Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Németország // Kaiserslautern // Privátház
18 éve működő, bejáratott és jól ismert privátházunk új lányok jelentkezését keresi! A több éves tapasztalatunknak köszönhetően sok a visszajáró törzsvendégünk valamint nap mint nap új vendégekkel is bővülünk!NÉMET FÖNÖKNŐ VÁRJA ÉRKEZÉSED!Igényes, családias, tiszta környezet, modern klimatizàlt szobák és szép udvar áll az itt dolgozó lányok rendelkezésére. 18 éves kort betöltött, dolgozni akaró, korrekt, igényes lányok jelentkezését várjuk. TILOS háziállatot vagy kísérőt: férj/barát/managert hozni! Itt nem kell hogy Top Modell legyél. Minden lánynak lehetősége van a jó keresetre, de ez mind rajtad múlik. Nyelvtudás nem feltétel de előny ha beszélsz idegen nyelveken. (A házban több nyelven is beszélnek pl.: magyar, német, angol,olasz, stb.
Amit kínálunk:
Százalékos rendszerben dolgozunk, 60% a tied 40% a házé - MINDEN EXTRA 100%-BAN A TIED!Napi elszámolás!Minden lehetséges német hirdetőoldalon és saját weboldalon is hirdetünk. Ha  munkàhoz nincs képed ebben is tudunk segíteni. Minden lánynak saját csengője és záraható szekrénye van6 szoba, 5 tusoló, 4 Wc, 1 whirlpool szoba, nappaliA Recepciós mindenben segítségedre leszSzállás, munka eszközök Mosási lehetőség, Szárítógép, törölközők, köntösök, stb mind a rendelkezésedre állAz új törvény szerint egész Németországban csak papírral dolgozhatsz, de ebben is tudunk segíteni ha szükségesSzívesen érted megyünk ha pl: az állomásra vonattal jössz vagy a reptére ha repülővel érkezel.
Rövid és hosszútávú terminekre is van lehetőség!Kérdezhetsz bármikor bármit, foglalhatsz termint bármikor Non-Stop elérhetőek vagyunk. Ha felkeltettük érdeklődésed írj vagy hívj bátran.