Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).

Csatlakozz a TELEGRAM csatornánkhoz, ahol a legjobb hirdetéseket, legújabb híreket, illetve fontos információkat osztunk meg!

Ellenőrzött és ajánlott
Ellenőrzött és ajánlott

@Crystal adatlapja

Munkát kínáló (hirdető) felhasználónk, aki 7 éve csatlakozott hozzánk
Crystal
Rebecca
@Crystal
Munkát kínál
Csatlakozás ideje: 2017-05-10
Elérhetőségek lekérhetőek
18
hirdetésfeladás
57
fórum komment
A hirdető elérhetőségei
Telefonszám
+49152584
Lekérem
Részletes információk
Jelentem
Beszélt nyelvek:
  • magyar
  • német
Itt kínál munkát (ország):
Itt kínál munkát (város):
Ilyen kategóriájú munkát kínálok:
2024-01-31
11:10:18
Erotikus munka fórum
Szia Killymbi! Én tudok neked segíteni Németországban, ahol garantáltan nem kell ücsörögnöd. Kérd le az elérhetőségeimet az adatlapomról és vedd fel velem a kapcsolatot. Várom :) Szép napot kívánok
2022-09-22
22:17:11
Erotikus munka fórum
Sziasztok Lányok! Vélemény! Előre is elnézést kérek a vulgaris kifejezésekért, mindezt csak azért, hogy az egyszerű emberek fejében is világosság legyen, ha lesz... azért remélem, hogy átmegy. Sokan csináljátok ezt a munkát, bár nem is értem, hogy minek. ********** nak lenni nem könnyű feladat, ahogyan sokan ezt gondoljátok. Én **********  vagyok mondja büszkén, aztán azt sem tudja, hogy mit kell a szobán csinálni, ohhh meg mikor ő perfekt német beszél, aztán mikor azt mondja a vendég, hogy hozzá jött azt sem érti, hogy mi van...szégyen, gyerekek ne csináljátok már ezt a hülyeséget! Oda kell tenni magad, hogy a vendég vissza is jöjjön hozzád nem csak odatartani. Sírtok, hogy elvannak baszva a helyek, pontosan ti szarjátok el a kelletlen viselkedésetekkel, a szar szervizetekkel, a nyomdafestéket nem tűrő stilusotokkal és igen azzal az undorító igénytelenséggel ... minden tulajdonos tudja jól, hogy miről beszélek, és tisztelet a kivételnek! ********** eket Csókoltatlak, csak így tovább és hulljon a fér..ese! Miért nem csináljátok ezt a munkát rendesen? Gondolj csak bele, meddig akarsz ********** .zt szopni életed végéig? Miért nem törekszel minőségi munkára és akkor rövid idő alatt sok pénzt Tudsz keresni! Amikor meg úgy érzed elég pénzt kerestél akkor kiszállsz ebből és akár búcsút is inthetsz egy életre ennek a melónak! És amikor találsz egy jó helyet, ahol lehet is jól keresni, akkor miért nem becsülöd meg? Illetve önmagad? Gondolkodjatok már egy kicsit! Nincs szar hely gyerekek csak szar lányok! És itt szeretném is megragadni a lehetőséget, hogy kedves Emma javasolnám nektek, hogy ahogy a munkavállalók véleményt nyilvánithatnak a helyekről, sokkal igazságosabb és fair lenne ( a hirdetésekből él az oldal!), ha mi is véleményezhetnénk a munkavállalókat név szerint bizony, mert mi nem vagyunk elbújva, mindenféle kamu nevek mögé és igen is biztosan más tulajdonos is örülne neki, ha nem fogadna oda tiltólistán szereplő férgeket!
2022-08-25
16:26:46
Erotikus munka fórum
Nálunk azok a Lányok a menők akik korrektül állják a szavukat, a részünkről is adott minden kétségtelenül. A többi nálunk nem működik! És már ne is haragudjatok, de, hogy némelyek ilyen óvodás szintű viselkedéssel ennyi idősen, már tisztelet a kivételnek, de mi azért ennél sokkal komolyabb jelentkezőket várunk!
