Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
1 személyes luxus privát lakás, ahol kizárólag te dolgozol!
Hozd magaddal a pasidat, vagy kiskutyádat, itt ez nem okoz problémát. Kifejezetten olyan lányoknak hoztam létre ezt az üzletemet, akik nem akarnak osztozkodni a vendégeken és egyedül szeretnének dolgozni! 
Felejtsd el a amatőr, kezdő helyeket, ez messze nem az! Több privát lakást üzemeltetek Svájcban és Németországban is hosszú évek óta! 
Ezt a lakást azért alakítottam ki, hogy konkurenciamentesen tudj dolgozni a lehető legtöbb vendéggel és bevétellel, viszont egy nagyon jól bejáratott belvárosi 4-6 lánnyal üzemelő luxus stúdió felett helyezkedik el a lakás, így a vendégek már nagyon jól ismerik a címet, viszont itt egyedül dolgozol önállóan, így minden vendéged kizárólag a tied. Nincs sorakozás, válogatás, találgatás - itt hozzád jön mindenki kizárólag! 
Ezen kívül ahogyan minden üzletemet, ezt is külön hirdetem mind a 3 országban (Svájc, Franciaország, Németország), így rengeteg vendéget garantálok számodra. 
Kereseted hetente tisztán 5000 CHF felett lesz a leadód után, ami 50% és semmilyen más kiadásod nem lesz! 
A lenti stúdióban profi recepcióst alkalmazok, aki ha kéred akkor a Te telefonodat is kezeli, de ha beszélsz németül, akkor természetesen te kezelheted! Ettől függetlenül ha vendéged van akkor átmenetileg a recepciós kezeli a telefonodat. 
A lakás 2017 nyarán telejesen felújított luxus bútorokkal rendelkező 1 hálószobás + nappali + konyha. Teljesen felszerelt, internet, tv, dvd. 
Nyelvtudás nem feltétel, fogadok minden 18-35 közötti nagyon csinos, ápolt, igényes nőt, aki dolgozni szeretne. 
Hivatalos munkavállalási engedélyed elintézem ingyenesen 90 napra, és ha tovább akarsz dolgozni, akkor nem probléma a teljes éves papír. 
Nincs semmilyen kiadásod, plusz költséged a 50% leadón kívül!
Profi hirdetéseket készítek számodra, és ha szükséges profi erotikus képeket is! 
Escort lehetőséget is kínálok profi szervezéssel, sofőrrel, maximális biztonságban! 
Ez a te saját 'kis' üzleted, ami életed legnagyobb lehetősége lesz!
Kiutazás repülővel (Easyjet, stb), vagy vonat, busz Baselbe - te költséged. 
Ha unod a fix leadós helyeket, ahol csak leszedik a napi pénzt rólad de senkit sem érdekel mennyit keresel, akkor itt a helyed! 
Elérhetőségeim: 
Tímea: ‎ ********** viber, whatsapp is)
********** **********