Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Magas árak és nagyon jó kereseti lehetőséggel vár a fényűző Eroscenter és Laufhaus
 Több mint 30 éve ismert címek // Rengeteg törzsvendég // Szállodai körülmények 
Ezennel szeretnénk bemutatni a magyar lányoknak a luxus színvonalú mindennel felszerelt Eroscenter-PLATIN erotikus munkahely hálózatot! Megtalálhatóak vagyunk Passau-ban (Németországban / az osztrák határon) valamint Schärding-ben (Ausztriában / a német határon).
Mindkét helyen már több mint 30 éve működünk, ezért mindenki által jól ismert és közkedvelt címekre jelentkezhetsz, ahol rengeteg visszajáró vendégre számíthattok! Több évtizedes tapasztalat van már a hátunk mögött, épp ezért kellő profizmussal kezeljük az üzlet hálózatot így biztos lehetsz benne, hogy profitálni fogsz a maximális hirdetésekből is (új vendégek)!Fényűzően berendezett Laufhaus-ban tudsz szobát bérelni magadnak, ami sok esetben olyan, mintha egy luxus hotelben szállnál meg:

VIP pezsgőfürdő
fitneszterem
reggeli
transzfer

A dolgozó szobákban nagy, kerek franciaágyak vannak, és természetesen saját fürdőszoba, széf és TV is tartozik hozzá, valamint WIFI az égész épületben. Frissen mosott ágynemű és törölköző minden nap a lányok rendelkezésére áll, itt nem a te feladatod a takarítás és a mosás! 
A mi házainkban a lányok csukott ajtóval dolgoznak, mivel diszkréció a legfontosabb számunkra és vendégeinknek - tulajdonképp olyan, mintha privát lakásban dolgoznál, csak itt teljes biztonságban vagy és a munkádon kívül semmire sincs gondod! Biztonsági szolgálat felügyel az épségedre, vaamint pánik gombok is fel vannak szerelve a szobákban, a német előírásoknak megfelelően!
Mindenkinek saját digitális reklámot készítünk, amik az ajtókon láthatóak, ezen kívül a bejáratnál is van elegánsan elhelyezve az éppen ott dolgozó lányokról egy bemutató. Természetesen a házak saját weboldalán és a legnagyobb weboldalakon is kiemelt hirdetést készít neked a vezetőség - ami a leadó árában már benne van!
Napi leadó 100 EUR - más kiadásod nincs!! Kereset 5000EUR hetente!!!
Önálló munkavégzésre keresünk lányokat, akik elmúltak 21 évesek és alap szinten beszélnek németül! Ha csinos vagy és kedves kisugárzásod van, garantált a magas kereset! 
Ha lenne még kérdésed, vagy lefoglalnád a szobád amíg van szabad hely, a következő elérhetőségeken tudsz beszélni a német női tulajdonossal:
 - A választás a Tied - döntsd el Te, melyik városban szeretnél szobát foglalni! - 
Ahogy a galériánkból is láthatod, mindegyik erotikus munkahely minőségi, igényes bútorokkal van berendezve, így bármelyiket is választod, nem fogsz csalódni!