2022-08-25
16:15:18
Erotikus munka fórum
Lányok! Miért jó ez nektek mondja már meg valaki. Számomra érthetetlen. Minek ígéred meg, hogy jössz, ha nem akarsz! Ide nem kötelező jönni és, ha meggondoltad magad, csak annyit kell mondani, hogy nem jössz, mert majd jön helyetted más. Jelentkező van bőven, csak szólj, ne foglald a helyet más elől, aki valóban dolgozni akar és pénzt keresni és korrektül ott van, ahogyan megbeszéltük, arról, hogy időben esetleg arról már nem is álmodozok! Aztán utána meg könyörögtök, sírtok, mint a fürdőskurvák, hogy csak had jöhessetek. Mi lett veletek? Na legyen minden, persze van is, minden ami törvényileg előírt és még azon felül is bőven, de Te, Te még arra sem vagy képes, hogy böfögj valamit oda, ha már számítanak valahol rád. No Go! Nemzetközi Lányokkal dolgozunk, nem csak magyarokkal de mondok valamit.
2021-12-10
14:17:22
Erotikus munka fórum
Sziasztok! Igen az ünnepek alatt is nyitva vagyunk, ha valaki szeretné az újévet sok pénzzel kezdeni van egy szabad helyem még.
2021-12-03
12:43:11
Erotikus munka fórum
Baden-Württemberg tartományban jelenleg ez van érvényben december másodikától. Engedélyezett a prostitúció, de az ügyfelek oltással kell, hogy rendelkezzenek vagy gyógyultak, amit igazolni is tudnak és plusz kell még negatív teszt is hozzá, hogy felkereshessenek téged. Derzeit gilt die Alarmstufe 2. Danach ist der Betrieb von Prostitutionsstätten und die sonstige Ausübung des Prostitutionsgewerbes ist für den Publikumsverkehr zulässig, wobei der Zutritt nur immunisierten Kunden nach Vorlage eines negativen Antigen- oder PCR-Testnachweises gestattet ist (2G-Plus)
2021-12-03
12:36:51
Erotikus munka fórum
Sziasztok! Németországgal kapcsolatban az infókat tartományokra lebontva itt találjátok. December másodikától ez az új szabályzás. Remélem az admin nem törli. Köszönöm **********
2021-11-26
09:38:41
Erotikus munka fórum
Az igazolvány egész Németország területén érvényes. Mindegy, hogy hol csináltatod meg
2021-11-26
09:36:04
Erotikus munka fórum
Kedves Admin! Nem is értem miért van ez a fórum, ha nem segíthetünk itt egymásnak. Közérdekű információt válaszoltam meg, amit mindenkinek tudnia kell, aki Németországban akar dolgozni teljesen hivatalosan. Ha nincs igazolványod az baj, vagy ha nem erőlteti a tulajdonos, hogy megcsináltasd akkor kezdhetsz gondolkodni, hogy esetleg a hely feketén működik. Ha nincs még igazolványod, akkor abban a városban, ahol dolgozol, keresd fel az illetékes egészségügyi hivatalt és a helyi rendészetet. Segítenek mindenhol.
2021-11-25
22:10:55
Erotikus munka fórum
Szia! Vedd fel velem a kapcsolatot, az elérhetőségeim az adatlapomon megtalálod.üdv. Rebecca
2021-11-19
14:20:43
Erotikus munka fórum
Szia Zsani000! Először a Ges******tban kell menned, ott kapsz egy kártyát, ha ez megvan akkor az Ord******hoz és oda kell vinni kettő darab igazolványképet. Ennyi. Az érvényességi ideje attól függ mennyi idős vagy, de egy vagy két évig.
2021-10-06
22:12:22
Erotikus munka fórum
Szia Gabika! A ház füstmentes és minden lánynak saját zárható hálószoba van biztosítva, recepciós koordinálja a munkát, így nyelvtudás nem kell. A munkához védettségi igazolványra van szükség. A részletekért érdeklődj.
2021-09-22
17:30:36
Erotikus munka fórum
