Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Sziasztok Lányok!
MELLÉBESZÉLÉS NÉLKÜLI TÁJÉKOZTATÁS! Aki inkàbb a kamukat olvassa, lapozzon tovàbb!
Egyik stúdió a másik után nyitja meg kapuit elöttetek és ígérnek szebb jövőt. A legtöbb sajnos csak kamu és lehúzás. Valjuk be őszintén, a pandémia megváltoztatta az ipart rendesen. Ezért is döntött stúdiónk úgy, hogy hírdetésűnk tényeket tükrözzön és valóban informáljon.Mi Bern város és megye legnagyob múltjával rendelkező stúdiója vagyunk, 18 stùdiòval. Hozzánk évekig járnak vissza a lányok, mert szeretnek nyugiban, kényelmesen dolgozni. Ha mellébeszélés helyett tényeket akarsz, akkor válasz a sok közül bennünket.
Stúdiónk számára a legfontosabb a tiszta beszéd. Nem ígérünk garantált milliós bevételeket, ez manapság egyszerüen felelőtlenség. Persze ez is lehetséges! Nem hazudjuk Neked le a csillagos eget az égről, csak azért hogy nálunk dolgozz és csalódottan, becsapva menekülj el.A lehetőségek adottak, hisz a házat nagyon sokan ismerik.  Irodànk minden nap nyitva, hogy segitsegetekre legyen. Nem hagyunk egyedül.
FONTOS! Szervízed minőségét neked kell az igényre igazítani, te vagy az ügyféllel egyedül. Tehát a kereseted nagy része rajtad múlik, nem a házon. Ha kedves, illedelmes es türelmes vagy, adsz magadra biztosan sikerrel jàrsz. 
Hogy műkődik a stúdió?
0-24 nyitvatarásunk van. Az ajtón a lányok fotói, akik vagy a ház vendégeivel vagy hírdetéses ügyfelekkel dolgoznak. Persze legtöbben kombinálják mind a kettőt. Szervízelőírás nincs, kivéve a védekezés. 
Nálunk még mindíg normális árakon dolgozhatsz!15 perc 100 CHF.30 perc 150 CHF.60 perc ********** CHF.
Minden extra 100% a tied! Kizárólag a bérletidíjat kell kifizetned.
Ha a mellébeszélés és igérgetés helyett inkább az őszinteség és korrektség a fontos számodra akkor próbáld meg nálunk, Bern legismertebb studiójában. Házunk évtizedek òta nyitva áll, hatalmas, állandó régi és folyamatosan újuló vendégkörrel rendelkezünk. 24órás nyitvatartás! Különálló stúdióban adunk helyet, így megmarad a privátszférád. 
Miért válassz minket?

Bejáratott vendégkör
folyamatosan érkező új ügyfelek
fix bérletidíj, így a kereseted 100% ban a tiéd!
Nincsenek rejtett költségek!
Diszkrét,kényelmes ,tiszta környezet, privát szférával
A közelben vonatállomás és több bevásárló központ!

Legmagasabb árak egész Bern kantonban.
Korrekt, barátságos,segítőkész csapat. Ha nem rendelkezel engedéllyel, segítünk annak elintezeseben, mindezt teljesen ingyenesen! 
Amit mi várunk el tőled:

Légy igényes önmagadra és környezetedre
Betöltött 18.életév
Légy korrekt és kedves
Minimális német vagy angol tudás nem elvárt, de előny.

Viberen vagy whatsappon várjuk fényképes jelentkezésedet! Az erről a weboldalról történő jelentkezést nem áll módunkban elfogandi.. 
Kellemes napot csajok, köszi hogy végigolvastátok az infókat!