Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Csapatunkba, korlátozott számban várjuk webkamerás modellek jelentkezését.
Amit nyújhatsz magadnak, amennyiben ránk esik a választásod.

Függetlenség.
Saját magad által szabott időbeosztás
Emberhez méltó kereset.
Mindennap kézhez kapod, amit magadnak termeltél. Sem kétheteket, sem napokat, de mégcsak órákat sem kell várnod a pénzedre, amelynek elszámolása, átláthatóan lekövethető.
Profi, több éves, némelyik évtizedes tapasztalattal rendelkező, operátorok támogatnak, és kommunikálnak helyetted a felhasználókkal. Mindezt maximális profizmussal. Hiszen mindenki közös érdeke, hogy Te a lehető legtöbbet hozd ki a lehetőségből.
Modern, kultúrált, szállodai szobához hasonlítható kényelmes, komfortos, elhelyezésben részesülsz. Ugyanis számunkra fontos a kiváló légkör megteremtése. Ha jól érzed magad, már a kisugárzásod is bevélteli forrás.
Miközben modellkedsz, kizárólag egyedül leszel a helyiségben, de mégsem magadra hagyva. Operátoraink tőled elszeparálva végzik a feladatukat.

Talán kérdőjel lehet azon hölgyek számára, akik jelenleg is az erotikus munka valamely formáját űzik, hogy miért érné meg váltani. Három okot azonnal felsorolok:

Biztonság.
Fizikai kontaktus mentesség.
Szabadságérzet.

Kérem, csak megbízható nők, illetve női párok jelentkezzenek. Ahogy a megjelenés, ugyanolyan fontos a korrektség is. Hosszútávú, jövedelmező együttműködés a cél. Amelyhez Mi hivatástudattal hozzáadjuk magunkat. Mi sem várunk el többet Tőled.
Természetesen olyan hölgyek jelentkezését is várjuk, akiknek újvilág a webkamerás modellkedés. Mi ott leszünk, ha Te itt vagy. Összeegyeztethető a magánélettel, és akár tanulmányokkal is.
Jelentkezni mindenképp valóságot tükröző fényképpel, és mobilszámmal, a megadott e-mail  címen lehetséges, illetve a telefonszámhoz Viber, valamint Whatsapp fiók is tartozik. Tehát ezeken a platformokon is fogadjuk csatlakozási szándékodat.