Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Szia. Mimi vagyok, szeretnék lehetőséget kínálni az 5. Ker frekventált részen a váci utcában, barátságos hangulatú és biztonságos szalonban,tapasztalat nem szükséges, lehetsz kezdő is, mindenben segítek .Feltetel csak 18 éven felüli barátnőmet keresem, legyél nyitott, Kedves, dolgozni akaró. Ez elengedhetetlen, hogy sikeres legyél munkádban és együtt tudjunk működni. Munkádhoz minden eszközt biztosítok, csak magadat kell hoznod és a jó kedvedet.
A Lakás tiszta, kulturált és igényesen berendezett, wi-fi tv van. Munka idő megbeszélés szerint, szeretnéd kipróbálni magad és valóra váltani álmaidat, hívj nyugodtan. Kizáro okok: Nem múltal el 18 éves, drogot, alkoholt fogyasztasz ,szava hihetetlen, munka undorod van és,háttér sponzorral rendelkezel! Vedd figyelembe, ez lesz a munkahelyed, tartsd tiszteletben a ház szabályait. Legyen szép napod, köszönöm, hogy elolvastad a hirdetésem.
Jelentkezni lehet egész alakos aktuális friss Fotóval, pár szóban leírva mi lenne az elképzelésed és hány éves vagy, felvételire személyi igazolvány bemutatásával lehetséges, mielőtt megkérdeznéd miért, mert hamis személyivel dolgoznak kiskorúak és ennek kikerülése érdekében szeretném a nagykorúság bizonyitását. Viber, whatsAppra lehet írni fényképpel és bemutatkozással.