Exkluzív, bejáratott üzlet Németországban, Gera városában új lányokat keres!
********** EUR kereset hetente, vagy több, csak rajtad áll!

17 éve stabil forgalommal és sok törzsvendéggel üzemel a Dream Club 57, így eljött az ideje, hogy a visszajáró lányok mellé új arcokat keressenek! Légy Te is Dream Club lány és jelentkezz!
 

Privát üzletünkbe megbízható, csinos lányokat keresünk, igényes megjelenéssel. Ha már elmúltál 18 éves, de még nem vagy 40, itt a helyed! Nem kell más, mint dolgozni akarás valamint kedves, erotikus kisugárzás! Ha ezek megvannak, biztosan nagyon jól fogsz keresni nálunk!

Magas keresetre számíthatsz ********** EUR / hét, vagy több!
Exkluzív berendezésű szobát biztosítunk számodra, valamint szállást és zárható szekrényt az értékeidnek. Nálunk stresszmentesen dolgozhatsz, ahol te döntesz az idődről és hogy mikor szeretnél dolgozni!  
 Egy olyan helyre jelentkezel, ahol minden igényt kielégítő környezet vár téged, valamint vendégeidet! Nézd meg a képeket:
dream club 57 gera erotikus
dream club 57 gera erotikus
dream club 57 gera erotikus
dream club 57 gera erotikus
dream club 57 gera erotikus

Női vezetőség vár, így biztos lehetsz benne, hogy bármi problémád is legyen, azt azonnal meg tudjuk oldani, és számíthatsz a főnökségre.
Az épület természetesen mindennel felszerelt, berendezett, valamint ingyenes WIFI-vel ellátott.
A munkádhoz szükséges eszközöket biztosítjuk!
Minden hirdetést a főnökség készít számodra, így neked azzal sem kell foglalkoznod! A legnagyobb internetes oldalakon valamint az újságban is lesz hirdetésed, így a tözsvendégek mellé számolhatsz rengeteg új vendéggel is!

Mindegy hogy van-e tapasztalatod, vagy éppen kezdő vagy még, szívesen várunk és segítünk mindenben!
Kérdésed van? Írj / Hívj bátran!
E-Mail: ********** dreamclub57.de
Tel.:  **********