Ne maradj le a legjobb munkaajánlatokról! TITKOS ajánlatok eléréséhez REGISZTRÁLJ

Ha eleged van abból, hogy mindenhol ígérgetnek, akkor ne keresgélj tovább! Nálunk biztos, hogy nagyon jól fogsz keresni és ez nem csak üres ígéret! Évek óta sikeresen működő, bejáratott vendégkörrel rendelkező masszázsstúdiónkba keresünk megüresedett helyre csinos, kedves, dekoratív lányt erotikus masszázs munkára. Szalununk a 13.kerületben, a Marina parton működik.

Munkádhoz mindent biztosítunk, amire szükséged van. Ingyenes:  betanítás, profi fotózás, több oldalon hirdetések, kiemelések, arckitakarás, maximális diszkréció adott és elvárt. Ha esetleg nincs hol laknod vagy vidéki vagy, bennlakásra is van lehetőséged. Nincsenek rejtett költségek, sem lehúzás. Napi kifizetés.  Rugalmas munkaidőbeosztás.  Korrekt feltételek mellett dolgozhatsz velünk barátságos, összeszokott lányokkal, sikeres csapatban. Általában nálunk évekig maradnak a lányok, jelenleg is 2-4 éve dolgozunk együtt. 

Ha szeretnél Te is velünk dolgozni, akkor nincs más dolgod, mint küldeni e-mailben rövid bemutatkozó szöveget és egy egész alakos fényképet nekünk. (maximálisan diszkréten kezeljük!!) 

E-mailben várom a jelentkezéseket vagy itt az oldalon. Viberen /telefonon kérlek ezután keressetek. Köszönöm. :)