Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Sziasztok, eleged van a félrevezetésekből? A milliós keresetet ígérő hirdetésekből? Abból ha kiérsz teljesen más vár rád és nem a megbeszéltek szerint mennek a dolgok? Nem az vár rád, amire számítottál?

Ha mindezt meguntad, nálunk a helyed! Nálunk nincsenek rejtett költségek, nem árulunk zsákbamacskát, biztosítunk minden feltételt, amit előzőleg megbeszélünk!

Svájcban, Zürichben stresszmentes környezetben, 5 szobás privát studióban , nyugodt, higiénikus körülmények között tudod megkeresni a pénzed.

Nálunk a szerviz mínősége a fontos nem pedig az hogy sok lány legyen!

Sok a vendég, így mindenki tud keresni!

Feles leadós rendszerben dolgozunk, más kiadásod felénk nincs így nem lehet mínuszod!

Mindet mi állunk: hírdetés, bejelentés, adó!

Neked csak a saját kiadásod marad (enni, innivaló, tisztasági kellékek, cigeretta, stb).

Keresünk magára és környezetére igényes, dekoratív lányokat, hölgyeket akik jó szervizzel rendelkeznek, elmúltak 18 évesek és tudnak is dolgozni!

Korrekt svájci főnök, magyar segítőkész női üzletvezető vár rád. Kiutazásban segítek! Az sem baj ha kezdő vagy, nyelvtudás sem feltétel! Ha kedvet kaptál és szeretnél dolgozni, illetve pénzt keresni jelentkezz bátran.

Kizárólag dolgozni tudó és akaró lányok írjanak!

A jelentkezéshez csatolj egy amatör egész alakos fotot magadrol és egy viber számot, ahol feltudom venni veled minél előbb a kapcsolatot! Köszönöm, hogy elolvastad!

Várlak.

Üdv: Betty üzletvezető