs kiadásod, minden bevétel tisztán a tiéd! 
Svájc egyik legjobban pörgő városa, ahol 3 ország vendégei koncentrálódnak és többszörözik meg vendégeid számát. Belvárosi könnyen megközelíthető üzlet, ahol ‘partyzás’ közben kereshetsz rengeteg pénzt!
Svájci + német + francia oldalakon profi hirdetés + újság + Blick + magazinok.
Luxus bútorok, exkluzív árak, barátságos csapat és recepciós vár rád!


Kiutazás repülővel és vonattal Baselbe vagy Zürichbe, illetve a szokásos magánbuszjáratokkal Budapestről a hét több napján tudsz kiutazni, segítünk leszervezni.

Min. 1 hétre is jöhetsz, vagy akár hónapokra, természetesen a munkavállalási engedélyt azonnal a megérkezésed után intézzük ingyenesen.

Profi képek nem feltétel, érkezés után készítünk rólad a hirdetéshez megfelelő képeket és dolgozhatsz arc nélkül is!

Angol, Német, Magyar, Román nyelven!