Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
*Női főnökség vár titeket egy régóta működő belvárosi, diszkrét, tiszta, kizárólag jó vendégkörrel rendelkező lakásba. Egyszerre két lány dolgozik, mindenkinek külön szobája van, a telefonokat több nyelven beszélő rugalmas recepciós kezeli. Korhatár tizennyolctól negyven éves korig. Legyél kedves, ápolt, környezetedre igényes. Nyelvtudás nem feltétel, de előny.
*Ha kezdő vagy az sem probléma, mindenben segítek és betanítalak, hogy a legtöbbet tudd kihozni magadból. Garantálom, hogy a legjobb benyomást kelted majd a vendégeidnek ;)   Mindent én állok, ami a munkádhoz kell, neked csak a fotoidat kell hoznod.
*Fix leadós, vagy feles rendszerben dolgozunk, napi korrekt elszámolással. 10, maximum 14 napos terminek vannak. Kiutazás repülővel történik, ebben tudok segíteni. Reptérre megyek eléd és ki is viszlek. A keresetről annyit, hogy aki a maximumot nyujtja és az elvárásoknak megfelel, akkor a heti 25.000Dkk-t (egymillio Ft) garantáltan megkeresi! Ha felkeltettem az érdeklődésed, ne habozz, csatolj pár képet magadról,  küldj egy viber számot és rövid időn belül válaszolok.
Köszönöm! Hamarosan találkozunk... Lívia :)