Erotikus munka a svájci-francia-német határon Basel-ben (Bázel), svájci tulajdonos

Csinos 18 feletti lányoknak egyedi erotikus munka lehetőség Svájcban luxus szintű, igényes és maximálisan bereklámozott - ismert stúdióban, ahol a tulajdonos svájci és a legjobban teljesítő reklámokat kapod meg tőle, így maximalizálva a vendégszámod és a kereseted! Basel város Svájc északnyugati részén a svájci-francia-német hármashatáron helyezkedik el és a harmadik legnagyobb svájci város, illetve Basel-Stadt kanton fővárosa is + a 2015ös adatok alapján 175 131 lakosa van, de a háromországos agglomerációjában több, mint 730.000 ember él! A vendégek száma itt soha nem volt kérdés, az egyik legjobban fizető svájci város azoknak a lányoknak, akik erotikus munkából élnek. 

A kiutazásod költségeit megelőlegezzük neked a szokásos magánbusszal!

Lounge139 / extrák 100%-ban a tied | heti 5000 chf kereset | profi hirdetések | magyar recepciós

Belvárosi ismert és közkedvelt erotikus szalon most új lányokat keres a koronavírus utáni nyitásra, amikor is a svájci 'kiéhezett' vendégek tömegesen érkeznek és keresik a régi de új arcokat is! Itt nincs félinformáció, rejtett költségek és egyéb félrebeszélések, mivel a jelentkezésed után a magyar recepciós veszi fel veled a kapcsolatot, aki egy igazán kedves, tapasztalt és megértő magyar nő és a erotikus munkádat nem csak segíti de jó tanácsaival a kereseted is növeli, ami természetesen az erotikus szalon de főleg a Te érdeked is! 

Minden extra 100%ban a tiéd❗ Sklavin és domina lányok jelentkezését is várják

 A szalon kialakítása luxus felszerelésű, minőségi ágyak, bútorok, felszerelt konyha, fürdőszoba és nappali tv-vel, ingyenes wifi-vel, maximális higiéniával zárható széffel az értékeid számára. A közelben bevásárlóközpont található, így mindent megvásárolhatsz amire szükséged van, vagy pénzt is küldhetsz haza. 

Nincs tömegnyomor, maximum 6 lány dolgoznak együtt!

Minden, ami a munkához szükséges, ingyenes biztosítják a lehető legjobb minőségben. Üdítő, italok, kávé, tea ingyenes és profi hirdetéseket biztosítanak az interneten és újságokban is. 

Kereset hetente 5000 CHF tisztán vagy több! Ez csak rajtad múlik!

Ha nincs erotikus portfóliód, akkor profi képeket készíttenek rólad a hirdetéseidhez! 

Vélemény

Több helyen dolgozom váltakozva, ahogyan azt sokan mások is teszik. A Lounge-ba évek óta visszajárok, mert nem változnak a feltételek, kialakítottam a vendégkörömet is, így érkezés után mindig előkerülnek a régi arcok, akik nem kevés pénzt költenek nálam. Próbáld ki, adj magadra és tanulj picit németül, vagy angolul és máris más pénzeket fogsz látni...
Andrea

A vendégkör gáláns, gazdag férfiakból áll, akik rendszeresen visszajárnak

Magas árakkal dolgoznak és a legális munkavállalási engedélyed elkészítik előre (ha elfogyott a 90 napod, segítenek az engedélyt elintézni). Napi elszámolás van és 100% diszkréció! Fontos az alapvető minimális nyelvtudás, de ha nem beszélsz nyelvet, akkor is dolgozhatsz itt, hiszen magyarul beszélő recepciós és lányok várnak, akik segítenek a kommunikációban is! Viszont a másik fontos dolog a szervized és itt nem arról van szó, hogy vállalj mindent, hanem arról, hogy amit vállalsz azt csináld jól és légy kedves a vendégekkel, építs vendégkört magadnak és érd el, hogy visszajárjanak hozzád. 

Te magad vagy a kereseted legfontosabb befolyásolója, minden más csak másodlagos!

Mit jelent a jó kereset? Több típusú, vagy kategóriájú lány van, mindenki máshogy néz ki, más az életkora, más a szervize, nyelvtudása, de még csak azt is mondhatnánk más a kisugárzása, mivel sokszor látják azt, hogy 1 lányért megőrül minden férfi és szinte semmit sem kell tenni ahhoz hogy ő keressen a legjobban, viszont van az a típus is, akinek hiába van profi hirdetése, képei, egyszerűen nem megy neki a üzlet... Ez nem feltétlenül az üzlet hibája, hiszen mindent megtesznek a jó kereset eléréséhez (profi hirdetések minden lánynak, hirdetések az üzletnek, billboardok városzerte, reklám a helyi rádióban, stb)

Mit jelent az erotikus Salon? 

Svájcban és sok más országban külföldön az erotikus munkát teljesen legálisan végezheted olyan munkahelyeken, melyeket privát lakásnak, erotikus stúdiónak, Salonnak vagy szalonnak is hívnak. Ezek luxus kialakítású, igényes munkahelyek ahol diszkréten és biztonságosan tudsz dolgozni és a rendőrséggel sem lesz gondod, adót fizetnek utánad.  

A svájci főnökség vár minden keresni akaró lányt, akik profi és korrekt feltétekkel dolgoznának olyan bejáratott helyen ahol szinte csak magyar lányok vannak és barátságos magyarul is beszélő recepciós, akivel megoszhtaják kérdéseiket, problémáikat. Ne habozz, jelentkezz most, küldd el kérdéseid nekik emailben, sms-ben, viberen, whatsappon ingyenesen. 

Telefonszám: +41 76 336 22 68

Viber / WhatsApp

E-mail: [email protected]

Nézd meg a képeket, ez a környezet fogad majd!

basel erotikus szalon franciaország lounge139
basel erotikus szalon franciaország lounge139
basel erotikus szalon franciaország lounge139
basel erotikus szalon franciaország lounge139
basel erotikus szalon franciaország lounge139
basel erotikus szalon franciaország lounge139
basel erotikus szalon franciaország lounge139
basel erotikus szalon franciaország lounge139
basel erotikus szalon franciaország lounge139
basel erotikus szalon franciaország lounge139
basel erotikus szalon franciaország lounge139

ÚJDONSÁG / Nézd meg videó hirdetésünket is!