Segítünk, hogy sikeres modellé válj és megvalósítsd a vágyaidat!
Dolgozz luxus körülmények között a belváros szívében!


Eleged van már az unalmas hostess, felszolgáló, recepciós munkákból? Egyetem mellett szeretnél dolgozni és biztos megélhetést keresel, amivel megalapozhatod a jövődet? Nálunk biztosan nem fogsz unatkozni! 5*-os munkakörülményeket biztosítunk. Dolgozz nap mint nap remek hangulatban, luxus körülmények között. Itt minden adott, hogy jól érezd magad munka közben és még kimagasló fizetést is kapj.

A Fancy Modell Agencynél ezt nyújtjuk Neked, ha webcam modell munkára jelentkezel:

Havi 1Millió Ft, de határ a csillagos ég!
Luxus munkahelyet és szállást a főváros szívében
Teljes ellátást- fodrászt, kozmetikust, körmöst, szoláriumot
Ingyenes portfóliót
Smink oktatás
Angol tanfolyamok
Fiatalos, jó hangulatú társaság
Profi technikai felszereltség
Technikai support 0-24 órában
Csapatépítő tréningek, utazások, összejövetelek

Miért érnéd be kevesebbel?
Add meg magadnak, amit megérdemelsz! Jelentkezz és valósítsd meg az álmaidat, melyeknek csak a képzeleted szab határt!
Kattints most:
 Jelentkezem! 
Keress és élj úgy akár egy sztár!
Felejtsd el azokat az időket, amikor a számlák és a megélhetés miatt kellett aggódnod! Biztosíts magadnak olyan stabil jövedelmet, amivel megalapozhatod a jövődet, akár saját lakásra, autóra, tanulmányaidra vagy álomnyaralásra gyűjtesz.
A következőket kínáljuk Neked:

Teljesen legális jövedelem
A fizetésedet 2 hetente rögtön a bankszámládra utaljuk
100%-ig bejelentett munkahely nyugdíj- és egészségbiztosítással
A jól teljesítőket bónusz juttatásokkal díjazzuk.
1 éves munkaviszony után már hitelképessé válsz, ami segíthet hosszú távú céljaid elérésében.

Biztosítsd magadnak az életet, amire mindig is vágytál!
Hisszük, hogy a siker kulcsa az, hogy modelljeink elégedettek és boldogok legyenek a munkájukkal. Ezért ingyenes képzéseket is biztosítunk, ráadásul a közös munka kezdetén elkészítünk Veled egy professzionális portfóliót, amit akár későbbi karriered folyamán is nyugodtan felhasználhatsz.A beosztásod kialakításában is szabad kezet kapsz! Legyél akár éjjeli bagoly, akár koránkelő, a Fancy Model Agencynél a saját igényeid mentén oszthatod be a munkaidődet. A lényeg, hogy a 8 órás szépségalvásod meglegyen!

Általában 6 órás műszakokban dolgoznak nálunk a webcam modellek, de ha ügyes vagy, akkor akár 2-3 óra is megkeresheted a napi elvárt összeget. Ez esetben természetesen nem kell tovább bennmaradnod az irodában, nyugodtan haza is mehetsz. Jól hangzik, ugye?


A Fancy Modell Agencynél a munkádnak csak a saját képzeleted szab határt! Mi nem mondjuk meg mit csinálj, mit ne csinálj, csak azt vállalsz be és csak addig mész el, ameddig neked is kényelmes.
Webkamerás modellként a munka alapja a színészet. Alakíthatsz félénk, mégis pajkos iskoláslányt, vagy egy igazi csábító femme fatale-t. A lényeg, hogy hitelesen játszd az online személyiségedet. Beszélgess, mosolyogj, flörtölj kedvedre, csavard az ujjad köré a látogatóidat és ami a legfontosabb, érezd jól magad!Természetesen segítünk Neked mindenben! Közösen kitaláljuk, hogy milyen online személyiséggel éreznéd a legjobban magad, hasznos sminktippeket adunk és elkészítünk egy profi portfóliót is. Az első munkaheted után mi álljuk a manikűrödet és a pedikűrödet, hogy ezzel is támogassuk a munkádat.
[testimonial|name=Liza|title=HR-esünk története...|picture= ********** voltam és kedves, élveztem, hogy új embereket ismerhetek meg. Mindenki csak dicsért, közben pedig hallottam a zsetonok csengését. Először csak percről-percre, majd szinte másodpercenként! Ettől még motiváltabb lettem! Elővettem a kreativitásomat és pár nap után már a maximumot hoztam ki magamból. Két hét után már kezembe kaptam az első fizetésem, ami korábbi a félhavi fizetésem sokszorosa volt…[/testimonial] 

Kipróbálnád magad online modellként? Vágj bele most!
Jelentkezz és valósítsd meg az álmaidat! Kattints a weboldalunkra:
**********
vagy írj emailt:
********** **********
Galéria:
chatmodell munka webcam modell webcam
chatmodell munka webcam modell webcam
chatmodell munka webcam modell webcam