Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Svájci erotikus munkára felújított és kibővített dolgozó szobákkal keres új 18+ lányokat a Saunacity Studio!

Zofingen városában a központban található meg ez a jól ismert és bejáratott erotikus munkahely, a Saunacity Studio, ahol svájci főnöknő várja érkezésed. Korrekt feltételek és magas kereset garantált, ha ide jelentkezel! Százalékos rendszerben tudsz itt dolgozni, ami azt jelenti, hogy nincs semmi kockázat, sosem kerülhetsz minuszba, mint más fix leadós helyeken mivel itt százalékos leadó van és minden extra a tiéd.

A leadódba beletartozik az ingyenes szállás, a maximális hirdetések és a mindennel felszerelt dolgozó szobák. Valamint a kiutazásod megelőlegezi neked a főnöknő, amennyiben szükséges!

Hetente egy átlagos lány 5000CHF keresetre számíthat, és ehhez a keresethet nem kell beválalósnak lenni, vagy minden extrát elvállalni!

Fiatal csinos 18 éven felüli lányokat, domina és fétis hölgyeket keresünk, illetve fiatal fiúkat és TS lányokat is! Angol vagy német nyelvtudás elvárás, mivel a tulajdonos nem beszél magyarul! A ház, amiben a erotikus stúdió található a városközpontban van, ezért minden üzlet, bolt, gyógyszertár, stb. a közvetlen közelben vannak.

Ha még sosem jártál Svájcban, ne aggódj, a vezetőség segíteni fog mindenben, mindig elérhetőek lesznek számodra! Jelentkezz minél előbb egyenesen a tulajdonosnál, hogy diszkréten kereshess rengeteg pénzt svájci erotikus munkával!

 Telefonszám: +41797213595

Viber / WhatsApp

 E-mail: [email protected]