Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Dolgozni  ès sok pénzt keresni akaró  hölgyeknek kínálok biztos, tervezhető munkalehetőséget!

 Bejáratott 1-2 szobás+Nappali és 1 fürdőszobás, bekamerázott, biztonsági rendszerrel ellátott újépítésű Apartman  lakásban dolgozhatsz korrekt feltételekkel maximális biztonságban.A lakás igényesen berendezett,mindennel felszerelt konyha,és nappali biztosítja a kényelmet! 

Napi korrekt elszámolással, hirdetés kezeléssel, kezdő költség nélkül várjuk önmagukra ès környezetükre igényes hölgyek jelentkezését!   Minimum 2 hétre lehet hozzánk jönni!  A munkádhoz való jó hozzáállás elvárt, mert csak így tudunk hosszú távon jól együtt dolgozni. 40%-60% rendszerben dolgozunk, Ez tartalmazza a kiemelt hirdetéseket és persze a munkához szükséges eszközöket stb.!  A munkádhoz elengedhetetlen a minimális Nyelvismeret,és a jó szervíz kizárólag csak így tudsz magas keresetet elérni,illetve állandó vendégkört kialakítani magadnak!Útlevél vagy Adultwork profil  nagyon nagy előnyt jelent kereset szempontjából!   Kiemelt figyelmet fordítunk arra hogy maximum 1-2 lány dolgozzon egy lakásban,mindenféle esetleges problémát elkerülve..! Természetesen a saját szoba minden lanynak biztosítva van! Ami talán a legfontosabb NINCSENEK rejtett költségeink!

⚠️Férfi mentes lakás⚠️

❗️Maximális diszkrécióban dolgozunk ❗️

Amit a ház kínál:

Stabil forgalom,nincsenek nullás napok!

40%-60%

Minden munkához szükséges eszköz biztosított!

Extrák 100%ban a tièd!

✅Kiemelt profi hirdetések

✅Diszkréció! 

 

Amit a ház elvár:

❗️MInimális Nyelvtudás!

❗️Igényes megjelenés, saját környezet tisztán tartása! 

❗️Mindenféle káros szenvedély mentesség! 

❗️Megbízhatóság, korrektség!

 

⬇️Elérhetőségem:⬇️

📩Email: [email protected]

☎️Viber/WhatsApp: +447983789156

 

‼️❗️Ha  érdekel a lehetőség nincs más dolgod mint jelentkezéskor küldj magadról KÉPET, és már küldöm is a részleteket❗️‼️