Egyedi és exkluzív - a Villa Le Rouge várja érkezésed!

Baden Baden közismerten a milliomosok városa, így egyértelmű, hogy kiemelkedően magas keresetre számíthatsz Németországban! Dolgozz olyan helyen, ahol az embereknek még tényleg van pénzük, és szívesen költenek is arra, hogy jól érezzék magukat! Közvetlenül a francia határ mellett helyezkedik el a Villa Le Rouge, így rengeteg francia vendégre is számíthatsz!Folyamatosan keresünk új lányokat!

Ha pozitív kisugárzással rendelkezel, elmúltál 18 de még nem vagy 40 éves, és szereted amit csinálsz, akkor nálunk a helyed!

Fontos számunkra a minőség - ahogy azt a képeket is láthatod:
baden-baden munka németországban német erotikus
baden-baden munka németországban német erotikus
baden-baden munka németországban német erotikus
baden-baden munka németországban német erotikus
baden-baden munka németországban német erotikus
baden-baden munka németországban német erotikus
➡️ Mindennel felszerelt, modern környezetben és kellemes hangulatban tudsz nálunk dolgozni. Külön szállást biztosítunk neked ingyenesen, így a dolgozó szobákban nem kell bőröndöt kerülgetned. A lányok részére ki lett alakítva egy nagy nappali, ahol napközben kényelmesen tudsz pihenni, valamint egy felszerelt konyha is a rendelkezésedre áll.
Ha ez nem lenne elég, a medencés napozó terasz a nyári melegben mindig friss felüdülést nyújt! WIFI mindenhol elérhető ingyenesen. A ház mellett cigaretta automata és szolárium található, a kozemtikus és műkörmös pedig minden héten házhoz jön. 
Mindig van 1-2 üzletvezető a házban, aki segíti a munkád és mindig minden esetben rendelkezésedre áll!
❗ Mindent megadunk amire csak szükséged lehet erotikus munkád során, így neked csak a vendégekkel kell foglalkoznod! Neked semmiféle kiadásod sincs, onnantól kezdve, hogy megérkeztél, mert mindezeket biztosítjuk: 

Szállás: igényesen berendezett szoba, (csak neked) ahol alhatsz
Alkoholmentes italok (kávé specialítások, víz, CocaCola stb..)
Munkához szükséges eszközök
Hirdetések és marketing
Internet hozzáférés
Ingyenes fotózás

Amennyiben escortozol, biztosítunk egy személyes sofőrt számodra, aki a biztonságodért felel. Ha pedig vonattal vagy repülővel érkezel, elmegy érted szívesen. ✈️
Nagy figyelmet fordítunk a rendre és tisztaságra, ezért minden nap takarítőnő dolgozik a házban!
DOLGOZZ KOCKÁZATMENTESEN!⬇️⬇️⬇️Ha olyan napod lenne, hogy nincs vendéged, aznap nincs kiadásod felénk! Aznap nincs leadód!Minden EXTRA 100%-ban a Tied!
Köszönhetően a hirdetéseinknek több mint 50 német és francia oldalon, és rengeteg törzsendégünknek, egész nyugodtan számolhatsz heti ********** EUR keresettel nálunk!! 

 Ezt nem szabad kihagyni 
viber//whatsapp:  ********** E-Mail: ********** villa-lerouge.de