Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

 Ha Diszkrét és Megbízható Munkahelyet keresel jól fizető Vendégkörrel itt a helyed Privát Házamban! Tégy egy Próbát és keress amennyit csak Bírsz!

Dolgozz ott, ahová mások nyaralni járnak! Üdülőrégió is vagyunk, így a turistákból is profitálhatsz!

Mestere vagy az Erotikának? És mindezt magas színvonalon  is műveled? Motivált, attraktív, kedves szexi lány, aki tudja, hogy mi kell a Vendégeknek?

Ha ezek mellett kúltúrált, rendszerető, káros szenvedélyektől (drog, gyógyszerek, alkoholizmus) mentes lány Vagy, várlak szeretettel Privát Házamba!

ÉNy-Németországba, Aurich városban található, belvárosi, jól bejáratott, teljesen diszkrét Privát Házamba, folyamatosan keresek sokoldalú szervizzel rendelkező, igényes, csinos, megbízható lányokat, hölgyeket, domina hölgyeket 21 éves kortól, diszkrét erotikus munkára!

Százalékos elszámolás! Az Extrák teljes mértékben a Tiéd! Kiemelkedő Kereset! Kiváló Munkafeltételek! Korrekt leadó és elszámolás! Escort és Overnight Lehetőség! Nyelvtudás nem feltétel, recepciós szervezi a termineket! Maximum két fő dolgozik együtt! Teljesen felszerelt Ház! Ingyenes bentlakás és internet! Profi, személyre szabott Hirdetésed a Ház fizeti! A munkához szükséges kellékeket ingyenesen biztosítom, mint condom, sikosító és még sok sok más!

Sok Törzsvendég és Új Vendég! 

A saját munka szoba vészhívóval felszerelve minden lánynak, így teljesen biztonságban stresszmentesen tudsz dolgozni.

Egyszemélyes  hálószobák,  így a privát szférád is biztosított és az értékeidet is biztonságban tudhatod. Nálam a munkaszobában aludni tilos!

A Ház füstmentes, dohányozni az arra kijelölt helyen lehet!

Takarítószemélyzet  gondoskodik a tisztaságról és a maximális hygiéniáról!

Nagy szociális helységek, teljesen felszerelt gépesített konyha, és még sok más. 

Kiemelkedő Kereset, de természetesen Te is kellesz hozzá!

Kiutazásban és a munkához szükséges engedélyben is tudok segíteni!

Ha nincs a munkához szükséges engedélyed, segítek kiváltani, érkezésedkor időpontot egyeztetek a Gesundheitsamtnál és azonnal munkába is tudsz állni!

Diszkrét Biztonságos Stresszmentes Munkavégzés rejtett költségek nélkül! 

Maximális higiénia és Tisztaság Vár!

A jó modor és a mosoly itt nyerő! 

Neked csak a munkára / vendégekre kell koncentrálni és színvonalas szervízt nyújtani!- itt így tudsz a legtöbbet keresni!

Mosószervíz, törölköző és ágynemű szervíz! És még sok más!

Nyelvtudással rendelkező lányok részére lehetőség van szobabérlésre is, rövid vagy hosszú távú terminekre! Ez esetben magadnak kell telefonozni és hirdetni. Részletek miatt érdeklődj!

100% Diszkréció Neked és a Vendégeidnek is!

Diszkrét munkalehetőség, stresszmentes munkavégzés, kiemelkedő kereset!

Nyitvatartás 10-24h minden nap!

Férfi és kisállat Stop!

Bővebb Info, leadó, árak, szobabérlés, terminfoglalás, illetve jelentkezni egész alakos fotókkal ( retus nélküli) és szervíz megjelöléssel!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet és kedves, szexi kisugárzással rendelkezel, ne habozz jelentkezz bátran 100% Diszkréció és Garantált Kereset Vár!

Minden kérdésedre szívesen válaszolok!

Üdvözlettel Rebecca, tulajdonos