Szia Veronika! Igen, csak covid ellen teljesen beoltott lányokat tudok fogadni.
2021-09-16
12:00:21
Erotikus munka fórum
Teljesen mindegy, hogy egy lány milyen, csúnya vagy szép, vékony vagy telt, mindenki tud keresni csak meg kell találni hozzá a megfelelő helyet. A vendégek sem egyformák, van aki azt szereti, van aki azt. És vendégkör tekintetében is vannak különbségek. Igényesség és pénztárca szintjén is.
2021-08-21
13:12:30
Erotikus munka fórum
Igen Veronika! Itt azért lehet még mindig jól keresni, mert kevés lány jön ide fel, nagyon kevesen dolgoznak, így sokkal többet tudsz keresni! A lányok többsége elmegy a nagyvárosokba dolgozni, de ott viszont rengeteg lány van, rengeteg a konkurencia.
2021-08-20
14:34:36
Erotikus munka fórum
Sziasztok! Valaki tud esetleg segíteni? Buszos céget keresek, akik járnak Aurich Németországba. Ha valaki tud segíteni, legyen olyan kedves és vegye fel velem a kapcsolatot. Köszönöm
2021-06-23
13:39:27
Erotikus munka fórum
Szia! Nálunk nyelvtudás nélkül is tudsz jól keresni. Kedves recepciós kezeli a telefont és segíti a munkádat. Szép napot
2021-06-22
20:48:19
Erotikjob forum
Hast Du Lust mit zusammen arbeiten? Einfache schreiben ein private Nachricht. Liebe Grüße
2021-02-12
16:52:27
Erotikus munka fórum
Ui: Mindenkinek garantálom a jó keresetet, mert Vendégből sem lesz hiány, hiszen jelenleg is napi kapcsolatban vagyok velük , rengeteg telefonhívást kapok minden nap és ők is várják már a nyitást! Szép napot kívánok! Üdvözlettel Rebecca
2021-02-12
16:32:38
Erotikus munka fórum
Sziasztok Lányok! Sokan jelentkeztek a hirdetésemre. Sajnos még mindig zárva vagyunk, de most már van egy kis fény az alagút végén és a nyitást én is nagyon várom, pont úgy, ahogy Ti is! A régiónkban alacsony a fertőzés, ami még nagyobb bizakodásra ad reményt! Amint nyithat a ház, előtte mindenkivel felveszem a kapcsolatot és tájékoztatok minden jelentkezőt a munkáról, kiutazásról, stb. Üdvözlettel Rebecca tulajdonos.
2020-12-02
14:45:27
Erotikus munka fórum
Egy dologgal lehet, hogy nem kalkulálsz, méghozzá azzal, hogy ezt a munkát nem lehet non stop csinálni, tolni kell mindig és mindig egyre jobban ( mert mindig lesz konkurencia egyre több, fiatalabbak, olcsóbbak, stb. ezért egyre jobban és többet kell hirdetni, és egy idő után elfáradsz benne, a költségek viszont minden hónapban ott vannak fixen, sokszor még jön is hozzá nem várt dolog is, mert az mindig jön ! És ha elfáradsz akkor már a vendégekkel sem tudsz úgy viselkedni és ez előbb utóbb a munka minőségének rovására fog menni! Mert ugye ki kell építeni egy jó nagy vendégkört- minnél nagyobb annál jobb- ha ügyes vagy 4 hónap alatt megvan , ha nem akkor min. 6 hónap . És ha mindez megvan na akkor se gondold egy pillanatra sem, hogy már hátra dölhetsz, mert a vendégköröd meg kell tudni tartani, mert ugye te sem gondolod, hogy azok mind csak hozzád fognak járni? :) Mindenkihez ! Majd jönnek új vendégek és mennek is el, úgy hogy kell ám bazsalyogni annyit, hogy az Oscart is megkaphatnád az alakításért, de nem fogod. A vendégeknek pedig többségében van otthon egy feleségük állandóra, még egy állandó nem kell. A változatosság gyönyörködtet. Így ez egy mindig tolandó talicska lesz. Amíg bírod. És elmondom neked, kurvára kemény! Én is vállalkozó vagyok csak már régebbi motoros, te pedig gondolom lelkes kezdő! De ennyi idő távlatában azt tudom mondani, hogy a leadós lányok a pénzüknél vannak nagyjából és akkor állnak fel amikor csak gondolják, nincsenek elkötelezve, akkor csapják rám a kupiajtót, amikor csak akarják, míg Te ezt nem teheted meg, mert oda a becsületed, na a leadósoké is, de a Vállalkozóké egy életre! Szép Napot és Rengeteg Vendéget kívánok!
