Exkluzív erotikus munkahely Németországban kifejezetten csinos, modell alkatú lányoknak!

Biztonságos, tiszta, kizárólag nők által vezetett munkahelyet szeretnél ahol stresszmentesen kereshetsz rengeteg pénzt? Kifejezetten vékony, jó megjelenésű és megbízható lány vagy (21-40 év), aki kiváló szolgáltatást nyújt és beszél németül vagy angolul?

Akkor ez a Te helyed, jelentkezz minél előbb!

Mindenről gondoskodunk ami a munkához és a pihenéshez szükséges: felszerelt szállás, WIFI és sofőr szolgálatot aki elmegy érted a reptérre vagy az állomásra.

Nálunk naponta 400-800 EUR keresettel számolhatsz ha jó szervized van!

Magyar lányok jelentkezését várjuk a 10 napos terminekre, akiket a törzsvendégeink már nagyon várnak és ezt gálánsan ki is fejezik...

Férfi kíséretet nem fogadunk (manager, férj, közvetítő stb)

Szerintem

Nem tartom magam átlagos lánynak mivel az elmúlt pár évben több modell munkám is volt, így olyan helyet kerestem, ahol ez tényleg számít és a keresetemen is meglátszik. Arról nem beszélve, hogy vannak bizonyos lányok akikkel nem szeretnél együtt dolgozni, így csak elit helyet kerestem magamnak. Így találtam rá a Wunschfabrik hirdetésére és azóta már többször is jöttem vissza. Eddig minden terminem szuper volt, így azt hiszem nem is kell keresnem mást... :)
Minerva

Kérdezz bátran a munkáról, vagy jelentkezz egy szelfivel és a "dolgozós" fotóiddal!

Fotók a munkahelyről: