Segítünk, hogy sikeres modellé válj és megvalósítsd a vágyaidat!

Dolgozz luxus körülmények között a belváros szívében!


Eleged van már az unalmas hostess, felszolgáló, recepciós munkákból? Egyetem mellett szeretnél dolgozni és biztos megélhetést keresel, amivel megalapozhatod a jövődet? Nálunk biztosan nem fogsz unatkozni! 5*-os munkakörülményeket biztosítunk. Dolgozz nap mint nap remek hangulatban, luxus körülmények között. Itt minden adott, hogy jól érezd magad munka közben és még kimagasló fizetést is kapj.

A Fancy Modell Agencynél ezt nyújtjuk Neked, ha webcam modell munkára jelentkezel:

 • Havi 1Millió Ft, de határ a csillagos ég!
 • Luxus munkahelyet és szállást a főváros szívében
 • Teljes ellátást- fodrászt, kozmetikust, körmöst, szoláriumot
 • Ingyenes portfóliót
 • Smink oktatás
 • Angol tanfolyamok
 • Fiatalos, jó hangulatú társaság
 • Profi technikai felszereltség
 • Technikai support 0-24 órában
 • Csapatépítő tréningek, utazások, összejövetelek


Miért érnéd be kevesebbel?

Add meg magadnak, amit megérdemelsz! Jelentkezz és valósítsd meg az álmaidat, melyeknek csak a képzeleted szab határt!

Kattints most:

 Jelentkezem! 

Keress és élj úgy akár egy sztár!

Felejtsd el azokat az időket, amikor a számlák és a megélhetés miatt kellett aggódnod! Biztosíts magadnak olyan stabil jövedelmet, amivel megalapozhatod a jövődet, akár saját lakásra, autóra, tanulmányaidra vagy álomnyaralásra gyűjtesz.

A következőket kínáljuk Neked:

 • Teljesen legális jövedelem
 • A fizetésedet 2 hetente rögtön a bankszámládra utaljuk
 • 100%-ig bejelentett munkahely nyugdíj- és egészségbiztosítással
 • A jól teljesítőket bónusz juttatásokkal díjazzuk.
 • 1 éves munkaviszony után már hitelképessé válsz, ami segíthet hosszú távú céljaid elérésében.

Biztosítsd magadnak az életet, amire mindig is vágytál!

Hisszük, hogy a siker kulcsa az, hogy modelljeink elégedettek és boldogok legyenek a munkájukkal. Ezért ingyenes képzéseket is biztosítunk, ráadásul a közös munka kezdetén elkészítünk Veled egy professzionális portfóliót, amit akár későbbi karriered folyamán is nyugodtan felhasználhatsz.

A beosztásod kialakításában is szabad kezet kapsz! Legyél akár éjjeli bagoly, akár koránkelő, a Fancy Model Agencynél a saját igényeid mentén oszthatod be a munkaidődet. A lényeg, hogy a 8 órás szépségalvásod meglegyen!

Általában 6 órás műszakokban dolgoznak nálunk a webcam modellek, de ha ügyes vagy, akkor akár 2-3 óra is megkeresheted a napi elvárt összeget. Ez esetben természetesen nem kell tovább bennmaradnod az irodában, nyugodtan haza is mehetsz. Jól hangzik, ugye?

A Fancy Modell Agencynél a munkádnak csak a saját képzeleted szab határt! Mi nem mondjuk meg mit csinálj, mit ne csinálj, csak azt vállalsz be és csak addig mész el, ameddig neked is kényelmes.

Webkamerás modellként a munka alapja a színészet. Alakíthatsz félénk, mégis pajkos iskoláslányt, vagy egy igazi csábító femme fatale-t. A lényeg, hogy hitelesen játszd az online személyiségedet. Beszélgess, mosolyogj, flörtölj kedvedre, csavard az ujjad köré a látogatóidat és ami a legfontosabb, érezd jól magad!

Természetesen segítünk Neked mindenben! Közösen kitaláljuk, hogy milyen online személyiséggel éreznéd a legjobban magad, hasznos sminktippeket adunk és elkészítünk egy profi portfóliót is. Az első munkaheted után mi álljuk a manikűrödet és a pedikűrödet, hogy ezzel is támogassuk a munkádat.

HR-esünk története...

Jókedvű voltam és kedves, élveztem, hogy új embereket ismerhetek meg. Mindenki csak dicsért, közben pedig hallottam a zsetonok csengését. Először csak percről-percre, majd szinte másodpercenként! Ettől még motiváltabb lettem! Elővettem a kreativitásomat és pár nap után már a maximumot hoztam ki magamból. Két hét után már kezembe kaptam az első fizetésem, ami korábbi a félhavi fizetésem sokszorosa volt…
Liza
 

Kipróbálnád magad online modellként? Vágj bele most!

Jelentkezz és valósítsd meg az álmaidat! Kattints a weboldalunkra:

fancyagency.hu

vagy írj emailt:

[email protected]

Galéria:

chatmodell munka webcam modell webcam
chatmodell munka webcam modell webcam
chatmodell munka webcam modell webcam