2020-12-01
20:29:25
Erotikus munka fórum
Sziasztok Lányok! Olvastam pro és kontrát, hogy leadó vagy bérlés! Nem tudom igazán, hogy ki mi alapján dönt. Csak egy példát szeretnék mondani és szemléltetni, a konzekvenciát majd mindenki leszűri! .Nálam lehet dolgozni leadóval és heti fix bérleti díj ellenében, amit két részletben lehet fizetni (érkezéskor és hét közepén) . Kiutazást kérés esetén megelőlegezem. A hirdetést a Ház fizeti mindkét esetben így ez teljesen ingyenes .Nyelvtudás nem feltétel recizek szívvel lélekkel, még az esetben is, ha bérelsz - teljesen ingyen. A munkaidőd,szervizedet,extráidat, áraidat mind Te szabod Meg, nincs kényszerítés, stressz,nyomás.- teljesen mindegy, hogy bérelsz vagy leadó vagy. A lányok többsége mégis a leadó mellett dönt.
2020-10-29
11:42:18
Erotikus munka fórum
Sziasztok Lányok! Németországban november 2tól november végéig zárva a bordellek. :(
2020-09-18
17:50:42
Erotikus munka fórum
Sziasztok! Valakinek infója a Magyarországról Németországba történő határátlépésekkel kapcsolatban? Mi a helyzet most?
2020-08-19
13:10:47
Erotikus munka fórum
Sajnos lányok Niedersachsenben a szeptember elejére ígért nyitás elmarad :( Szeptember 15ig nem várhatóak újabb lazítások. Bundeslandunkban a jelenleg hatályos törvények szerint az escort, a bordellen kívüli prostitúció, valamint a wellness masszázs teljesen legálisan végezhető. Dolgozni/ szobát kivenni jelenleg is lehet, nem tilos, teljesen legális tevékenység! Jelenleg is sokan dolgoznak a városunkban és a vendégek nem maradtak el. Reméljük a legjobbakat!
2020-08-17
15:59:40
Erotikus munka fórum
A Törzsvendégeink már iszonyatosan várják a nyitást!
2020-08-16
11:03:31
Erotikus munka fórum
********** Illetve még ezt
2020-08-16
11:00:21
Erotikus munka fórum
[url= ********** ********** ********** Egyenlőre csak ezt az infot találtam ez a legfrissebb
2020-08-13
12:55:22
Erotikus munka fórum
[url= ********** [i]Itt olvasható németül minden pontos dátum a berlini erotikus munkákat illetően. -szerk. [b]Admin[/b][/i]
2020-08-13
11:15:17
Erotikus munka fórum
Kedves Emma! Talán én vok az egyik hirdetőitek közül, aki amint van új infó linkkel együtt megosztja nektek, h mindenki frissen értesült legyen és rám célozgatsz esetleg , hogy illegálisan működünk? Azt sem tudjátok, h mi van kint. A Város nyolc házából mi vagyunk az egyetlen amelyik zárva tart. Az összes többi nyitva. Hónapok óta. Aki akart tudott pénzt keresni escorttal , masszázzsal én senkinek nem adok tanácsot, h mit hogyan és mennyiért csináljon és pláne nem tudom a szobán fogni a kezét, hogy ténylegesen mi történik ott. És ha rám célozgatsz kikérem magunknak, mert a törvénynek megfelelően működtünk és működünk jelenleg is és hónapok óta alig várjuk végre h kinyithassunk. Már elnézést! Szép napot
2017-05-10
17:25:44
Regisztráció a hirdetőoldalon

