Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Nappal LAUFHAUS, este bár jellegű erotikus munkahely + escort lehetőség egész nap = maximális kereset! 

Csinos 18-40 év közötti lányok jelentkezését várjuk kiváló feltételekkel Linz városába, a jól ismert és bejáratott Chalet Laufhausba állandó nyitvatartással! A 15 éves múlt garantálja a magas keresetet, nem beszélve a napi 50-100 új és visszatérő vendégről!

A jelentkezésnél nem elvárt a profi portfólió, mivel ha szükséges, saját fotósunkkal elkészítjük neked!

Több emeletes nagy területű üzletről van szó, ahol 15-30 lány dolgozik együtt (magyarok, csehek, románok is) így nem probléma ha nem beszéled perfekt a német nyelvet, a családias csapat és a recepciós mindenben segítségedre lesz! A nyelvtudás mindig előny, bárhol is dolgozol, de nélküle is tudsz jó pénzt keresni nálunk!

Csak napi 30 EUR a belépőd, NINCS MÁS KIADÁSOD!

A belépő tartalmazza a hideg ételt, italt, szállást, munkaeszközöket, mosást, hirdetéseket, munkavállalási engedéllyel kapcsolatos ügyintézést és papírokat. Minden extra tisztán a tied és semmi sem kötelező, te döntöd el mit vállalsz! Külön hirdetést készítünk minden lánynak, így a termínre érkező vendégekből is lesz bőven! Biztonsági szolgálat + magyar és román recepciós is a segítségedre áll a nap 24 órájában.

Büszkék vagyunk arra, hogy mindenki, legyen az dolgozó lány, vagy recepciós, illetve biztonsági szolgálat embere, családiasan, barátságosan, stresszmentesen dolgozik együtt!

COVID INFORMÁCIÓ:

  • Jelenleg hétfőnként kell PCR tesztet csinálni ami 1 hétig érvényes. Viszont szigorítás várható a jövőben, így oltási igazolással vagy igazoltan gyógyult státusszal lehet majd csak dolgozni. 

Kiutazásban segítünk, a szokásos magánbusz is egy opció de jöhetsz vonattal vagy repülővel is.

Linz központjában helyezkedünk el, így a közelben van Western Union, bevásárlási lehetőség, így minden könnyen elérhető távolságra van. Sőt a házban szolárium is van! Linz főtere, ahol számos étterem, kávézó, fagylaltozó stb. található is a közelben van (5 perc). A Plus City Felső-Ausztria legnagyobb bevásárlóközpontja taxival 15 perc alatt elérhető.

  • Kiskönyv szükséges a legális erotikus munkához Ausztriában, 6 hetente egészségügyi kontroll szükséges. 

Rugalmasak vagyunk a terminekkel, adj 1 hetet a helynek és magadnak, tapasztald meg milyen és bármikor hosszabbíthatsz!

Szállás külön emeleti szinten teljes berendezéssel kínál privát, nyugodt zónát a lányoknak! 

Barátságos csapat várja érkezésed, kérdezz bátran vagy ha már döntöttél, jelentkezz.

Támogatást kapsz tőlünk a hatóságokkal való kapcsolattartáshoz – szívesen segítünk! Beszélünk magyar - román - német nyelven!