Ne maradj le a legjobb munkaajánlatokról! TITKOS ajánlatok és ÚJ funkciók eléréséhez REGISZTRÁLJ

Kedves Hölgyeim!

Bern külsávárosában, egy 33 éve működő erotikus házban uj apartmanok allnak varnak bennetek, melyeket luxuskivitelben készíttettünk el, hogy a kényelmetek és a szép légkör társatok legyen a munkában. 50-50 százalékban müködik, nincs fix leadó, tehat nem kell aggódnod a béreltidíj miatt sem...Egy nagyon ismert clubb újonnan épült szárnyában vannak az új helységek kialakítva, tehát a ház már bejáratott!!!!! Nincs rizikó....NINCS KÖTELEZŐ SZERVÍZ - KÉNYSZERMUNKA! A profilodnak megfelelően alakítjuk ki a hírdetéseket és az ügyfélköröd. 

Feltételek:

Szeretettel várunk minden leányt, csajszit, vagy transzit, aki:

- az átlagosnál csinosabb

- átlagonfelüli szervízzel rendelkezik ( pl. jól beszél angolul, vagy németül, tapasztalt escortos stb.)

- Professzionális portfólióval, fotókkal rendelkezik ( selfie fotókat nem fogadunk el, stúdióban vagy más módon készült profi fotókat fogaunk el)

- pozitív beállítottságú 

 

Miért minket válassz?

Mert nekünk fontos és értékes vagy. Célunk, hogy mint ügyfelet megtartsunk, hogy jól keress, jól érezd magad és visszjárós ügyfelőnk legyél. Nem kényszerítünk semmire, ha valamiben segítség kell itt vagyunk neked. Nincsenek rejtett költségek, plussz kiadások. :o)

Helyek februàr 11től foglalhatók. Kapcsolatfelvételkor kérlek irjátok be vagy mondjárok, hogy a deluxe hírdetésről van szó.