Munka ajánló hirdetései

2023-09-13
0 / 5
310 megtekintés

Németországban, Aurich belvárosában található jól ismert privát lakás vár korrekt feltételekkel és jól fizető vendégkörrel

Ellenőrzött és ajánlott
Ellenőrzött és ajánlott

APRÓHIRDETÉSEI

Ingyenesen feladott apróhirdetés

189x
+4915258
MUTASD

Ingyenesen feladott apróhirdetés

350x
+4915258
MUTASD

Ingyenesen feladott apróhirdetés

817x
+4915258
MUTASD
38
új felhasználó
az elmúlt 24 órában
267
új felhasználó
az elmúlt héten
1 010
új felhasználó
az elmúlt hónap során

Legújabb jelentkezések

EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓK
Az EROTIKUS MUNKA AJÁNLÓ kizárólag a Red-Life hirdetőoldalakon található rendszeresen frissülő és kiváló feltételekkel rendelkező munkaajánlatok, ahol nem érhet meglepetés! Az itt található ellenőrzött és ajánlott hirdetőink hosszú évek óta hirdetnek ugyanolyan feltételekkel és elérhetőségeikkel, úgy gondoljuk ők maximálisan megbízhatóak minden téren.

Angol nyelvtudással is extra magas
+31 648
Mutasd
Svájci tulajdonosnő várja érkezésed Luzern
+41 76 4
Mutasd
Gyorsan, sok pénz erotikus munkával
+41 78 8
Mutasd
Svájc egyik középméretű városa rád
+41 79 3
Mutasd
Egy jól ismert Laufhaus vár
+41 79 5
Mutasd
[STUDIO188] Belvárosi jól menő privát
+41 79 7
Mutasd
Tapasztalt női német tulajdonos kínál
+49 152
Mutasd
Pascha Salzburg :: Folyamatosan várjuk
+43 676
Mutasd
Már nem kell messze utaznod
+43 67 7
Mutasd
Erotikus munka Svájcban, masszázzsal kiegészítve
+41 76 3
Mutasd

Ez történik a fórumon

Üzenetküldés

user img
felhasználónknak írsz üzenetet.

TILOS az elérhetőségek küldése (email, web, telefonszám, facebook név)! Érdeklődhetsz a munkaajánlatról, szabad helyekről, vagy bármilyen más kérdésed felteheted, de jelentkezni kizárólag a hirdetésben szereplő elérhetőségeken vagy jelentkezési lapon keresztül lehet! A címzett nevére kattintva megtekintheted a hirdető adatlapját, ahol kilistázva láthatod hirdetéseit is.

Felhasználó jelentése

Csak akkor jelentsd számunkra ezt a felhasználót ha valótlan információkat vagy törvénybe ütköző tevékenységet észleltél!
számokban (statisztikák 1 hó - 3 hó -1 év)
Források: Google Analytics és webmestereszközök
16 148 +15%

egyedi magyar felhasználónk 68094 alkalommal használta a hirdetőoldalt az elmúlt hónap során!

36 250 +9%

alkalommal kattintottak ránk és 278566 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 3 hónap során!

149 957 +24%

alkalommal kattintottak ránk és 1110623 alkalommal jelentünk meg a Google-ban összesen az elmúlt 1 év alatt!

Alapfogalmak

Az erotikus munka olyan 18 éven felüli nők és férfiak által végzett munka, amikor vagy a szexmunkás a SAJÁT AKARATÁBÓL szexuális szolgáltatást végez pénzért vagy egyéb ellenszolgáltatásért, ezt hívjuk szexmunkának és rendszerint privát lakásokban, erotikus szalonokban, stúdiókban és éjszakai klubokban végzik, de manapság az escort munka is ide tartozik már. Az erotikus munkákhoz tartoznak olyan álláslehetőségek is, amikor szexuális szolgáltatás NEM TÖRTÉNIK, ezt hívjük szexmentes munkának, rendszerint a masszázs munka, sztriptíz táncos munka, hostess munka és webkamerás munka tartozik ebbe a kategóriába.

