Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Erotikus és escort munka egyben: Egyedi lehetőség. 20 éve működő németországi privát lakás és exkluzív hely + rengeteg törzsvendéggel. Rövid és hosszú távra is. 18 és 40 éves kop között, csinos és szeretnél gyors keresetet akkor nálunk a helyed. Dolgozz  nálunk, gyere és csatlakozz hozzák, Itt nincs kockázat és csalódás! Garantáltan jól menő hely! Ismerd meg a vendégeinket és dolgozz magas árakon! Vedd fel velem a kapcsolatot!
Ha Te is korrekt feltételekkel és családias környezetben akarsz dolgozni Németországban, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni az alap adataid a legjobb minőségű képeiddel és Selyna azonnal felveszi veled a kapcsolatot. Dolgozzunk együtt,100% diszkréció garantált, azonnal  felveszem veled a  kapcsolatot. Szállas ingyenes. Magyarul beszélő Közvetitő vagyok / Magyar lányok várnak! Recepciós bisztositva (szóval  a nyelvtudás nem okvetlen szükséges de előny).
Magyarország tiltva van a hirdetésekben, otthonról nem látható. 10 napos terminekre van lehetőség, de hosszabbítani tudod bármennyi időre. Korrekt feltételek. Napi elszámolás. Feles leadó. Legálisan dolgozol az első naptól fogva. Mindenkinek saját szobája van. Maximum 4 lány dolgozik. Ingyenes profi fénykepek. Ingyenes WIFI. Meleg és hideg italok ingyenesek. Hirdetés garantált. A munkához szükséges kellékek ingyenesek.
Nyitvatartás: 10-tól hajnali 2-ig minden nap. Privat sofőrünk van és a rendelkezésedre áll.
Extrák és a borravaló tisztán a Tied! Termeszétesen jelentkezés uáan pontos árlistát E-mailban, Viberen, Whatsappon vagy sms-ben küldünk!
Minden, ami a munkához szükséges, biztosítva van!