Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Erotikus munka Svájcban - JOY MODELS, ahol napi 40-50 vendég vár Aargau kantonban felújított luxus privát lakásban

Szeptember 28-tól Svájc felvette a magas fertőzési kockázatot jelentő országok listájára Magyarországot!

A Joy-Modells munkahelyein viszont továbbra is tudsz dolgozni karantén kötelezettség nélkül (beutazni is), mivel kidolgoztunk erre egy a szabályokkal összhangban lévő megoldást. Magyarországról a svájci munkahelyre utazást megtudjuk oldani probléma nélkül a saját buszunkkal + fizetem és leszervezem a COVID teszted Svájcban és ha szükséges Magyarországon is! A jelenlegi helyzettel együtt kell élni de a Joy-Modells azonnal reagál az új szabályokra és megoldja, hogy továbbra is tudjatok dolgozni Svájcban

Konkurenciamentes erotikus munka exkluzívan felújított luxus privát lakásban Aargau Kanton legjobb városában! 10 éves piacvezető tapasztalattal irányított privát lakás, vérbeli profi tulajdonosnővel, aki pontosan tudja mire van szükséged ahhoz, hogy a lehető legjobban érezd magad és a legtöbbet keresd erotikus munkával Svájcban

18 éven felüli lányokat és Transokat is keresek.  Saját szobád lesz maximális diszkrécióval és nyugalommal. Több 100 visszajáró elégedett vendégünk van!

Jó hangulatú csapat, kedves recepcióssal és tulajdonosnővel! Nincsenek 'egyéb' apróbetűs, rejtett költségeink. Kiutazásban és profi képek készítésében segítek!

Legális munkavállalási engedélyt mindenkinek intézem! Leadó az árakból 50% és az extrák tisztán a tied, kereset heti 4-5000 CHF tisztán!

A leadó tartalmazza a munkaeszközöket, a szállásodat, alkoholmentes italokat és kávét, a wifi-t, a profi hirdetéseidet, a recepcióst aki kezeli helyetted a telefont és segíti a keresetedet, az adót és munkavállalási engedélyt is. 

Az egyik legkorrektebb erotikus munka ajánlat Svájcban olyan lányoknak, akik tudják mit akarnak és nyugodt körülményeket keresnek. Nem Laufhaus, nem erotikus klub, nem Fkk, hanem egy minőségi - luxus bútorokkal ellátott privát lakás. 

Svájc egyik leggazdagabb régiója, ahonnan kiváló pénzt vihetsz haza. Jó hangulatú vidám csapat vár. 

Csatlakozz Te is a Joy Models csapatához, próbáld ki milyen profi hirdetésekkel dolgozni korrekt leadóval, barátságos környezetben, maximális diszkrécióval és privát szférával. 

Magyar – english – deutsch – русский – românesc!

ÚJDONSÁG / Nézd meg videó hirdetésünket is!