Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Több kicsi, de igényes privát lakás várja érkezésed!
Nem modelleket keresünk! Átlagos, normális, szép és igényes lányok jelentkezését várjuk 1, 2 vagy akár több hetes terminekre!Kezd egy új életet a Sexywgs csapatával (18+)!
Max 2-4 lány dolgozik lakásonként, ami kb. 100m² és 3-5 szobával rendelkezik ********** azonnali kereset > sok törzsvendég- 100% forgalom, 10 éve jól ismert címek- 100% Megbízhatóság és diszkréció- 100% korrekt munkafeltételek és kifizetésOlyan lányokat keresünk, akik dolgozni akarnak, és a saját életüket élni. Mindegy, hogy csak váltani akarsz, vagy épp kezdo vagy, segítünk mindenben, legyél fiatal vagy idosebb, a csaptunkban mindig lesz helyed!Amit kínálunk:
* Premium Hirdetések* Normál hirdetések* Lakás hirdetések* Hirdetések a saját weboldalon* Mosás* Tiszta lakások, nagy terek* Ingyenes fotózás* Fodrászat* Mukörmös* Sminkes* Escort ha szeretnédA lakások teljesen felszereltek, így minden, amire csak munkád során szükséged lehet, itt adott! Dolgozz velünk, dolgozz stresszentesen!
Kereset: Nem szeretnénk hitegetni olyannal, ami nem garantált. Mint nyilván te is tudod, minden lány máshogy keres. Ez attól is függ, hogy milyen szervizt nyújtasz, milyen a kisugárzásod stb.
Ami viszont biztos, hogy a törzsvendégeink miatt, itt minden lány keres! A többi pedig csak rajtad áll. A leadót csak akkor kell kifizetned ha kerestél, és minden extra a tied!Díjazzuk, ha ajánlasz minket!Ajánl minket a baránoidnek, és jutalomban részesülsz: További részleteket kérdezz tolünk bátran!Minden kérdésedre válaszolunk!
Bianka und Tina (we speak german and english)E-mail: ********** diesexywgs.de