A legtöbben azt hiszik, hogy az escort munka egyértelműen szexmunkát jelent, pedig igazából személykísérés a jelentése, azaz az escort lányok szolgáltatásait olyan magányos, vagy szórakozni vágyó gazdag férfiak használják, akik magányosak és barátnőt szeretnének bérelni rövid távra. Az escort munka rendszerint drága szállodákba történik, amit outcall-nak nevezünk, mert ez esetben a vendég a hotelszobájába rendeli meg a társaságot. Léteznek VIP, vagy High Class escort lányok, akik kifejezetten drágák és csak a felső tízezer tudja megfizetni a szolgáltatásaikat, melyek közé tartozik többek közt a 'GFE, azaz barátnő élmény', ami azt jelenti, hogy az escortlány úgy viselkedik a vendéggel, mintha az igazi barátnője lenne.

Erotikus masszázs munka minden olyan erotikával fűszerezett, de masszázs jellegű állásajánlat, ahol a masszőr lányok a masszázson kívül extra szolgáltatást is nyújthatnak (kézi levezetés), de ez nem feltétlenül jellemzi ezeket a masszázs munkákat! Több típusát különböztetjük meg legyen szó a klasszikus sportmasszázsról, ami teljesen szexmentes, illetve erotika mentes munka, viszont a Red-Life oldalain általában a tantra masszázs munkával találkozol, ami egyfajta tantrikus élményt biztosító masszázs szolgáltatás, úgy is hívják, hogy a lélek érintése a testen keresztül! Minden esetben jelentkezéskor kérdezz rá a konkrét munkakörre, milyen masszázsról van szó és mik az elvárt szolgáltatások, így Te döntheted el, hogy mit vállalsz be!

Megbízható hirdetőoldal

Független és pártatlan hirdetőoldalként működünk és maximálisan ellenőrizzük az összes bekerülő tartalmat (hirdetések, hirdetők, fórum)

Legtöbb regisztrált tag

Jelenleg 82112 aktív regisztrált tagunk van és havonta 1010 új felhasználóval bővülünk, akik mind erotikus munkát keresnek vagy kínálnak. Csatlakozz Te is hozzánk!

100% diszkréció és biztonság

Maximális diszkréciót és biztonságot kínálunk a jelentkezőknek és hirdetőknek is. Számtalan biztonsági és ellenőrző funkciót használunk ennek érdekében.

Ellenőrzött, valós munkaajánlatok

Minden munkaajánlatot azonnal és szigorúan ellenőrzünk és kiszűrjük a valótlan, vagy gyanús hirdetéseket, mielőtt megjelennek az oldalon! Számunkra a Te biztonságod az első!

Hasznos hírek és funkciók

Hasznos és fontos információkkal szolgálunk az erotikus munka világából és kiváló funkciókat kínálunk a munkát keresőknek vagy kínálóknak is. Regisztrálj és jelentkezz be mindig!

Ellenőrzött / Nem ellenőrzött

3 féle jelvénnyel jelöljük az egyes hirdetések, hirdetők minősítését, melyek megjelennek a hirdetések kontakt dobozában, az összes hirdetés lista nézetében és a hirdető profilján is!

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 82 112 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
A weboldalon található tartalmak, képek és szövegek erotikus jellegűek is lehetnek és kizárólag felnőtt látogatók számára készült, így a feltöltött tartalmak egyesek számára sértőek lehetnek. Az oldalon lévő tartalmakat felhasználóink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. Amennyiben nem múltál el 18 éves (egyes országokban 21 éves) vagy az oldal használata számodra jogszabályellenes, illetve sértő, akkor kérjük hagyd el az oldalt.
A TOVÁBB gomb megnyomásával belépsz az weboldalra és egyidejűleg kijelented, hogy betöltötted a 18 évet, illetve engedélyezed a cookie-k használatát a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!