Hatalmas törzsvendégkörrel és igényes dolgozó szobákkal vár a StudioNeu baseli privát lakása - nyitva vagyunk

Kényelmes, négy szobás svájci privát lakás, magánszféra biztosítva, kellemes hangulat, tisztelet és megértés egymás iránt - ezekre számíthatsz érkezésed után.

A recepciós magyar, segít mindenben, ha szeretnéd, Ő beszél le mindent, fordít, ha szükséges biztosítja a kényelmed, segít megoldani a napi apró gondjaidat is és még a gombot is vissza varrja a ruhádra ha akarod!

Nálunk elsőként kezdhetsz dolgozni, nem kell heteket várnod szabad terminre! Remek lehetőséget kínálunk korrekt feltételekkel és magas keresettel. 

Az elmúlt év mindenki számára meghatározó volt, a vírus makacsul bevonult a történelembe és sokunk életét megváltoztatta. Azonban végre újra lehetőség nyílik a svájci erotikus munkára, azon belül pedig a már jól ismert Basel nyújtotta keresetre!

Nem véletlenül Basel a lányok egyik kedvenc városa!

Teljes diszkrécióval dolgozunk, ezért a weboldalt Magyarországról nem tudod megnyitni csak Svájcban vagy Németországban. A munkaidő rugalmas 1-3 hetes turnusok megbeszélés szerint, becsületes adminisztráció és kifizetés, baráti légkör, jó hangulat.

A jelentkezést illetően nincsenek konkrét kikötéseink, nekünk az a fontos, hogy barátságos, kedves személyiséged legyen és csinos külsővel rendelkezz. Ha már elmúltál 18 éves de még nem vagy 45 várunk szeretettel, tapasztalattól függetlenül!

A német vagy egy idegen nyelv ismerete, természetesen előny, de nem követelmény, mert recepciósunk telefonon mindent lebeszél. 

  • 100% Legális munka!
  • 100% Diszkréció!
  • 100% Biztonság!
  • 100% Rugalmas időbeosztás, mert mi tudjuk, hogy az idő pénz!
  • 100% Valós tájékoztatás, mert mi álljuk a szavunkat!

Ha unod már, hogy mindenki csak ígérget, és sohasem azt kapod, amire számítottál, itt a munka lehetőség amire vártál: gyere, próbáld ki magad nálunk és nem fogsz csalódni!

Nálunk nincs olyan hogy pénz nélkül mész haza!

10 éve vagyunk jelen Basel erotikus palettáján. Ez idő alatt közel ezer törzsvendég bizalmát mondhatjuk magunkénak. Ez a szám napról napra nő, ahogy az igény is, hogy minél diszkrétebben, személyre szabottabban, tudjuk kiszolgálni őket.

Minden további kérdésre szívesen válaszolunk telefonon!

Ha az idő rövidsége miatt nem tudtál képet csináltatni elég csak egy bemutatkozó képet küldeni, a többit megoldjuk itt együtt.